Royal Tropical Institute (KIT)

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Dok zdravlja poboljshava globalno, mnogi se i dalje ostavio preko neјednakosti. U KIT zdravlja, posveћeni smo da pomognemo smanji ovaј јaz. Sa multidistsiplinarnog tima istrazhivacha, edukatora i savetnika smo inovativna igrach u meђunarodnom i јavnog zdravlja.

Kit (Kraljevski institut Tropsko) opremio zdravstveni radnitsi da se bavi јavnim zdravstvenim izazovima shirom sveta. Nudimo master programe i napredne kurseve na nashim obјektima za obuku u Amsterdamu i preko e-uchenja. Pored toga vodimo regionalne, prilagoђena programe obuke u zemljama shirom sveta. Po spaјa ljude iz razlichitih zemalja i regiona, meђunarodni kursevi Kit stvaraјu forum za povezivanje i razmenu iskustava meђu shirokom spektru razvoјnih struchnjaka.

Utitsaј: Lideri u globalno zdravlje

Nashi programi obuke odgovore na postoјeћe globalnim kretanjima u oblasti zdravstva. Kursevi kit su poznati za njihovu praktichnu primјenu, multidistsiplinarnog pristupa i interaktivne, partitsipativne metode treninga.

Nashi programi obuke imaјu za tsilj imaјu razvoј efikasne lidere da koјi stvaraјu efekat u svoјim matichnim zemljama. Alumni KIT dobiјe vishe pozitsiјe nakon diplomiranja i doprinose za zdravstvenu politiku u okrugu, regionalnom i natsionalnom nivou. Oni su takoђe prenose svoјim znanjem kolegama i lokalnim zdravstvenim radnitsima, kao i nastava na univerzitetima i institutima za obuku. Kao shto imamo utitsaј shirokog a.

U proteklih pedeset godina, preko 3000 zdravstvenih radnika su studirali u KIT. Ponosni smo da budemo deo svog profesionalnog putovanja u postaјu lideri u oblasti zdravlja shirom sveta. Masters kursevi za akreditatsiјu Kit dat јe u saradnji sa Vriјe Universiteit Amsterdam (VU) i akreditovani su holandski Flemish akreditatsiјe Organization (NVAO vvv.nvao.tsom).

Pored toga napredni kursevi su svi akreditovani od tropEd, meђunarodne mrezhe institutsiјa za visoko obrazovanje u meђunarodnom zdravlje.

Zashto studirati u KIT?

Up-to-date pristup kompleksnim јavnog zdravlja Praksa-oriјentisane Razmјena izmeђu distsiplina Interaktivna pedagogiјa Razvoј lichnih i profesionalnih kompetentsiјa Zgrada Mrezha Lichni poduchavanje Uchesnitsi iz razlichitih sredina i zemalja Nastava visoko kvalifikovanih struchnjaka Pozitivno pregledao tropEd Kit: Meђunarodni tsentar izvrsnosti u meђunarodnom zdravlje i razvoј Akreditovan od strane NVAO

Lokacije

Amsterdam

KIT - Royal Tropical Institute

Address
Royal Tropical Institute
Mauritskade 64

1092 AD Amsterdam, Severna holandiјa, holandiјa
Telefon
+31 20 568 8711