Read the Official Description

БАУ Интернационални универзитет, Батуми је новоосновани универзитет за наставу у Грузији, гдје се трострука мисија образовања и истраживања успјешно проводи од стране високо обученог академског особља, најновијих технологија, лабораторија и учионица. Амерички модел образовног програма задовољава међународне стандарде и изводе га страни и грузијски професори позвани из различитих образовних институција. Универзитет се налази у истој згради као и нова Међународна универзитетска болница. Сама болница је изграђена према ЈЦИ стандардима и опремљена је најсавременијим садржајима. То нам омогућава да обезбиједимо најбоље образовање за студенте медицине, јер ће добити клиничко искуство од прве године образовања. БАУ Интернационални универзитет, Батуми је универзитет у оквиру БАУ Глобал Нетворк, који се састоји од 9 универзитета, 16 канцеларија за везу и 3 школе језика у 9 земаља на 4 континента. То даје одличну прилику нашим студентима да обогате своје знање и искуство у водећим медицинским и образовним установама на глобалном нивоу.

Зашто BAU BATUMI ?

 1. БАУ Интернатионал Университи, Батуми је универзитет у оквиру БАУ глобалне мреже који се састоји од високообразовних институција широм свијета. Стога, наши ученици имају јединствене могућности да прошире своје знање и искуство на глобалном нивоу.
 2. БАУ Интернатионал Университи, Батуми се налази у истој згради као и нова међународна универзитетска болница. Сама болница је изграђена према ЈЦИ стандардима и опремљена је најсавременијим објектима. Ово ће нам омогућити да обезбедимо најбоље образовање за студенте медицине, јер ће они добити клиничко искуство од прве године њиховог образовања.
 3. Образовни програм америчког модела одговара међународним стандардима, траје шест година и спроводи се на енглеском језику. Током студија, студенти ће такође преузети курс УСМЛЕ (УС Медицал Екаминатион Екаминатион).
 4. Позвани професори са Универзитета Бахцесехир (Истанбул) и придружени клиник Медицал Парк, као и са различитих грузијских универзитета, воде наставни процес на Универзитету БАУ Интернатионал, Батуми. Поред тога, на универзитету периодично доминирају познати лекари из Турске који одржавају јавна предавања за студенте.
 5. Интернационални универзитет БАУ, сам Батуми је савремени објекат који садржи најновије технологије, лабораторије и учионице.
 6. Ученици универзитета имају приступ физичкој библиотеци унутар зграде универзитета, али и једној од најбогатијих електронских библиотека у свијету, Универзитета Бахцесехир Универзитета у Истанбулу.
 7. Универзитет се може похвалити мултикултуралним окружењем које својим ученицима омогућава упознавање са пријатељима и будућим колегама са различитим културама, традицијом и позадином из различитих крајева света.
 8. Универзитет се налази у једном од најлепших градова у Грузији, Батуми, који је популарна туристичка дестинација на обали Црног мора. Док живе и учење у Батумију, студенти такође могу имати користи од сигурног окружења и повољних цијена које стварају атрактивније окружење за ученике.

Мисија и визија

Мисија

Мисија наставног универзитета БАУ Интернатионал Университи, Батуми, је да реализује образовне програме који одговарају међународним стандардима и да обучавају професионалце који су конкурентни на међународном тржишту рада, имају високе моралне стандарде, високо квалификују, имају научне перспективе, познају иновативне технологије и либералне вредности. Главни циљеви универзитета су:

 • Спровести и развијати програме високог образовања (један циклус, дипломски и магистарски степен);
 • Обучити високо квалификованог особља, који ће бити конкурентан на међународном тржишту рада;
 • Подржати интеграцију Универзитета у глобално образовање и научна тржишта;
 • Развити и спровести научне, истраживачке пројекте у сарадњи са универзитетима у Грузији и иностранству;
 • Осигурати академску слободу професора и инструктора;
 • Створити флексибилно окружење за ученике, омогућавајући им студије и научне напоре.

Главни задаци универзитета укључују:

 • Континуирано унапређивање образовних програма и иновативни развој образовног процеса узимајући у обзир интересе потенцијалних послодаваца;
 • Повећати подршку студентима да постану професионалци;
 • Подршка мобилности студената;
 • Подржати научна истраживања и увести иновативне наставне методе;
 • Развити међународна научна партнерства;
 • Подржати развој и реализацију међународних научних, истраживачких пројеката;
 • Подржати професионални и професионални развој професора.

Визија

Интернационални универзитет БАУ, Батуми је водећа образовна установа у правцу медицине, не само у Грузији, већ иу региону Кавказа. Универзитет успјешно реализује с једне стране едукативне и, с друге стране, истраживачке активности које су оријентисане на професионалце обуке који су глобални грађани, који имају научне перспективе, способности рјешавања проблема и знања о иновативним технологијама.

Programs taught in:
енглески језик
руски

Ova škola takođe nudi:

M.D.

BAU International University Batumi

БАУ Интернационални универзитет, Батуми нуди амерички модел једног циклуса високошколског програма "Медицина" који одговара међународним стандардима и проводи се на енгле ... [+]

БАУ Интернационални универзитет, Батуми нуди амерички модел једног циклуса високошколског програма "Медицина" који одговара међународним стандардима и проводи се на енглеском језику. Универзитет има "театар анатомије", лабораторију за анатомију лешева, лабораторије за подучавање хистологије, микробиологије, молекуларне генетике и биохемије и центар "клиничких вештина". Настава се одвија у партнерству са Универзитетом Бахцесехир (Истанбул) и мрежом болница "Медицал Парк", у које је укључено десетине болница широм Турске. Циљ едукативног програма је да се студенти оспособе за теоријско знање, као и одговарајуће клиничке вештине које ће их припремити за будућу медицинску каријеру. Образовни програм траје шест година и доводи до квалификације доктора медицине . ... [-]

Грузија Batumi
August 2019
Redovne studije
6 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

BAU Batumi

BAU International University
Address
14 Gen. A. Abashidze St, Batumi
6010 Batumi, Adjara, Грузија
Vebsajt
Telefon
+995 422 21 25 35