Pročitajte zvanični opis

Виша школа Остеопатију је рођен у априлу 1990. године од стране садашњег председника и директора Рогер Цапоросси студије, остеопата дипломирао предузећа наставе, студије и технике Остеопатхиц истраживања, експерт obuka и пракса везана за ову дисциплину.

Оснивање приватног високог образовања регистрована са ректором Академије Кретеј - Канцелар универзитета, који је одобрен од стране Министарства здравља указом 9. августа 2007. године, мисија ЕСО је да се формира ексклузивне лекаре, руководиоце и надлежан, у складу са препорукама Међународног удружења Остеопатију и Светске здравственој превентиви и очувању здравља организације.

ЕСО је историјски школа остеопатске тренинг после нежења у Француској. Заиста, од свог оснивања, успостављање има приступ увод у обуку у остеопатију тиме што је први на:

изузети у Француској, после матуре, или еквивалент, пуна ток типа универзитета, 5 година почетне обуке са пуним радним временом остеопатију, питајте Дирекција за Здравље и социјална питања за законитост иницијалног остеопатске тренинг после дипломирао (1990) аплицирати за регистрацију својих активности високог образовања са Министарством просвете (1992) Формат настава стандардима које је поставила Европска унија у Болоњи (2001) покренути преглед селекције на крају прве године курса, интегрисани припремни (2003) за укључивање дипломирања, француски Остеопатија степен, Национални Именик Сертификати (диплому сертификат ИИ степен Уредба од 10. априла 2009. године - ОВ 21. април, 2009). У 2014., ЕСО је потврдио укључивање степена у нивоа И (Министарској Уредбе од 20. јануара 2014).

ЕСО је такође и посебно прва школа остеопатију да буде сертификат ИСО 9001 у мају 2003. године за квалитет свог наставе, њеној организацији и управљање од стране Регистер Куалити Ассуранце Ллоид, број 1 светске организације за сертификацију са међународним стандардима квалитета. Овај сертификат потврђује Комисије за акредитацију Француске (ЦОФРАЦ) 13. маја 2003. године. Квалитет наставног плана предложен од стране ЕСО, организације, садржаја и трајање су данас за професију референца за иницијалну обуку у остеопатију, стандард који институције су инспирација захтевнији у Француској и Европи.

Се налази у срцу универзитетског кампуса у Марне-ла-Вале, Виша школа Остеопатију има привилегован локацију која омогућава својим француски и страни студенти да предузме веће студије у мирном и зеленом иако у близини Париз (аеродром Роисси Цхарлес де Гаулле и Орли се на 30 мин., Парис Гаре де Лион 20 минута. од РЕР А). ЕСО поздравља 600 студената годишње, све нивое образовања. Близина другим факултетима на универзитету промовише размену између људи различитог порекла.

Курсеви се уче од стране факултета 120 наставника: Остеопатхс француски и страни стручњаци из медицинских стручњака, научника, академика, истраживача, помоћника наравно, ТД и ТП.

Зашто ЕСО

Избор правог школу остеопатију је од суштинског значаја.

Критеријуми ЕСО

Простране собе, модерне и прилагођене настави остеопатију.
Године стажа историјског прве школе у ​​Француској да се формира ексклузивне остеопати за више од 20 година у међународном формату након бин.
Степен регистрован у РНЦП, ниво Наслов И.
Присуство правог остеопатске клиници под надзором стручњака који гарантује третман "правих" пацијената за 4 године студија.
Ацадемиц партнерства (Ремс, Еври).
Реал средства за истраживања у остеопатију (лабораторијске тима).
Богата и интензивна студентски живот.
Стручни Убацивање близу 100%.

ЕСО у бројкама

6000 м2 простора у срцу универзитетског центра Ците Десцартес.
160 интересне групе: Остеопатхс, здравствени радници, истраживачи.
40 консултације просторије у ИА интегрисани клинику.
80 спољни курсеви (болница, клиника, пословни, спортски клуб ...).
10% ученика у двојном степени наравно у Мастер.
1 Јединица за истраживање
1 Документациони центар (библиотека, медији библиотека).
2 домовима од 150 соба и 190 соба.
Programi se održavaju na:
француски

Ova škola takođe nudi:

Certificate

ESO Paris - École Superieure d'Osteopathie (SUPOSTEO)

Сврха сертификата за специјалне студије у остеопатхи спорту је да се оствари значајан ниво контроле да интегрише различите спортске центре, као кључни играч. ... [+]

Тело на високом нивоу поседује је као сат систему где је најмањи зрно песка само зауставити покретање интензивне физичке активности. Добро је познато интерес остеопатхи је у билансу спорта и подизање и очување перформанси. Тако је, све више и више спортиста, спортских центара, спортских удружења, савези и центрима за бригу ослонити на експертизу у Остеопатх.

Циљ Цертифицате Специјализовани студије у остеопатхи спорту је да сепостићи значајан степен контроле да интегрише различите спортске центре, као кључни играч.... [-]

Француска Paris
September 2019
Redovne studije
18 дани
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

ESO