Read the Official Description

УНИПАЦ- Универзитет Председник Антонио Карлос је почела своје активности у граду Барбацена, 1965. године, а њен оснивач проф Бонифације Андрада.

Унипац-ЈФ кампус ИИИ члан председника Универзитета Антонио Царлос- Унипац има своје порекло у 1996. са стварањем Школе рачуноводству на др Јосе Руа Цесарио 175 у Дистрикту Јуиз де Фора корака региструју велику потражњу.

Две године касније, он је инсталиран први Јуиз де Фора логопедском наравно, с обзиром на очекивање јуизфорана просветне заједнице и има значајну потражњу због недостатка напретка у граду и региону.

Године 2000. је подигнута нова зграда у насељу фарми бетханиа са модерним лабораторијама и посебне објекте који су потребни за учење своје академске области хуманистичких наука, физичко и здравствено.

Тако је, у складу са својим планом за проширење су створили неколико курсева у складу са потребама Јуиз де Фора и регионалним окружењем, поставши саставни Цампус, председник Универзитета Антонио Карлос, задржавајући Филозофски факултет и науке са курсевима администрација, рачуноводство и масовни медији Квалификације: Новинарство и туризма; Институт за Јуиз де Фора образовање са високом нормалног Факултет здравствених наука са биомедицине курсева, физичког васпитања, здравствене неге, фармације, Физиотерапија, Нутритион, ветеринарске медицине, Биологицал Сциенцес; Медицински факултет у Сцхоол оф Медицине; Правни факултет и друштвених наука са Законом курса и Института за технологију и редне студије Јуиз де Фора са технологијом курсева у окружењу, технологији у маркетинг менаџмента технологије у пословне информатике и технологије у области безбедности.

Током година, након завршетка своје циљеве и који су апсорбује тражњу у Јуиз де Фора, неки предмети су елиминисани, чиме је проширен број места за постојећих.

Бити у својој 16. години постојања тренутно има око 230 наставника, лекара, наставника и стручњака у потпуности задовољавају МЕЦ опредјељења и развијају своје наставне активности у неколико предмета институције према својој мисији која је: "Реацх фор средњи образовања, истраживања и Ектенсион, знања филозофије науке, технологије и технике у целини, да допринесе и утиче на развој друштвених области у региону Минас Гераис и Бразилу, као и обучи професионалце за заједницу. "

Programs taught in:
Portuguese (Brazil)

Ova škola takođe nudi:

Diplomirani

Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

Општи циљ ветеринарске медицине наравно обука лекара опште праксе, у холистички поглед, са вјештина и компетенција потребних за превентивно дјеловање, дијагностиком и леч ... [+]

Обучено професионално је квалификован да делује у области клиничких и пратилац животиња хирургију, клинике и операције домаћих животиња или спорту као иу мултидисциплинарних тимова у области јавног здравља, екологије, чистоће околине и спречавању зооноза. У производним и животињских активности узгоја, послује у области животиња стварања сточарству и производњи меса и млека различитих врста, као и технологије и инспекције животињских производа. управљање пољопривреда и агробизнис и техничка контрола лабораторија дроге животиња и сточне хране су такође области улоге ветеринара, између многих других.... [-]

Бразил Juiz de Fora
March 2019
Redovne studije
5 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

M.D.

Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

У току медицине Унипац, обилне могућности за учење су доступни у теорији и пракси, укључујући и услуга становништву према курсу у којој се убацује студент. ... [+]

У току медицине Унипац, обилне могућности за учење су доступни у теорији и пракси, укључујући и услуга становништву према курсу у којој се убацује студент.

Шта значи професионално Помаже појединцима и заједницама у превенцији и лечењу болести; студије, истраживања и третира поремећаји и болести, избора најбољих процедуре како би се спречило и борба против њих; постављање дијагнозе, захтеве испитивања, прописане лекове и ради операцију. Такође ради у истраживању нових лекова и опреме или учествују у програмима превенције, санацију и планирање социјалне медицине. ... [-]
Бразил Juiz de Fora
March 2019
Redovne studije
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom