Read the Official Description

institucija

Игуасу УНИВЕРЗИТЕТ - УНИГ је настала из зрелости факултета Нова Игуацу Унифиед од ОИК Уредба бр 1318, од 16. септембра 1993. године, објављен у Службеном гласнику 09.20.93, део И, стр. 14017. Његов спонзор је Виши Удружење Нова Игуацу Образовање - СЕСНИ, непрофитна, филантропске природе, са седиштем у граду Нова Игуацу - Стате оф Рио де Жанеиру.

УНИГ интегрише тренутно пет кампуса, и то:

Ја Цампус Нова Игуасу Кампус ИИ Настава клиника Кампус ИИ стручно Центар за обуку др Пауло Мацхадо Фроес Кампус в Итаперуна

Она се заснива на Цампус И, кроз које у интеракцији, у друштвеном, економском, културном и политичком са Ловландс и северној држави Рио де Жанеиру, водеће технологије и основних знања за развој ових региона у држави и за земљу.

Почевши своје активности у 1970., Филозофски факултет, наука и Писма Нова Игуацу, понудио прву високошколску јединицу Баикада Флуминенсе. Овај пионирски десило са реализацијом уметности курсева (квалификације: Португалски-Литература и португалски-енглески), математике, физике, науке о животу, призната 1974. године. Године 1976., Факултет за образовање је такође призната значајно доприносе основном образовању у региону.

Четири године касније, 1974. године, са скоро свим почетних курсева већ призната, била је имплементација Правног факултета, легитимна тежња игуацуана заједнице.

Свестан своје одговорности и пажљив побољшању квалитета образовања, након консолидације јединица у раду, СЕСНИ поново изјаснио нове курсеве: Медицине 1976. године, а Стоматологија и курс за технологију у ОБРАДА ПОДАТАКА 1988. године и 1989, респективно.

Сви курсеви које нуди УНИГ појавиле идентификације карактеристике у региону, као уочене потребе тржишта у погледу идентификованих стручних профила.

Стварање факултета медицинских наука Нова Игуацу је одлучујући корак у решавању озбиљних здравствених проблема локалног становништва, с обзиром на недостатак медицинске неге и лошим санитарним условима наведеним у овом региону.

УНИГ Настава клиника чини знатно, историју здравља у региону.

Током свог постојања, као и да промовише значајне промене у окружењу, УНИГ је себе трансформисао у непрекидном процесу административног, педагошког и технолошког унапређења.

Залагати за квалитетно образовање и других услуга које се нуде, следи изврсност, то је принцип који је, током деценија свог постојања, а инспирација своје одлуке.

Изазвати развој у држави, наводећи захтеве у својој области надлежности, иновирања у складу са напретком то произилази, да је фокус активности за ове смернице.

Одлука да се прошири своје активности на општинама Сао Јоао де Мерити и Итаперуна, консолидоване у 1996., потражња за воће општина, нудећи шест седам основних курсева, односно, доведени у стање под покретачка снага напретка у заједници пре ограничена на града Нова Игуацу.

Године 1997., он је укључио нове постдипломске курсеве за оне који су већ понудио: Нега, Фармација, физичко васпитање и физикалну терапију.

Процес имплементације нових предмета, као и проширење постојећих другим општинама, је константно прати акције како би се осигурала и повећања квалитета услуга које се нуде.

Као универзитет, на УНИГ мисија је да створи научни и технолошки прогрес у земљи и служити заједници директно, ослањајући се на ресурсе и расположивим средствима.

Ова мисија захтева агилно и флексибилно административну модел, који може да бележи и превођење очекивања друштва, а посебно динамику тржишта, што укључује стручну обуку. Дакле, УНИГ има модеран административна структура, где је декан уз асистенцију три Про-ректора, и то:

Академски декан - ПРОАЦ Административни Деан - ПРОАД

У одређивању своје политике и приоритете, УНИГ претрес ревитализацију и побољшање основних образовања, промовисање истраживања као креативни агент и обнове знања и подстицање дипломских, широка и ужем смислу, на интегрисан начин на курсевима програма продужетак.

Управљање наставак експанзија овог универзитета представља велики изазов.

Проширити, расте у квалитету, прилагоди карактеристикама друштва у којем УНИГ се убацује, а такође се залаже за стварање нових технологија, ширење и обнављање научна сазнања подразумева значајно већи изазов.

Превазилажење овог изазова је био главни управне УНИГ, у складу са организацијом спонзора, високо савеза високих Нова Игуацу - СЕСНИ.

Programs taught in:
Portuguese (Brazil)

Ova škola takođe nudi:

Diplomirani

Universidade Iguaçu (UNIG)

Медицински школа (Бс) се нуди на Цампус Нова Игуацу, у пуним радним временом, у трајању од 12 семестара, са укупним обимом посла од 7990 сати класе. ... [+]

Медицински школа (Бс) се нуди на Цампус Нова Игуацу, у пуним радним временом, у трајању од 12 семестара, са укупним обимом посла од 7990 сати класе.

Наставни план и програм организације

Изградња знања у интегрисаном и координиран начин у наставном плану и програму вођен надлежности захтијева промишљање педагошке културе усмерена курс за извршење наставног групе. Начин рада колегијума има за циљ критичко разумевање здравствене стварности и обуку људских професионалца, рефлексивне, активни, демократски и посвећена социјалним питањима. Овај шири поглед наставе и учења захтева нови однос наставника у односу на претходног знања, потреба и интереса и сваког ученика учења ритмове. ... [-]

Бразил Rio de Janeiro
March 2019
Redovne studije
12 - 12 семестра
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Universidade Iguaçu (UNIG)

Одељење за физикалну терапију (дипломирани) се нуди у Цампи Нова Игуацу и Итаперуна ноћну смену у 4200 сати и траје 10 семестара. ... [+]

Одељење за физикалну терапију (дипломирани) се нуди у Цампи Нова Игуацу и Итаперуна ноћну смену у 4200 сати и траје 10 семестара.

наставни план

Курс Бацхелор оф физиотерапију - кампус Нова Игуасу се нуди са укупном оптерећењу од 4200 сати плаћа се у најмање пет (5) година, у складу са резолуцијом ЦНЕ / ЦЕС Нº 4/2009. Педагошки пројекат току дипломираног физиотерапију - Цампус Нова Игуацу - предвиђа испоруку ЛБС као изборни предмет у програму, као што је предвиђено у закону за нежења. Наставни план и програм курса је развијен и константно ревидира како би се задовољиле стварне потребе студентског тела и промене предложене од стране наставника, после сагледати. Тако, ова структура остаје ажуриран и поштовање Смернице националног курикулума.... [-]

Бразил Rio de Janeiro
March 2019
Fleksibilno vreme
10 - 10 семестра
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom