Read the Official Description

Крузеиро до Сул Едуцационал је основан 1965. године у Сао Паолу и тренутно се састоји од Цоллеге оф Соутхерн Цросс, сп; Универсидаде Црузеиро до Сул, СП - СП; Универзитет Модул центар, Царагуататуба - СП; Универзитет центар Савезне Дистрикта, Бразилија - ДФ, Цити Университи оф Сао Пауло, СП - СП, Франца Универзитета, Цоллеге висок стандард и колеџа ЦТЕЦ центру у Франца - СП, Цоллеге Сан Себастијан и колеџ Гол Сан Себастиан - Центар у Сан Себастиан - СП факултет Царагуататуба, Царагуататуба - СП; и у градовима и Иту Салто СП у скорије време од Универзитета Госпе од покровитељством Центра, ЦЕУНСП Цоллеге, Цоллеге Иту и Салто Цити Цоллеге.

Стратешки Предност групе је чињеница да ради са институцијама, брендова и различитим позицијама, као специфичне тржишта и карактеристика градова у којима се одржава образовне установе. Све институције очувају свој идентитет, без одустајања етичке принципе и идеале образовања који воде поступке у Јужној Едуцатионал Цруисе, што се одражава на неке од најбољих академских показатеља међу бразилским образовним институцијама.

 • Топ марака у првој страних институционалних Евалуација Министарства просвете - ОИК.
 • Најбољи курс ликовних уметности у Сао Паолу у Народној Анкете о успеху ученика - Енаде.
 • Топ курсеви у друштвеним наукама Бразила у Народној испитивање учинка Студент - Енаде.
 • Бест Продуцтион Енгинееринг курсеви у Сао Паолу у Националном Анкете о успеху ученика - Енаде.
 • Најбоља Физикална терапија ток Сао Пауло у Народној Анкете о успеху ученика - Енаде.
 • Најбоља Географија Бразил, наравно у Националном испитивање учинка Студент - Енаде.
 • Најбоља ток историје у Националном Анкете о успеху ученика - Енаде.
 • Биомедицине: највиши рејтинг у ОИК.
 • Медицина: једини пут Сао Пауло призната са максималном концептом. У Бразилу, члан пионир Глобално здравље учења опортунитиес - ГХЛО, конзорцијум створио Америчког удружења Медицинског колеџа.

 • Најбоља додипломски програм према ЦНПк.
 • Повећање броја научних публикација у ИСИ Веб оф Сциенце.
 • Најбоља оцена одобрење у ОАБ-ДФ испитивања.
 • Најбоље место у Енаде, Северне обале Сао Пауло.
 • Више од 200 линија институционализоване истраживања.
 • 66 истраживачке групе регистроване у ЦНПк.
 • 04 докторских и 11 програма господара.
 • 51 стипендија за научно иницирање ЦНПк.

Такве особине и достигнућа су резултат озбиљној, структуриран и заједничког управљања између оснивача наставника, чланова академске заједнице и признатом тржишту професионалаца.

Кратка историја

Прича је почела 1965. године када је група младих наставника створио школу у Сао Пауло, Сао Мигуел Паулиста комшилуку: Цоллеге оф тхе Соутхерн Цросс. Са повећањем броја ученика и нових перспектива у 1972, био овлашћен да понуди степена курсеве, са стварањем факултета Црузеиро до Сул. Иницијатор пројекта је одатле, снабдевање високог образовања.

Након 21 година напорног рада и много посвећености 1993. године, долази признање Министарства просвете, који даје Соутхерн Цросс највишем нивоу између институција високог образовања, титулу универзитета.

Од тада, она је покренула низ акција које ће промовисати научно истраживање. Чак иу 90-их, то је реализован стипендију Институционални план за научно покретању Црузеиро до Сул и одржала 1. састанак Научног покретању Универзитета.

Фокусирање на будућност и траже технолошка решења која ће обезбедити квалитетно образовање, истраживања у образовању на даљину су спроведене, генерисање прве тестове са виртуелним окружењима за учење и стварање образовног центра Дистанце, тренутна Виртуелни кампус Црузеиро до Сул.

У потрази за одличну образовање у 2001. години био је професионализација декана и про-рецториес, нешто нечувено у контексту приватних институција високог образовања у Бразилу.

Исте године, кампус Аналиа Францо у упсцале комшилуку Сао Пауло, је инаугурисан, јасно показује жељу да прошири подручје рада у граду. Током овог периода, у знак признања за проширење активности промовише установе од њеног оснивања, Универзитет води прву међународну мисију партнерског програма Универзитета у Мозамбику - Африци.

Коришћење технолошких алата који се примењују на образовање је институционализована са употребом Блацкбоард, образовања Градуате, као и са развојем ецласс, животне средине виртуелног учења, Универзитет Црузеиро до Сул. Још један велики корак је био укључивање основним програма на Универзитету у институционалном програма за научна покретању ЦНПк Екцханге.

У 2004. години, два важна догађаја обележавање историју Универзитета: почетак активности слободе кампусу у центру града, као и одобрење прве две мајстора: Стоматологија и науке и математике.

Сан о стварању групе приватних високошколских установа које бализассе етичке принципе и обавезе према образовању почиње да добија облик, са куповином Универзитетског центра модула у, највеће и традиционална институција високог образовања Северна Паулиста цоаст .

А консолидација Универзитета наставио са отварањем другог кампуса: кампуса Пинхеирос, на Западној зони Сао Пауло, као и распоређивање два доктората: Стоматологија и науке и математике.

Такође, у 2008. години, још један корак ка консолидацији Јужне образовног Цруисе групу је дато, са стицањем Универзитетског центра Савезне Дистрикта, прва приватна институција високог образовања у Бразилији.

У 2012. години, Универзитет Град Сао Пауло, традиционалне институције и признање за квалитет својих курсева у здравству и због његове улоге у образовању на даљину, придружио Соутхерн Цросс Едуцатионал, дакле, шири перформансе групе у национална територија и доприноси, уз знање стечено током својих 40 година постојања, у сталном унапређењу курсева сваки члан институција групе.

Је регистрован 2013. године, Колеџ високи стандард, Вишој техничкој школи и Универзитет у Франца - УНИФРАН, која је власник најбоље званичне показатеље квалитета међу бразилским приватних универзитета.

Између 2014. и 2015. године, постао је део групе Колеџ Сан Себастиан - Сан Себастијан - СП Цоллеге Циљ Сан Себастијан - Сан Себастијан - СП факултет Царагуататуба - Царагуататуба - СП, Универзитет Центар Госпа од спонзорство - Салто и ИТУ - СП колеџ ЦЕУНСП - Салто - СП колеџ Иту - Иту - СП колеџ и скок - скок - СП.

Тренутно, осам високошколске установе у понуди основне, дипломске и суочавају се са програмима на даљину и теренске, поштујући локалне карактеристике и захтеве. На овај начин, окупити академски релевантне институција високог образовања и признате брендове у њиховим тржиштима су циљеви Јужне Едуцатионал Цруисе.

Programs taught in:
Portuguese (Brazil)

Ova škola takođe nudi:

Diplomirani

Universidade Cruzeiro do Sul (UNICSUL)

Курс даје студентско тело и практичну наставу усмерену на професионалном тржишту факултета састављен од лекара наставника који имају велико искуство у својим областима. В ... [+]

Током

Курс даје студентско тело и практичну наставу усмерену на професионалном тржишту факултета састављен од лекара наставника који имају велико искуство у својим областима атуацао.Но ветеринарске комплекса се развијају наставне праксе, истраживања, продужење, и медицинска и хируршка нега малих и великих животиња, као допуну теоријску обуку.

Његова носећа конструкција има три операционе сале, осам клинике клиничке неге, клиничке лабораторије, узгој животиња и превентивну медицину, аутопсија соба и хируршке технике, анатомије лабораторије и микроскопије, течности собу и снимања индустрију ( радиологија, ултразвук и ехокардиографија), као и велики негу животиња двориште, тезге и одгајивачница за држање животиња комплекса и под пажњом. ... [-]

Бразил São Paulo
March 2019
Fleksibilno vreme
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Universidade Cruzeiro do Sul (UNICSUL)

Курс даје студентско тело и практичну наставу усмерену на професионалном тржишту факултета састављен од лекара наставника који имају велико искуство у својим областима ат ... [+]

Током

Стоматолошка Студент (будући стоматолог) је професионална са хуманистички, критичан и одражава у струци, ради на свим нивоима оралног здравствене заштите, на основу етичких и правних принципа, посвећен друштвеној стварности, културне и економске земље. Хуманистичком образовање је неопходно за здравственог радника јер ће деловати и да ће односи са људима пружа бројне међуљудске ситуације, захтева припрему у области хуманистичких. Научно знање ће дати студентску техничку припрему, са вештином и понашања које омогућава да одлучи и делује сигурно и ефикасно у превенцији и лечењу оралну и максилофацијалну болести и промовисање свеукупно здравље свог пацијента. Стоматологија је професија која брине о оралног здравља људи, који раде у превентивне, куративне и рехабилитацију болести уста. Студент добија образовање које ће омогућити да се дијагнозу и лечење оралних болести и системских обољења са оралним манифестацијама. Тако, у њиховој обуци, учење је потребно из различитих области знања са основним и стручног садржаја који се уче у различитим наставним приступом. Курс је на кампуса Сан Мигуел и слободе, које се нуде у току дана и ноћи, у трајању од 8 семестара, имају потпуну оптерећења 4007 сати. Тржиште рада Стручни када је излаз спреман да делује као опште праксе или уопште, могу да делују у једној од следећих области: за јавно здравље; Ендодонтицс: корена лечење канала; Пародонтологија: гум треатмент; Стоматологија: рестаурације зуба; Протеза: Рехабилитација функција зуба или замену недостајућих зуба; Радиологија Кс-раи прегледе и друге тестове по коришћење лика; Пацијенти са посебним потребама; Педијатријска Стоматологија: превенција и лечење одојчади и деце; Сургери: једноставне процедуре екстракције или велико операција... [-]

Бразил São Paulo
March 2019
8 - 8 семестра
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Conheça a Universidade Cruzeiro do Sul