Read the Official Description

Путања раста, достигнућа и успеха!

Ми смо на Цити Университи оф Сао Пауло - УНИЦИД, ми смо модел институција у националном панорами, посвећена образовању и иновација.

Слава и снага смо постигли у земљи су резултат 40 година посвећености, стално ажурирање и високих инвестиција у инфраструктуру.

Следећи линије су рачун о томе како смо направили ову причу о успеху.

Чувамо у нашој историји озбиљност и главни циљ да обучи више компетентни професионалци од 1972. године, када је институција била створена од стране групе едукатора на челу са професором Ремо Риналди. У овом тренутку, ми смо још увек познат као Сцхоол оф Еаст зоне Сао Пауло (ФЗЛ).

Да ли је први да инсталирате високог образовања у Сао Пауло округа Татуапе, у источном делу града, а такође и први понудио курс у физикалну 1984. године, у току изабран као један од најбољих у Бразилу од стране престижног Студент Гуиде, објавио Едитора април.

Године 1992. призната као универзитет, почели смо да позовемо Цити Университи оф Сао Пауло - УНИЦИД.

У 1995. смо пионир у телекомуникације курса понуде, референца за многе друге институције високог образовања под вођством ОИК.

У 2000. години, све додипломски Универзитет (Историја, Образовање, Литература, Природне науке, математика и физичко васпитање) је да се убаци у програм обуке наставника, у сусрет образовну политику ОИК, која је препоручила нову динамику у интердисциплинарни перспективе. Програм је постала референца у образовном окружењу.

Током ова четири деценије, јачамо нас много у области здравства и почели смо да се сматра референца у том погледу. У почетку, понудили смо медицинске струке, физикалну терапију и стоматологије, а 2004. смо почели нуди курсеве медицине и биомедицини, основана са максималним резултатом за ОИК. Данас, додамо 32 година искуства у овој области и преко 6000 дипломираних и делује на тржишту, што је чини најпрометнијих и најпрестижније курсеве професионални секторима.

У 2008. години, Мехатроника инжењеринг на Електротехничком факултету, грађевинарство и инжењерство заштите животне средине су постали део нашег списка основних курсева. Поред тога, покренули смо нова технологија док основне курсеве у високоградњи, графички дизајн, између осталих.

У 2009. години, почели смо нуди ток архитектуру и урбанизам, који даје солидну позадину и има разликовање фокус на одрживост.

Остале предности су наши клинике и наше лабораторије опремљене са високо напредном технологијом опреме и наш факултет врло искусан и квалификован. Теацх посвећеност, захтевамо посвећеност и наплатити ученици и наставници резултате и сталну потрагу за вести и исправке у тој области.

Сада смо један од најбољих високошколских установа у земљи која комбинује солидан знање професионалне етике и да увек иде према иновацијама на глобалном тржишту, нудећи више од 60 основних курсева и технологија основне и последипломске студије курсеве Лато сенсу и стрицто сенсу, лично, здравствени подручја, Бизнис, комуникација, правних наука, тачан и туризам, између осталог, и неколико проширења курсеви и програми партнерства у Бразилу и иностранству.

  1. година, година УНИЦИД карантина, означио је тренутак експанзије институције, која је постала део Соутхерн Цросс просвету, састављен од стране Цоллеге Црузеиро до Сул, Сао Пауло - СП; Универсидаде Црузеиро до Сул, Сао Пауло - СП; Универзитет Модул центар, Царагуататуба - СП; Универзитет у Франца Франца, СП; Универзитет центар Савезне Дистрикта, Бразилија - ДФ, Сан Себастиан Цоллеге, Сан Себастијан - СП; Факултет Царагуататуба, Царагуататуба - СП; Универзитет Госпа од патронатом центра, Салто и ИТУ - СП, и Универзитет Град Сао Пауло, Сао Пауло - СП, удруживања снага и стварање јаче операцију, конкурентна и способна да понуди боље образовне могућности за обуку наших ученика

Да ли ће наставити да пишем ову историју великих достигнућа и успеха!

Programs taught in:
Portuguese (Brazil)

Ova škola takođe nudi:

Diplomirani

Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Наставни план и програм омогућава партнерства са неколико области и сервицосЕкцеленциа обуке: највиши рејтинг у бразилском Министарства просвете (ОИК) и оптимално пласман ... [+]

О курсу Наставни план и програм омогућава партнерства са неколико области и сервицосЕкцеленциа обуке: највиши рејтинг у бразилском Министарства просвете (ОИК) и оптимално пласман у Енаде 2010. Припадност признатог области здравства на Цити Университи оф Сао Пауло - УНИЦИД ток биомедицини има модуларни програм. Предлог је да се интегрише основне дисциплине и клиничких дисциплина у јединицама, као што су агресије и одбране модула, који се баве садржаја патологије, микробиологије, имунологије, паразитологија између различитих оутрос.Методологиа. Цео приступ садржају наставног плана и програма користи активан методологију наставе и учења може да стимулише будући биомедицинских да развије критичко мишљење припрема га за професионалном пољу. Стога, охрабрујемо студента да науче да уче и уче радећи, узимајући на тај начин боље обуке и квалификације профиссионал.Парцериас са истраживачких института и лабораторија. На овај начин, ученици имају приступ потпуно образовање које ће им омогућити да раде у партнерству са истраживачким институтима, технолошки развој индустрије, дијагностичке лабораторије допуњују и предвидива људских болести, као и заштите животне средине и хране анализе, студије / анализе хумана генетика и молекуларна биологија. Теорија у пракси! Поред тога, завршетак програма интердисциплинарне здравље у заједници (Писцо), чија поља деловања су поставке заједнице, тимови Универзитет Здравље Програм породица и примарне здравствене услуге, омогући студентима да сталном контакту са становништво и пракса професије. Припрема их на тај начин да служе заједници, интегрисање јавних здравствених тимова, обавља планирање, надзор и контролу здравствене програме за превенцију квалитета доенцас.Инфраеструтура и савременим лабораторијама. Универзитет окупља инфраструктуру највишег квалитета, са модерним лабораторијама, као најмлађи Клиничког лабораторијских анализа, што доприноси настави, истраживању,... [-]
Бразил São Paulo
March 2019
Redovne studije
8 семестра
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Припадност признатог УНИЦИД области здравства је Сцхоол оф Медицине користи другачији метод наставе учења, ученик центру. ... [+]

О курсу Савршенство у образовању: највиши рејтинг у бразилској Министарства просвете (ОИК). Припадност признатог УНИЦИД области здравства је Сцхоол оф Медицине користи другачији метод наставе учења, ученик центру. Проблем-Басед Леарнинг (ПБЛ - Проблем Басед Леарнинг) омогућује интердисциплинарни и свеобухватан приступ здравственим условима становништва, наглашавајући хуманистички став и етику на професију и пацијента, у стварности Унифиед здравственог система Бразила (СУС) . Од самог почетка, студент се саветује да развије клиничку резоновање и науче да доносе одлуке засноване на научним доказима. Поред тога, врши интернату у најбољим здравственим установама у граду, као што су болнице за државним службеницима, општински дечијој болници дете Исуса и породилиште Леонор Мендес де Баррос. Практична примена у различитим сценаријима: Основни здравствених јединица, амбулантама, хитне собе и болницама средње и високе сложености. ... [-]
Бразил São Paulo
March 2019
Redovne studije
12 семестра
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom