Read the Official Description

Санта Цаса де Сао Пауло Мерци

Братство Санта Цаса де Мисерицордиа де Сао Пауло је вековима стара институција, португалског порекла, посвећен, од КСВИ века, помоћ сирочади, старијих, сиромашних и болесних. Милост реч обухвата емоционалном смислу "пут доброту, срце," дјела у корист других. Дуго времена, ово је био једини болница у граду и у мери у којој Свети Павле проширила хоризонте и становништва расла, било је неопходно да се задржавамо више простора за смештај и бригу за болесне.

Године 1884., нова болница је отворен "у високој Ароуцхе" лоцирањем до данас, на истом месту. Године 1912., др Арналдо Виеира де Царвалхо, клинички директор болнице, доставља омбудсману братству пројекта који формализован учење медицинских наука болнице. У 1913. је медицинска едукација је покренут на Медицинском факултету и хирургију. Дакле, болница Светог дома је било прво место за обуку лекара и хирурга у држави Сао Паоло.

Средином 1930-их, са стварањем Универзитета у Сао Паолу (УСП), клиничке столице на Медицинском факултету у Сао Пауло Половни штићенике на Санта Цаса, и наравно "Др. Арналдо "интегрисан у УСП, чији је основни столице су се преселили у згради на Авенида Доутор Арналдо 1945. године.

Од 1933. године, ученици из друге медицинске установе наставе и уживао је понуђена учења на централној болници: Паулиста Медицинског факултета, сада Федералне Универзитета државе Сао Пауло (Унифесп), све до 50-тих и почетка активности прва болница изграђена искључиво за образовање у земљи, болнице Сао Пауло. У том истом деценији су се активира јединице Цлиницас болнице УСП и њени ученици пребачени у нови објекат.

За ове историјских чињеница, Болница Светог дома била је родно место прве медицинске школе у ​​Сао Паолу. Овај позив за наставу, истраживања и помоћ присутно и доводи до историјским тврдњама да будући доктори вратио да присуствују скупу. Тренутно се састали у просеку више од 8000 људи дневно у свих медицинских специјалности, са више од 1.200 кревета на располагању за признања. Месечно се обављају преко 90.000 амбулантних посјета и других 80,000 Хитна помоћ посјета, око 4000 признања, 3.000 операција и 300 000 тестове у својим лабораторијама и 50 000 испите на одличној услуга Диагностиц Имагинг. Хитна заштита у свим специјалитетима и високе сложености услуга узимају се као референца у нашем региону.

Брига гледиште, ваш профил, филантропске посвећености, предложити да се средства добијена у складу са Унифиед здравственог система (СУС) и Допунски Медицина улаже у својим болницама, тако да куадрицентенариа институција, држите најновије медицинска опрема, заједно са високо обучених професионалаца, понудити Бразила становништва најбољу могућу здравствену заштиту.

Цоллеге медицинских наука Светог ДОМА СТ ПАУЛ

У октобру 1962, тадашњи омбудсмана, Др. Кристијано Алтенфелдер Силва ентузијаст идеје стварања медицинску школу, рекао је Управни одбор који је одобрио оснивање Колеџа медицинских наука Светог Павла СУ кућа (ФЦМСЦСП). Његова дидактички формат је основана од стране Удружења лекара Светог дома, којим је председавао проф Емилио Атхие, још један ентузијаста у школе идеје. Оба су прописно сматрају оснивачима ове школе. То је окарактерисан као приватна, филантропске, непрофитна, коју води Фондација Арналдо Виеира де Царвалхо (ХЦВФ).

  1. маја 1963. године, дата је инаугурални класу студената медицинских факултета медицинских наука Санта Цаса де Сао Пауло академског Педро Цалмон, ректор Универзитета у Бразилу. Званична признавање курса је издат од стране Савезног Уредби бр 62,044, од 4. јануара 1968. Први директор установе био је професор Емилио Атхие и овај пост је окупирана од стране других наставника, а од 2011. године у режији проф Валдир Голин, бившег студента Факултета.

У 2000. години, Министарство просвете одобрио оснивање медицинских сестара наравно са концептом "А" и почетком дидактичких активности у 2001. години. Исте године, додипломски степен у логопедском је одобрила покретање образовне активности у 2002. години, такође са оценом "А" од стране ОИК. У 2008. години су покренуте активности телемедицине, пружајући кратке курсеве за здравствених установа, као и образовање на даљину курсеве у распореду, преко свог Департмана за информатику.

Од 2015. године почео активности два колеџа технологије, Биомедицал Системс, и радиологију, фокусиран на оперативне обуку стручњака у инсталацији, руковање и поправку опреме високе и прогресивног софистицираност интензивно користи у Хоспитал Медицал окружењу, и произвођачи опреме за снимање. Тренутно, већина његовог факултета дипломирао на Факултету, као и чланови болничким услугама, раде или заузимају командна. Тренутно постоје 374 професора и 284 (75,9%) Лекари, 77 (20,6%) Мастерс и 13 (3,5%), стручњаци који предају 1.122 ученика у пет дипломских курсева, 205 ученика последипломских курсева "Стриктно говорећи" и 1.650 студената постдипломских курсева "Лато сенсу".

Убачена у болничког комплекса Братства Санта Цаса де Мисерицордиа де Сао Пауло, Сцхоол оф медицинских наука Санта Цаса де Сао Пауло је међу најбољим високошколским установама у земљи медицини као оцењен од стране Министарства просвете (Енаде) 2013. године. Њихов допринос развоју у здравству је доказано бројним научним истраживањима, како основни као клинички подручју, са око 40 истраживачких група регистрована код Министарства за науку и технологију. Ученици и наставници развијају призната истраживачке активности техно-научног у различитим субјектима као што су централне болнице, болнице Сао Луиз Гонзага, Интегрисани центар за ментално здравље, Здравље-школском центру Барра Фунда и Гериатриц Хоспитал Дом Педро ИИ.

Programs taught in:
Portuguese (Brazil)

Ova škola takođe nudi:

Certificate

Faculdade de Ciências Médicas da Santa Casa São Paulo (FCMSCSP)

Курс Основне медицинске струке, Факултет медицинских наука Санта Цаса де Сао Пауло започео своје дидактичке и педагошке активности 26. марта, 2001. године. ... [+]

Током

Курс Основне медицинске струке, Факултет медицинских наука Санта Цаса де Сао Пауло започео своје дидактичке и педагошке активности 26. марта, 2001. године. Темељи негу курсева су утемељени у људима, са фокусом на промоцији заштите, веллнесс, спречавање и здравствене у различитим областима.

Курс има педагошки структуру у складу са актуелним научним и друштвених трансформација, за обуку компетентних стручњака за рад у тренутном тржишту рада и суоче са изазовима који се односе на јавно здравље. Од самог почетка, студент пролази кроз интензивну практичног искуства у болничког комплекса Братства Санта Цаса де Мисерицордиа де Сао Пауло, који предвиђа потпуно у стању да глуме и развој неопходне вештине за обављање професије и етички хуманији начин.... [-]

Бразил São Paulo
March 2019
Redovne studije
4 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

M.D.

Faculdade de Ciências Médicas da Santa Casa São Paulo (FCMSCSP)

Структурни и дидактички организација наравно Дипломатске лекова је базирана на иновативном наставни план и програм са одељењима, где се сродних дисциплина груписани у циљ ... [+]

Током

Структурни и дидактички организација наравно Дипломатске лекова је базирана на иновативном наставни план и програм са одељењима, где се сродних дисциплина груписани у циљу оптимизације наставе и избегава бирократске и финансијске ексцесе и гигантисмос и администрацију на основу заслуга и пребацивања команда. Таква шема без преседана у Бразилу 1963. године уследила друга, након усвајања Закона о директивама и основама образовања 1968. Наставни план и програм је фокусиран на обуку лекара опште праксе, хуманиста, критичког и рефлекторном погледом.... [-]

Бразил São Paulo
March 2019
Redovne studije
6 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom