Read the Official Description

Добродошли на један од најбољих и најнапреднијих места учења у свету. Од 1996. на Факултету за међународну ученика је обучено хиљаде доктора медицине, Стоматолози (Зубари) и фармацеута.

Азербајџан Медицински факултет (АМУ) основана 1930. године, једна је од највећих и најпрестижнијих високошколским установама у земљи.

Постоје 5 факултета који обухватају: опште медицине, Медицински превентивно, Стоматологиа (Стоматологија), војне медицине, фармацеутску.

Тренутно има 8000 студената (укључујући и 1171 страних студената) који студирају на универзитету. Курсеви се уче кроз 74 академских одељења свеобухватан запослених преко 1628 обучених професионалаца.

Постоје 5 факултети који укључују:

01. ОПШТЕ МЕДИЦИНЕ

Током последњих 10 година 2768 научних радова запослених на факултету су објављени, 467 од њих су приручници, Приручник допуне и друге образовне-методика дела, 1173 су ​​члан од магазина, 1128 су теза, 605 радови су објављени у научни резимеи страних земаља и на конференцији материјала.

02. МЕДИЦИНСКА превентивно

03. стоматологији

Стоматологија факултет Азербајџана Медицинског факултета организована је 1954. године. Циљ оснивања факултета је да обезбеди становништва наше Републике са високо квалификованих стручњака стоматолошких.

04. Милитари Медицине

05. ПХАРМАЦЕУТИЦ

Неколико Доктори хемијских и биолошких наука који раде у Азербејџану Националне академије наука су дипломци Одсјека за фармакологију Азербајџанској Медицинског факултета.

Азербејџан

У првој деценији овог века, Азербејџан је дом једног од најбрже растућих економија у свету. Вођени брзог ширења свог нафте и гаса сектора, цоунтри,Аос БДП утростручио између 2003. и 2011. године. Економски раст се охлади у последњих неколико година, али Азербејџан је ипак направио веома успешну транзицију ка која се шири тржишну економију од постизање независности од стране бившег Совјетског Савеза 1991. године. Земља више од девет милиона људи, Азербејџан седи на раскрсници Источне Европе и западне Азије. Она је одмах граничи са Турске, Ирана и Русије, и дели регион са другим бившим совјетским републикама, укључујући и Грузију и Казахстана.

Ко смо и шта нудимо?

 • ТРЦ Факултети део ТРЦ образовне групе предузећа.
 • Ексклузивни светски представник АМУ.
 • Европска компанија са Европском етичког кодекса.
 • Дугогодишње искуство.
 • Није агент већ Универзитет представник

Стални канцеларије за везу у свету

Смештај и подршка

 • ТРЦ Факултети АМУ студенти имају загарантован на дељење Кампус смештаја уколико желе
 • ТРЦ Факултети АМУ ученици имају Фрее ТВ и Ви-Фи, прописано у својим собама
 • ТРЦ Факултети АМУ студенти имају веш машину и фрижидер дане у својим собама
 • ТРЦ Факултети АМУ студенти имају ТРЦ Факултети одраслих Ментор (ДР оф Медицине)
АМУ

АМУ Драгуљ Азербејџана универзитета

 • Члан Међународног регистра (од 1996. године)
 • Члан Блацк Сеа универзитета Удружења (од 1999.)
 • Члан Удружења светским универзитетима (од 2000. године)
 • Пуноправни члан Европске асоцијације универзитета (од 2002. године)
Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Diplomirani

Azerbaijan Medical University

Медицинско особље су припремљени на 'Лечење рад' специјалитет на факултету. Основни медицине предмети се изучавају на 1-3 предмета, клинички предмети се изучавају на 4-6 ... [+]

Медицинско особље су припремљени на 'Лечење рад' специјалитет на факултету. Основни медицине предмети се изучавају на 1-3 предмета, клинички предмети се изучавају на 4-6 курсевима.

Неки ученици разликују у образовању имају прилику да раде практичан рад на универзитетима у различитим земљама (као Турске, Немачке, САД, Бугарска, Румунија, Италија) превременог диплома периоду.

Талентовани студенти факултета покушати на научно-истраживачким радовима актуелним проблемима медицине Студентског Научног друштва заједно са својим образовањем.... [-]

Азербејџан Baku
September 2019
Redovne studije
6 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Azerbaijan Medical University

Стоматологија факултет Азербајџана Медицинског факултета организована је 1954. године. Циљ оснивања факултета је да обезбеди становништва наше Републике са високо квалифи ... [+]

Тхе Стоматологија факултет Азербаијан Медицински факултет је организован 1954. године. Циљ оснивања факултета је да обезбеди становништва наше Републике са високо квалификованих стручњака стоматолошких.

Од првих година страних студената из - (Савеза независних Говерментс), Лирија, Ираг, Палестини, Афганистану, Пакистану, Турској, Ирану и другим земљама студирају са Азербејџански студентима.... [-]

Азербејџан Baku
September 2019
Redovne studije
5 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Azerbaijan Medical University

Историја образовања у фармакологије у Азербејџану почиње са годином 1938. године. Наше Одељење за фармакологију тренира високо квалификовани фармацеут са степеном основне ... [+]

Историја образовања у фармакологије у Азербејџану почиње са годином 1938. Оур Катедра за фармакологију тренира високо квалификованих пхармацеутист са степеном основне и мастер рада у здравству, укључујући и фармакологије области. Наше одељење учи студент основу фармакологије - претрага извора лекова, метода контроле квалитета лекова и припрему различитих лекова. Студенти добијају знање и вештине у примени савремених метода хемијских анализа и куповину нових лекова. Студенти добијају детаљне информације о могућем утицају лека на организам, као и да проучавају квалитет медицине.... [-]

Азербејџан Baku
September 2019
Redovne studije
4 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom