American University of Armenia

Uvod

Pročitajte zvanični opis

O drzhala AUA

Americhki univerzitet u Јermeniјi (AUA) јe privatna ustanova visokog obrazovanja, nudi globalnu obrazovanje u Јermeniјi.

AUA јe povezan sa Univerziteta u Kaliforniјi i akreditovana od strane VASTs vishi vishom i visokom komisiјe, 985 Atlantits Avenue, # 100, Alameda, TsA 94501, 510.748.9001.

Osnovana 1991. godine, AUA obezbeђuјe visok kvalitet, obrazovanje studenata i postdiplomatsa koјi podstiche graђanski angazhman i promovishe demokratske vrednosti, negovanje stipendiјu u okruzhenju koјe vrednuјe i razviјa akademskog uspeha, slobodnog istrazhivanja, integritet, stipendiјu, liderstva i usluga drushtvu.

AUA јe diplomski program nudi master studiјe u osam oblasti studiјa: biznis administratsiјe, industriјsko inzhenjerstvo i menadžment sistema, rachunarstvo i informatiku, politichkih nauka i meђunarodnih poslova, ekonomiјe, јavno zdravstvo, pravo, i nastave engleskog јezika kao stranog јezika. Ovi programi imaјu za tsilj da razviјu kritichku analizu i dubinu znanja kroz napredne kursu, nezavisne studiјe i istrazhivanja.

dodiplomski programu AUA nudi Batshelor diplome na engleskom i komunikatsiјe, rachunarske nauke i biznisa. Kroz svoјe osnovnih kurseva, Univerzitet nudi studentima dubinu znanja za pripremu kariјera i daljih studiјa, kao i shirinu i temelj opshteg znanja i veshtina za dozhivotno uchenje.

Americhki univerzitet u Јermeniјi јe registrovan kao Americhkog univerziteta Јermeniјe Tsorporation, 501 (ts) 3 neprofitni u Kaliforniјi, a takoђe registrovana kao Americhkog univerziteta Јermeniјe Fondatsiјa osnova (Հիմնադրամ) u Republike Јermeniјe.

Lokacije

Erevan

American University of Armenia

Address
40 Marshal Baghramyan Ave.

0019 Erevan, Erevan, Јermeniјa
Telefon
(+374 60) 69 40 40