Read the Official Description

Амерички универзитет у Антигву (АУА) Цоллеге оф Медицине је институција посвећена стварању будућих генерација лекара који служе заједницама које заступају. Те заједнице су често недовољно заступљене у медицинском пољу и огледају се у разноликости нашег студентског тела. Основана 2004. године, АУА је постигла више од неких школа у деценијама. АУА води ка решавању пројектованог недостатка лекара, нарочито у областима примарне заштите, породичне медицине и интерне медицине. Наш факултет из свјетске класе ставља премију на начин да се учини доступним студентима и створи окружење за учење у којем је практична обука норма.

Кратак преглед неких од највећих достигнућа АУА ће потенцијалним апликантима дати повјерење у њихову одлуку да озбиљно размотри АУА:

  • АУА је одобрена, призната и акредитована од стране Одељења за образовање САД-а, Одељења за образовање у Њујорку, Медицинског одбора Калифорније, Одељења за образовање Флорида, и Цариббеан Аутхорити фор Аццредитатион фор Едуцатион у медицини и другим здравственим наукама. Ми смо једна од само три Карибске медицинске школе са овим разликама.
  • Први степен преноса АУА за УСМЛЕ, први корак, најважнији испит за америчке и карипске студенте медицине је 96%.
  • АУА има растућу мрежу од 35 болничких подружница широм САД-а и Канаде.
  • АУА има два револуционарна програма са Универзитетом Флорида Интернатионал (ФИУ). Програм Клиничког клерерског цертификата омогућује студентима да заврше све своје кључне клиничке ротације болнице повезане са ФИУ Херберт Вертхеим Цоллеге оф Медицине (ХВЦОМ), док АУА-ФИУ Глобал МД програм пружа могућности истраживања, медицински шпански тренинг и фокусира се на социјалне детерминанте здравља у земљи и иностранству.
  • Наслов ИВ (Савезно) финансирање, канадски савезни кредити, ВА бенефиције и стипендије доступни су квалификованим кандидатима.

За студенте који су посвећени студирању медицине, страствени за служење својим заједницама и предвиђајући да се одговара на потребе здравствене заштите на локалном и глобалном нивоу, АУА је идеалан избор.

МИСИЈА И ИСТОРИЈА

Амерички универзитет у Антигву (АУА) Цоллеге оф Медицине је иновативна медицинска школа посвећена пружању најистакнутијих едукација науцника, дајуци прилику мањим представницима мањина, подстицу разлициту академску заједницу и осигуравају да њени дипломци развијају вестине и ставове доживотног учења, саосећања и професионализма. Пружамо и студенте који иначе не би могли добити медицинску едукацију са алатима да постану успешни лекари.

АУА је основана са посвећеношћу подршке мањим заједницама и решавањем недостатка лекара са нагласком на примарну бригу. Као такав, Универзитет препознаје своју друштвену одговорност да унапреди област медицине и води будућу генерацију лекара и здравствених радника како би одговорио на потребе глобалне здравствене заштите.

АКРЕДИТАЦИЈЕ И ОДОБРЕЊА

За многе карибске медицинске школе потребно је десет година да добију ова признања, али АУА-ова посвећеност поштовању највиших академских стандарда није прошла незапажено од стране надлежности владе, спољних агенција и међународних органа за акредитацију. У рекордном времену, универзитет је постао један од ретких који су добили престижне акредитације које су зарађене након свеобухватних евалуација потврђене изванредне квалитете АУА-ових установа, наставног плана и програма, ресурса, факултета, администрације и студентског тела. Ова признања омогућавају нашим ученицима да учествују у клиничким службама и нашим дипломцима како би осигурали смештај и постали лиценцирани лекари широм Сједињених Држава и Канаде.

Ova škola takođe nudi:

M.D.

American University of Antigua

Студенти који се региструју за БСц у програму здравствених наука на Универзитету Манипал могу се уписати у програм доктора медицине (МД) на Америчком универзитету у Антиг ... [+]

Манипал Универзитет је један од највећих приватних универзитета у земљи, који уписује више од 25.000 студената у дисциплинама. Универзитет нуди различите дисциплине за наставу, од додипломских до постдипломских програма у инжењерству и информационој технологији, менаџменту, био-технологији, ентеријерском дизајну и архитектури и медијима и комуникацији својим студентима.

БСц у области здравствених наука је високо интердисциплинарни програм који има за циљ пружање одличних могућности студентима да се упусте у перспективне каријере. Представљена је са визијом оснаживања студената са знањима и вештинама које ће морати да буду на челу медицине и научних истраживања.... [-]

Антигва и Барбуда Saint John's
September 2019
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
American University of Antigua

Глобал МД програм је свеобухватна, четворогодишња уздужна стаза у глобалном здрављу која је интегрисана у наставни план и програм на Америчком универзитету Антигуа Цоллег ... [+]

ГЛОБАЛ ХЕАЛТХ МД

Амерички универзитет Антигуа Цоллеге оф Медицине (АУА) Глобал МД Програм се спроводи у сарадњи са Флорида Интернатионал Университи (ФИУ).

Глобал МД програм је свеобухватна, четворогодишња уздужна стаза у глобалном здрављу која је интегрисана у наставни план и програм на Америчком универзитету Антигуа Цоллеге оф Медицине.

Глобално здравље је дефинисано као "област студија, истраживања и праксе која даје приоритет побољшању здравља и постизању равноправности у здрављу за све људе широм света" од стране Конзорцијума универзитета за глобално здравље. Глобално здравље се бави здрављем популације у глобалном контексту и превазилази политичке границе нација које се фокусирају на социјалне детерминанте здравља, диспаритете здравствене заштите укључујући проблеме заразне и неналезљиве болести, људска права, као и економски развој и питања политике и система.... [-]

Антигва и Барбуда Saint John's
January 2020
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
American University of Antigua

Кроз наставни план и програм АИЦАСА обезбеђује све неопходне ресурсе за потенцијалне МД и друге здравствене науке како би се њихово образовање успешно уписало. ... [+]

АИЦАСА

Амерички међународни колеџ за умјетност и науку - Антигуа (АИЦАСА) пружа обуку на тему здравства и додипломске студије за успостављање или јачање основа за студије медицине и других савезних здравствених професија. Студенти који долазе директно из гимназије који знају пут до дипломе из области медицине, они који желе наставити, могу се пријавити за АИЦАСА како би зарадили АС у здравственим наукама.... [-]

Антигва и Барбуда Saint John's
September 2019
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Address
Jabberwock Rd
Saint John's, Saint John, Антигва и Барбуда