Pročitajte zvanični opis

О нама

Непрофитна институција, са историјом и престижем.

РЦУ Есцориал-Мª Цристина основао је краљ краљице Марије Кристине де Хасбурго и Лорена, 1892. године, под вођством аугустинског религиозног реда од његовог оснивања. То је Виши образовни центар повезан са Мадридским универзитетом Цомплутенсе.

Ми предајемо званичне студијске програме Бацхелор оф Лавс и Бацхелор оф Бусинесс Администратион, Мастер оф Лав и приватни степен из Киропрактике.

Есцориал - Краљевски универзитетски центар Марија Кристина налази се у изванредном амбијенту и невероватном окружењу. Универзитетски кампус чини део запањујућег монументалног архитектонског комплекса Краљевског манастира Ел Есцориал који је основао краљ Филип ИИ у 16. веку. Све то пружа посебно повољну атмосферу за проучавање и међуљудске односе.

Зграде су прави драгуљи архитектуре, са потпуно модернизованим објектима: студентска резиденција, библиотека, спортски простор, предаваонице опремљене пројекцијским просторијама, рачунарским салама итд.

Свеобухватна обука појединаца је примарни циљ образовног програма који нуди Есцориал - Краљевски универзитетски центар Марија Кристина, кроз развој њиховог когнитивног, физичког, социо-културног потенцијала који их доводи до граница њиховог могућег знања. Подстичемо креативност и научна истраживања кроз академско образовање, преношење знања и културе.

Руководство Центра надгледа квалитет и образовну изврсност, у сталном и течном дијалогу између предавача и студената, далеко од стерилног бирократског формалног образовања.

Особље предавања, углавном из Мадрида и бизнис свијета, је лично и професионално укључено у обуку и образовне активности у својим областима.

Ви сте у средишту интереса и циљ нашег комплетног институционалног академског рада. Из тог разлога сваки студент има наставника / предавача који га води и прати у његовој стручној и академској обуци.

Ходите са мном ако држите исте истине. Прегледајте са мном ако имате исте сумње. Где препознајеш своју грешку, пођи са мном. Тамо где ви препознајете моју, узмите ме са собом (Ст. Аугустине).

Из контекста овог неупоредивог архитектонског окружења, симбола универзалности и братства, тражимо да наши студенти / осим што буду стручњаци, постану мушкарци и жене са грађанским вриједностима, осјетљивим и преданим развоју и поштовању људског достојанства.

Ми отварамо своја врата свима, без икакве разлике у раси, вјери или положају, олакшавајући реципрочни облик обуке и информација са другим универзитетским центрима.

Programi se održavaju na:
енглески језик
Spanish (Spain)

Ova škola takođe nudi:

Diplomirani

Royal University Center Maria Cristina

Киропрактика је брзо растућа професија у Европи. У земљама у којима је регулирана киропрактика још увијек постоји потреба за већим бројем професионалаца. ... [+]

Зашто бих студирао Киропрактику?Киропрактика је брзо растућа професија у Европи. У земљама у којима је регулирана киропрактика још увијек постоји потреба за већим бројем професионалаца.Мускулоскелетни бол је главни узрок инвалидности у раду са огромним социоекономским последицама, а Киропрактика је водећа професија у решавању овог проблема.То је професија која се бави пацијентима и обезбеђује средства за конзервативну негу.Зашто студирати на Мадрид Цоллеге оф Цхиропрацтиц?Мадридски факултет за киропрактику се налази у оквиру Реал Центро Университарио Есцориал Мариа Цристина, престижног центра који је основан 1892.Модел образовања се заснива на малим кохортама и на тај начин обезбеђује персонализовано образовањеНаставни план и програм је у потпуности акредитован од стране Европског савета за педагошко образовањеТо је била прва институција која је понудила образовање и обуку из Киропрактике у Шпанији и акредитована је од прве дипломе \ тФакултет чине академици из јавних и приватних универзитета, са широким и разноврсним академским и клиничким искуством.Могућности међународне размене доступне су са институцијама у Јапану, Канади, Мексику, Бразилу и Сједињеним ДржавамаНаучите курикулум заснован на доказима и пацијентуШта треба да урадим да бих постао студент?... [-]
Шпанија Madrid
September 2019
4 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Master

Royal University Center Maria Cristina

Мастер у Киропрактици на Мадрид Цоллеге оф Цхиропрацтиц - РЦУЕМЦ има за циљ да обучава дипломце из киропрактике тако да они могу продубити своје знање из Киропрактике и њ ... [+]

Презентација

Мастер у Киропрактици на Мадрид Цоллеге оф Цхиропрацтиц - РЦУЕМЦ има за циљ да обучава дипломце из киропрактике тако да они могу продубити своје знање из Киропрактике и њених грана више репрезентативних специјалитета и практиковати професију у земљама које захтијевају овај ниво обуке. Магистарски студиј састоји се од 60 бодова који одговарају теоретским предметима лицем у лице, праксама у вањским центрима и Завршном раду.... [-]

Шпанија Madrid
September 2019
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom