Universities in

Детаљне информације о различитим локацијама студијских

Кликните на линкове испод да прочитате о студирању у разним земљама. Ве 'лл пружити вам општим чињеницама о земљама, и да вам кажем о локалним системима високог образовања, школарина, нагомилавање школске године, студијских могућности за стране студенте и још много тога. Такође ћете наћи неке корисне савете и практичне информације о здравственом осигурању, студентским визама и трошкова живота.

Здравствене студије Ароунд тхе Ворлд

Универзитети, факултети медицинске, школе јавног здравља, медицинским школама, ветеринарске школе, и другим образовним институцијама широм света нуде студијске програме и курсеве у здравству на основне, дипломске и постдипломске, нивоа. У глобалном контексту, област медицинске едукације је константно развија, подржан од стране између осталих централних институција као што је Светска здравствена организација (СЗО) и Програма Уједињених нација за развој (УНДП). Различити степени које нуди институција медицинске едукације углавном спадају у две категорије: академске или професионалне. Академски степени у здравству имају за циљ да студенте са интерес у научним основама здравствене заштите, који желе да имају каријеру у настави, истраживању, анализи политика, или биотехнологије и развој Фармација.Професионални здравствени степени, с друге стране, много више оријентисана ка пракси у различитим окружењима здравство, као што су болнице, приватне клинике, ординацијама, старачким домовима, домова здравља, центара за амбулантним заштите, и тако даље. У сваком случају, здравствене студије су међу најпопуларнијим програмима широм света, нудећи вредне прилике да направи прави разлику у животима људи. Листа специјализација у области здравства у вези је практично бесконачна, са неким од најчешћих укључујући медицине, медицинске сестре, стоматологије, фармације, исхране, управљање здравствене заштите, јавног здравља и ветеринарске медицине. Све већи број студената који желе да зараде диплому на пољу здравства у вези одлучили да оду у иностранство за своје студије. Број страних студената наставља да расте на свим нивоима високог образовања.Према Уједињених нација за образовање, науку и културу (УНЕСЦО) завод за статистику (УИС), данас више од 4 милиона студената наставе студије у иностранству, што је више него двоструко од 2 милиона међународних студената у 2000. Неки од највише Популарне земље дестинације су традиционално биле Сједињене Државе, Велика Британија, Француска, Аустралија и Немачка, а они остају јаке магнете за студенте који траже квалитетну образовање у иностранству и данас. Истовремено, нове земље дестинације широм света, посебно у источној Азији и Пацифику, и у централној и источној Европи, такође доживљава раст популарности. Што се тиче у земљу порекла међународно мобилних ученика, највећа међународна ученик токови долазе из Кине, Индије, Републике Кореје, Немачке, Саудијске Арабије, и Француске.Поред страних студената који студирају у иностранству на кампусу, све већи број студената широм света су уписани у мрежи или програме учења на даљину на неком страном универзитету. Постоје бројни разлози зашто студенти бирају да студирају здравствених наука у иностранству, укључујући:
  • Могућност да се упишу у једној од највећих светских здравствених програма, или у програму са специјализације која се нуди само у одређеној земљи или региону.
  • Прилика да искусе другачији систем образовања и да открије нову страну свог изабраног специјализације. Медицински стручњаци са културне свести, транснационалних разумевања и вештине из различитих подешавања су високо вреднују, јер они раде у свету који је све више мањих и повезани.
  • Могућност да се у потпуности уронити у новом језику, ако земља дестинације говори језиком који се разликује од матерњег језика студента <./ ли>
  • Повећане могућности запошљавања. Међународна искуства међу кандидатима за посао је веома цењен од стране послодаваца, а у многим случајевима, студенти имају право да се пријаве за позиције, како у својој земљи домаћину и својој домовини.
Неке од најважнијих фактора у обзир приликом одлучивања да ли да студирају у вашој земљи или иностранству, су трошкови програма, животни трошкови, квалитет образовања, вештине потребне језик, и да ли је студијски програм нуди пуну -тиме, са скраћеним радним временом, или кроз учење на даљину. Запамтите да студирање у иностранству не мора да те оставим без пребијене паре, јер постоје бројни стипендије за стране студенте које нуди обе државних органа и приватних организација. Започните потрагу за савршеним студијског програма тако што погледамо различите опције здравствених студија на универзитетима и медицинским факултетима из целог света. Ако већ знате где желите да студирате, можете кликнути директно на земљу, а потом из образовних институција тамо. Ако не, одвојите време да истражите узбудљиве могућности за студирање здравље широм света!
Pročitajte više Pročitajte manje