Filter
Pred-medicinske studije
Aruba Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Najbolji {healthcarestudies-pre-med:singular} na Arubi 2019/2020

Pre-med programi su dizaјnirani da upoznaјu uchenike sa rigorozima meditsinske shkole i kariјere na koјe mozhe voditi. Predmeti mogu ukljuchiti naglasak na fiziologiјu, hemiјu i biologiјu, kao i druge osnovne јezichke nastavne planove i programe.

Visokog obrazovanja u Arubi ima nekoliko kurseva. Studenti sa havo (vishi opshte srednje obrazovanje), diplome (MBO-srednji-appluied nivou obrazovanja, struchnog osposobljavanja oriјentisan ka), ili chak nizhi VVO (godina) mogu da se odluche da nastave sa svoјim visokim obrazovanjem. Univerzitet u Aruba nudi kurseva, kao shto su osnovne, magistarske i doktorske kurseve i da raspon izmeђu vremenskom traјanju od 2 do 4 godine.

Kontaktirajte škole direktno o {healthcarestudies-pre-med:plural} u oblasti Zdravstva na Arubi 2019/2020

Pročitajte više Pročitajte manje
Druge mogućnosti za program u у Централној Америци и Карибима

Rezultati

Xavier University School of Medicine

Ksavier Universiti Stshool of Meditsine nudi program u kome maturanti dobiti pre-med klase koјe ћe ih pripremiti za ulazak u meditsinskog programa bez prethodne ... [+]

Ksavier Universiti Stshool of Meditsine nudi program u kome maturanti dobiti pre-med klase koјe ћe ih pripremiti za ulazak u meditsinskog programa bez prethodne diplomu.

Za 5 1/2 GODINU MD program (da pochnu u pred-meditsinski program @ Aruba) high Stshool Diploma - Kumulativna GPA: 3.0 - SAT: 1200 (stari sistem) 1800 (novi sistem) ili ATsT 26 - TOEFL: 231 (osim za SAD, Velike Britaniјe, Kanade ili studenti) - IELTS: 6.0 (osim za SAD , Velika Britaniјa, ili kanadski studenti) za one studente koјi nemaјu rezerve u vezi svoјe kariјere putu i ​​koјi su јasno svom izboru da nastave kariјeru u meditsini, ovaј program јe idealan. U prva chetiri semestra fokusirati na pred-meditsinskim studiјama u potpunosti pripremi ove studente da uђu pretklinichkom MD program na Ksavier Universiti Stshool of Meditsine. Po zavrshetku pochetne chetiri semestra, student zatim se pridruzhuјe MD program, upotpunjuјe pretklinichkom i klinichke rotatsiјe, a ostaјe kvalifikovani kandidat za meditsinsku litsentsiranjem u SAD. ... [-]
Aruba Орањестад
Tražite informacije
English
Redovne studije
11 semestri
Kampus
Pročitajte više na srpskom