280 Master Programi u Сједињене Америчке Државе for 2024

Master Programi u Сједињене Америчке Државе for 2024Filter
    • Boston, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    24 meseci

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Симмонсов иновативни, ЦЦНЕ акредитован онлајн МСН програм је дизајниран за радне РН-ове — са предвидљивим опцијама заказивања које ће вам помоћи да уклопите курсеве у ваш ужурбани живот, подршком академских тренера и наменским тимом за клиничку праксу који ће вам помоћи да постигнете своје ФНП циљеве. Наши ученици имају 90% пролазности. Пријавите се.

    • Fairfax, Сједињене Америчке Државе

    Fleksibilno vreme

    32 meseci

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Онлине магистар за здравствену администрацију у управљању здравственим системима који нуди Универзитет Георге Масон припрема будуће лидере здравствене заштите, јавног здравља и социјалних служби стиче неопходне вјештине за рјешавање изазова у брзом промјенљивом и културно разноврсном здравственом окружењу.

    • Online USA

    Redovne studije

    1 godina

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Uzmite svoju zdravstvenu karijeru na viši nivo tako što ćete steći diplomu magistra iz zdravstvene administracije na Univerzitetu King. Online program će vas naučiti osnovne kompetencije neophodne da biste bili lider na terenu. Uz smernice iskusnih instruktora, naučićete da se krećete složenom i stalno promenljivom zdravstvenom industrijom kao član upravljanja višim nivoom. Prijavite se danas.

    • Lisle, Сједињене Америчке Државе

    Fleksibilno vreme

    42 meseci

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Он-лине Дуал Мастер оф Публиц Хеалтх / Мастер оф Сциенце у менаџменту и организационом понашању (МСМОБ) вам пружа знање и вјештине потребне за мотивирање промјене организацијског понашања, идентификацију подручја за побољшање здравља у заједници и формулирање стратешких планова.

    • Scranton, Сједињене Америчке Државе

    Fleksibilno vreme

    30 meseci

    Učenje na daljinu

    Engleski

    ЦАХМЕ акредитовани Мастер оф Хеалтх Администратион (МХА) Универзитета у Сцрантону у програму Информатика о здрављу ставља снагу података у ваше руке.

    • Online USA

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    6 semestra

    Blended

    Engleski

    Развити знање и вештине за пружање напредне медицинске сестре пацијентима и породицама са потребама менталног здравља. Усавршите вештине да унапредите своју каријеру медицинске сестре уз онлајн дипломе и сертификате са Универзитета у Охају. Програмски формати вам омогућавају да напредујете кроз своје студије где и када желите, и укључују курсеве који се фокусирају на развој аналитичких, концептуалних и практичних способности неопходних за побољшање здравствених исхода заједница у низу професија.

    • Madison, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    2 godine

    Učenje na daljinu, Na kampusu

    Engleski

    Хуманизација медицине и неге неговањем моралних пракси и институција је мисија програма Медицинских и здравствених хуманистичких наука са ниским бројем резиденција на Drew University . Створени пре скоро три деценије, наш сертификат, магистарски и професионални докторат били су први те врсте и настављају да иновирају и служе локалним, националним и међународно заснованим контекстима неге. Ови степени задовољавају растућу потребу за напредном обуком у здравственим хуманистичким наукама, етици неге, здравственој политици, контемплативној нези и наративној медицини.

    • Hoboken, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Подстакните могућности биомедицинских решења са степеном који је дизајниран да покрене вашу каријеру.

    • West Lafayette, Сједињене Америчке Државе

    Fleksibilno vreme

    24 meseci

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Универзитет Пурдуе, ЦЕПХ акредитован онлајн МПХ користи истраживачку експертизу Универзитета да представи ригорозан наставни план и програм који припрема студенте да осмисле и имплементирају ефикасне програме јавног здравља у свету који се мења.

    • Tampa, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    12 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    Naš program je akreditovan preko Komisije za akreditaciju savezničkih programa zdravstvenog obrazovanja i Nacionalne komisije za ortotičko i protetsko obrazovanje. Cilj nam je da pomognemo studentima da postignu akademski i stvarni uspeh kroz stavove, veštine i znanje koje nauče kroz naš program. Naš krajnji cilj je da našim studentima pružimo alate koji su im potrebni da bi bili etički i kompetentni praktičari savezničkog zdravlja.

    • Wichita, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    1 godina

    Učenje na daljinu, Na kampusu

    Engleski

    МХЦЛ програм ће припремити студенте за одговорне позиције професионалног руковођења у здравственом окружењу. Рад на курсу су развили лидери у здравственој индустрији и посебно је дизајниран да обухвати све фазе руководства у здравству, укључујући акутну и дуготрајну негу, управљање клиником и болницом, као и агенције за кућно здравље и хоспис. Диплому можете завршити за само годину дана путем интернета и лично.

    • Los Angeles, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    2 godine

    Učenje na daljinu, Na kampusu

    Engleski

    СТЕМ-ов програм управљања управљањем лековима намењен је студентима са предклиничким биолошким и фармацеутским наукама. Његов циљ је да произведе научнике на средњем и средњем нивоу са знањем и вештинама погодним за професионалну праксу у транслацијским истраживањима, са посебним нагласком на област преласка између претклиничког откривања лекова у раној фази и развоја клиничког лека.

    • New York, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Одељење за здравствену политику и менаџмент (ХПМ) нуди специјализованог магистра здравствене администрације. Ове МХА дипломе интегришу организационо вођство и менаџмент, здравствену политику и јавно здравље и здравствене системе. Студентима пружа управљачке вештине образовања пословне школе, али то чини у контексту који наглашава јединствену природу система здравствене заштите. Студенти могу завршити курс кроз програм са пуним радним временом или програм са скраћеним радним временом. Наставни план и програм у свим нашим програмима нуди сталне активности стручног усавршавања. Студенти такође завршавају практикум на терену који нуди драгоцено професионално искуство. Основни курсеви пружају студентима солидно разумевање статистичких алата и кључних концепата које користе многи практичари јавног здравља. Курсеви менаџмента и политике наглашавају вештине потребне за каријеру у пружању здравствених услуга.

    • San Diego, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    2 godine

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Svrha magistra javnog zdravlja (sa koncentracijom u epidemiologiji, međunarodnom javnom zdravlju, zdravlju životne sredine ili sistemima javnog zdravlja) je da pruži iskustvo učenja koje globalni studenti mogu lako preneti na svakodnevnu praksu javnog zdravlja u svojim matičnim zemljama. Aktivnosti učenja kombinuju akademsko, profesionalno obrazovanje i aplikacije iz stvarnog sveta koje izazivaju odraslog učenika da razvije profesionalni rečnik i kompetencije u svakom kursu na diplomskom nivou.

    • South Orange, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski