44 Master Programi u Португалија for 2024

Master Programi u Португалија for 2024Filter
    • Lisbon, Португалија

    Fleksibilno vreme

    Blended

    Portugalski

    Мастер из људске исхране и метаболизма интегрише исхрану и храну људи са метаболизмом, са циљем да обучи висококвалификоване стручњаке који су способни да систематски и свеобухватно анализирају главне здравствене проблеме у вези са неадекватним начином живота, посебно у погледу исхране. Програм се фокусира на стратегије за промовисање здравих стилова живота из перспективе Лифестиле Медицине.

    • Monte de Caparica, Португалија

    Redovne studije

    5 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Integrisani magistar farmaceutskih nauka Egas Moniz Higher Institute of Health Science (IUEM) jedan je od najpoznatijih kurseva u Portugalu u ovom trenutku. Ona se može pohvaliti tradicijom akademske izvrsnosti u obuci profesionalaca koji seže više od 20 godina. Obučili smo više od 1.000 profesionalaca u farmaceutskoj nauci. Prema studiji zapošljivosti (Nielsen) sprovedenoj među diplomcima u poslednjih 5 godina, možemo videti da naši farmaceuti imaju stopu zapošljivosti od 97% u oblasti farmaceutske nauke i da mogu postići stabilan ugovor nakon tri meseca.

    • Lisbon, Португалија

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    • Braga, Португалија

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Magistar primenjene socijalne gerontologije namenjen je diplomcima iz društvenih i humanističkih nauka i zdravstvenih oblasti koji već rade ili nameravaju da rade u oblasti gerontologije. To je neophodna obuka za one koji su u procesu ili nameravaju da zauzmu rukovodeće/koordinacione pozicije u službama i institucijama za starije osobe.

    • Faro, Португалија

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski, Portugalski

    Ако тражите дубоко разумевање микробних и других биолошких система, од молекуларне и ћелијске организације појединца или заједнице до примене у различитим областима (еколошка, индустријска и биомедицинска), онда дођите и потражите своје алате у микробиолошкој и молекуларној биологији (ММБ). ) Мастер програм.

    • Aveiro, Португалија

    2 godine

    Na kampusu

    Portugalski

    • Lisbon, Португалија

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    NOVA Biomedicinska istraživanja je master program NMS - Nova Medical School koji će vas opremiti osnovnim veštinama potrebnim za izvanrednu karijeru u biomedicinskim istraživanjima. Nudimo jedinstveni program obuke koji će vas pripremiti za planiranje, sprovođenje, objavljivanje i dobijanje sredstava za podršku uspešnoj istraživačkoj karijeri. Nastavni plan i program NBR-a zasnovan je na naprednim kursevima obuke, seminarima i vodičima koji pružaju osnovne veštine koje su potrebne svima koji žele da nastave karijeru u nauci. Pored toga imaćete priliku da se specijalizujete za jednu od četiri grane kursa: Starenje i hronične bolesti, neuroznanosti, onkologija i regenerativna medicina.

    • Lisbon, Португалија

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski, Portugalski

    Master kurs iz biostatističke epidemiologije i zdravstvenih istraživanja (EPIBIS) ima za cilj da učesnicima pruži znanje i metodologije epidemioloških istraživanja koje im omogućavaju da samostalno dizajniraju i razvijaju epidemiološke istraživačke projekte.

    • Monte de Caparica, Португалија

    Redovne studije

    5 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Егас Мониз Високи институт здравствених наука (ИУЕМ) Интегрисани магистарски степен стоматологије тренутно је један од најреномиранијих мастер студија у Португалу у овој области. Пионирски је захваљујући увођењу интегрисане праксе у последњем семестру мастер студија и одржавању јаке клиничке/практичне компоненте након прилагођавања Болоњском процесу. Ово нашим студентима нуди практично искуство и целокупну клиничку визију пацијента, за разлику од делимичне и монодисциплинарне визије која се често налази у настави стоматологије на другим местима.

    • Viseu, Португалија

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Portugalski

    Мастерс Курс Медицал-Сургицал Нурсинг има за циљ да обезбеди стицање и / или развој научне, техничке, односно, етички и истраживања да интервенише у пружању специјализованих неге у клиничком области медицинско-хируршког дојења. Курс такође има за циљ да омогући студентима да се интегришу мултидисциплинарних тимова на помагање да промовише највиши ниво здравља становништва и омогућити развој истраживања у медицинској-хируршки негу, доприноси стварању научних доказа. Још увек желиш школу, поред промовисања развоја добре праксе на радном месту, припрема медицинске сестре које могу да делују у друштву, који су способни да интервенише и суочавање са социјалним и професионалним промена у будућности и да допринесе унапређењу професија како би се задовољиле потребе појединца, породице и заједнице.

    • Viseu, Португалија

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Portugalski

    Циклус студија који води до магистарске дипломе из ветеринарске медицинске сестре у кућним љубимцима, заједнички степен Политехничких института у Браганси, Кастело Бранку, Порталегреу, Вијани до Кастелу и Визеу.

    • Rio de Mouro, Португалија

    Redovne studije

    6 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Курс УЦП Медицина је интегрисани магистарски степен који траје шест академских година. Има веома иновативан наставни план и програм, који је резултат сарадње са Медицинским факултетом Универзитета у Мастрихту, институцијом великог међународног престижа. Такође има партнерство за клиничку компоненту са групом Луз Сауде, једном од највећих приватних здравствених група у Португалу. Курс је подржан савременим педагогијама, са снажном технолошком базом, и настоји да гарантује хуманизацију медицинске професије. Курс медицине ће користити методологије наставе усмерене на студента које негују аутономију учења, веће задржавање и дубину знања, са доказаним клиничким вештинама. Курс је усклађен са моделом наставе на Универзитету у Мастрихту и евалуациони модел ће имати обуку на најбољем међународном нивоу, са врхунским наставницима, а предавач ће се изводити на енглеском језику, са клиничком компонентом на португалском. Курс ће омогућити приступ међународној мобилности за обуку са другим водећим медицинским школама.

    • Portalegre, Португалија

    Redovne studije

    4 semestra

    Na kampusu

    Portugalski

    Стварање 2. циклуса студија геронтологије има за циљ да понуди интердисциплинарну научну обуку која ће будућим наставницима пружити теоријске, методолошке и практичне вештине неопходне да одговоре на проблеме и изазове старости и старења у португалском друштву и да промовишу развој напредних истраживања о старењу, обуци и интервенцијама са старијим особама и њиховим породицама, наиме у блиској артикулацији са НЕИСЕС-Ц3И.

    • Coimbra, Португалија

    4 semestra

    Na kampusu

    Portugalski

    Ментално здравље и сродни проблеми су једно од најосјетљивијих подручја здравља људи. У ствари, проблеми менталног здравља чине 13% глобалног оптерећења болестима (ВХО, 2001) и 5 од 10 узрока који доводе до инвалидности су проблеми менталног здравља (ВХО, 2003).

    • Vila Real, Португалија

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Portugalski

    Циљеви: Допринети изградњи професионалаца способног да промовише јака и мотивишућа лидерства прилагођена изазовима са којима се суочава медицинска нега специјализована за здравље мајки...