145 Osnovne studije Programi u Сједињене Америчке Државе for 2024

Osnovne studije Programi u Сједињене Америчке Државе for 2024Filter
    • Utica, Сједињене Америчке Државе

    Fleksibilno vreme

    3 godine

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Онлине РН за БС у медицинској сестри (РН за БСН) припрема лиценциране регистроване медицинске сестре (РН) за побољшану каријеру у данашњем захтјевном здравственом окружењу. Дипломци овог ЦЦНЕ акредитованог програма претпостављају улоге које захтевају одличне критичке размишљање, одлучивање, комуникацију и лидерске вештине. Откријте наш иновативни онлине програм без резиденција - квалитетно образовање за негу можете завршити брзо и онлине!

    • Online USA

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    4 godine

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Напредујте у каријери у ЕМС-у или пређите у негу, продају, развој медицинских ресурса или управљање здравственом заштитом са ЕОУ-овим онлајн дипломама из администрације хитних медицинских услуга које су усклађене са ФЕСХЕ. Изаберите БА или БС; стећи диплому примењених наука ако уђе у програм са дипломом сарадника.

    • Hesston, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Проведите време у лабораторији за медицинске сестре, помажући студентима сестара почетницима у развоју њихових клиничких вештина, кроз демонстрације, посматрање и надзор. Укључује више времена на почетку јесењег и пролећног семестра, али би било корисно током целог школског семестра, како одреде инструктори медицинских сестара на факултетима. Могућа је одређена флексибилност у заказивању. Мора да је регистрована медицинска сестра.

    • Evansville, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Амерички систем здравствене заштите брзо мења, а можете остати испред криве завршавајући диплому за здравствене услуге у УСИ. Очекује се да запосленост у медицинском пољу расте брже од просјека за сва занимања јер се индустрија наставља да шири и диверсификује.

    • Harrisonburg, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    4 semestra

    Na kampusu

    Engleski

    • Lewiston, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Bachelor of Arts/Science in Radiographic Science stepen je četvorogodišnji program studija. Prva godina predprofesionalnih kurseva uključuje Opšte obrazovanje Core i kurseve podrške. Stručni kursevi obuhvataju studije i praksu u kliničkoj primeni radiografskih procedura u svrhu snimanja svih delova ljudskog tela radi medicinske dijagnoze. Praksa će biti u bolnicama i klinikama u zajednici. Po završetku Associate of Science in Radiographic Science stepena i položenog ispita sertifikaciju upravlja American Registar radioloških tehnologa (ARRT), diplomci završe dodatnih 22 gornje divizije kredita da zarade BS u radiografske nauke.

    • Dubuque, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    5 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Студенти Loras College могу започети своје академско путовање у оквиру програма 3+2 сестринства. Студенти Лораса заинтересовани за здравствену заштиту сада ће имати прилику да стекну диплому медицинске сестре, а истовремено заврше и диплому Лорас. По успешном завршетку програма, студенти добијају диплому првоступника уметности или диплому наука на Loras College и диплому медицинске сестре на НИЦЦ -у.

    • Greenville, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    9 semestra

    Na kampusu

    Engleski

    Програм Пхисициан Ассистант на Thiel College има два различита пута до стицања магистра наука у студијама Пхисициан Ассистант Студиес: Pathway 1 – Високо мотивисани матуранти могу да се упишу у наш убрзани петогодишњи програм. Студенти ће стећи традиционалну четворогодишњу диплому из здравствених система и наставити у Тхиелу пету годину како би завршили мастер програм. За додатне информације о додипломским студијама погледајте одељак Здравствени системи. Pathway 2 – Студенти који су већ завршили дипломски или дипломирани степен наука и желе да стекну магистериј из докторских студија лекара од Thiel College треба да истраже наш 27-месечни постдипломски програм.

    • Hanover, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    • Campbellsville, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    2 godine

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Најбољи програм за РН-БСН, рангиран као један од 50 најбољих програма РН-БСН, Универзитета Цампбеллсвилле, акредитован је од стране Акредитационе комисије за образовање у нези (АЦЕН) и пружа напредне вештине доношења одлука и медицинску стручност.

    • Carson, Сједињене Америчке Државе

    Na kampusu

    Engleski

    • Kent, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    • Grand Rapids, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Програм атлетског тренинга (АТП) је акредитован од стране Комисије за акредитацију обуке о спортској обуци (ЦААТЕ).

    • Mount Olive, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Дизајниран као и практичан опција за активне и неоптерећене лиценцираних регистрованих медицинских сестара, можете зарадити а дипломирао је на наука степена у негу у окружењу које вреднује искуство на РН и смјештена грозничав распоред прометној одраслих.

    • Charleston, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    Na kampusu

    Engleski

    Одељење за здравство и физичког васпитања даје изазован програм који ће омогућити студентима са академског знања и техничких вештина које ће их припремају за разне каријере у брзо растућим областима здравства, фитнес, велнес и људске перформансе.