Filter
Diplomirani
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Najboljih Diploma osnovnih studija u Oriental Medicine 2019

Студентски програм је осмишљен да оспособи студенте са детаљним познавањем изабраног подручја студирања. Програм обично траје четири године да би се завршио, мада за неке може потрајати само три или чак седам.

Шта је бацхелор у оријенталној медицини? Овај програм се фокусира на алтернативне лекове, посебно оне који потичу из азијских земаља. У току студија, учесници програма могу научити како користити неконвенционалне методе као што су акупунктура за ублажавање симптома болести, спречавање будућих појава болова и чак потпуног лечења болести. Курсеви могу опремити појединце са саветима о здравственој заштити и најбољим праксама да се преносе на пацијенте како би боље контролисали своје здравље. Многи од ових програма фокусирају се на практично учење, тако да су практиканти у потпуности спремни да дијагнозе и третирају поремећаје након дипломирања.

Дипломци овог програма имају тенденцију да буду отворенији и размишљају о будућем размишљању од већине. Ток студија може пружити оштра дијагностичка знања и упечатљив увид у друге здравствене потребе. Свака од ових вештина може их одвести далеко у своје каријере иу животу.

Трошкови бацхелор'с дегрее значајно варирају. Фактори који могу утицати на укупне трошкове школарине укључују локацију школе, програм који је присутан и трајање програма.

Појединци који заврше диплому из оријенталне медицине могу имати многе узбудљиве могућности за каријеру у области алтернативне медицине. Осим што постану акупунктуристи, дипломци ће можда и даље постати цхиропрацторс, масажни терапеути, физиотерапеути, стручњаци за исхрану и исхрану, здравствени савјетници или савјетници за ментално здравље. Учесници могу пронаћи срећу која раде под руководством других, или могу открити да је предузетништво њихов пут и да отворе своје праксе.

Иако су азијске медицинске праксе типично практичне, многе школе почињу да понуде онлине курсеве, јер су погодни и приступачни. Да бисте сазнали више, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više Pročitajte manje

1 Results in Oriental Medicine

Irish College of Traditional Chinese Medicine

Ако желите да будете "Стандард Лекар" акупунктурне ТЦМ, моћи да користе Акупунктура не само да ублаже, или чак лечи, тренутне болести, али и да помогне клијенту да се бољ ... [+]

Диплома у традиционалној кинеској медицини

Ако желите да будете "Стандард Лекар" акупунктурне ТЦМ, моћи да користе Акупунктура не само да ублаже, или чак лечи, тренутне болести, али и да помогне клијенту да се боље опремљени да се спречи будуће болести од које се појављују, онда Лиц. ТЦМ је курс за вас.

Ако желите да постанете специјалиста у Акупунктура ТЦМ моћи да помогне здраве клијентима да остану на тај начин, па чак и побољшати своје здравље, онда је ово свеобухватан програм обуке (који пружа више него само "Акупунктура" Обука, која се заснива на класичној кинеске медицине) омогућава практиканта да користи комплетан асортиман ТЦМ дијагностичких и терапијских алата за постизање ових циљева.... [-]

Ирска Dublin
October 2019
Fleksibilno vreme
3 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom