Filter
Diplomirani
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Najboljih Diploma osnovnih studija u Molecular Biology 2019

Први ниво високог образовања да већина ученика настави је нежења степен. Програми ове врсте вам пружи уводног разумевање области, која служи као припрема за било напретка у дипломирани програм или за каријеру.

Шта је завршио у молекуларну медицину? Главни циљ овог студијског програма је једноставно да почне процес фокусирања своју професионалну каријеру. Из тог разлога, курсеви обично укључују материјал из свих различитих области медицинске науке, од стоматологији до дијагностике. Постоји већи фокус на биологије и молекуларне науке у проучавању молекуларне медицине. Већина каријере коју може да води у овој области ће такође захтевају медицинску школу, мада има неких који не захтевају као велику успех у школи.

Јер је дипломирани у молекуларну медицину је програм степен низак ниво, студенти имају користи од могућности да истражују различите научне области за откривање оно што желе да посвете своје животе. Темељна научна знања стечена у овом програму ће отворити пут за напредније образовање.

Трошкови зарада диплому у молекуларну медицину зависи од неколико фактора. Првенствено, програм, школа, и дужина студирања ће бити најзначајније аспекте који утичу на школарину и друге накнаде. Мудро је да уради адекватно истраживање пре уписа.

То је најчешћи да води дипломирани молекуларну медицину ако сте заинтересовани да постанете нека врста медицинског стручњака, као што су дијагностике лекар, хирург, педијатар, или других. Такође је могуће зарадити овај степен, а онда пређите на путу да постане медицинска сестра. Други заједнички избор је да уђе у поље истраживања.

Уколико сте заинтересовани за медицину, али нису сигурни шта област конкретно, можда би требало да размислите студирају на високом стручном спремом у молекуларне медицине. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

Pročitajte više Pročitajte manje

1 Results in Molecular Biology

University of Bologna

Међународна диплома из Геномике пружа теоријску и практичну основу за обуку професионалца који може применити ИТ, математичке и статистичке вештине за анализу геномских п ... [+]

Међународна диплома из Геномике пружа теоријску и практичну основу за обуку професионалца који може применити ИТ, математичке и статистичке вештине за анализу геномских података и, последично, за анализу транскриптских, протеомских и епигеномских података, биологију система и метагеномика, у прокарионтима, еукариотима и људима.

5 разлога за упис на степен програмаЗато што као ни један други студијски програм, он помаже у учењу и употреби информатике за декриптовање језика и информација скривених у геномимаЗато што је то апсолутно нови и иновативни студијски програм који може понудити изванредне изгледе за посао.Зато што се осећам активним играчем у научном истраживању и биоинформатициЈер, ако је програм дипломирања интернационалан, то ће ми помоћи да гледам у будућност и да се осећам као члан света.Зато што "Геномика" стимулише моју радозналост и води ме ка неистраженим пољима изненађења и чудаЗахтеви за пријем... [-]
Италија Bologna
October 2019
Redovne studije
3 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom