Filter
Diplomirani
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Najboljih Diploma osnovnih studija u Medicinski tehničari hitne pomoći 2019

Укупна намера студијских програма бацхелор је да учењаци основно знање о одређеној области студија. Програми могу бити више фокусирани на уметност или наука, и захтева за сваки може да варира од школе до школе. Диплому може бити довољно за ентри-левел рад, а студенти такође могу прећи на зараде и на постдипломским студијама.

Шта је дипломирани у ЕМТ? Такав степен програм је намењен студентима који су заинтересовани за хитне медицинске услуге управљања или прехоспиталној медицине. Инструктори и курсеви воде научнике у будућност ургентне медицине и помоћи припремити их за административне и клиничке изазове који су заједнички за индустрију. Примери наставе обухватају процену пацијента, срчане / Траума ванредне ситуације на терену и коришћење опреме.

Појединци често уписују у студијским програмима ЕМТ бацхелор да се квалификују за запошљавање као основна ЕМТс, напредних ЕМТс и хитну помоћ.Степени су такође услов за државну лиценци и сертификацију од стране Националног регистра за хитне случајеве медицинских техничара. Када је запослени завршио студијског програма на основним студијама, он или она може постати право на већу плату.

Што се тиче трошкова неопходних за добијање диплому, препоручује да потенцијални студенти допре до школама су заинтересовани да присуствују. Програми се разликују у односу на школарине, трошкови књига, наравно и институција накнада и могућностима стипендирања.

Заједнички индустрије које запошљавају особе са степени ЕМТ бацхелор састоји се од владиних агенција, болнице и амбуланте услуга. Плаћени ЕМТ позиције се најчешће налазе у градским подручјима, али не може бити волонтерски позиције у мањим градовима, градовима и руралним срединама. Волонтерски ЕМТс и хитна помоћ обично раде са ватрогасаца, болницама и пружаоца услуга хитне медицинске.

ЕМТ програми се могу наћи за пуно радно време и ванредних студената, као и оне који би желели да науче на мрежи. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми. 

Pročitajte više Pročitajte manje

1 Results in Medicinski tehničari hitne pomoći

University of Johannesburg

Кандидати морају да прођу како процене фитнес, фобија евалуацију и лекарски преглед како би добиле приступ у хитну медицинску помоћ степена. ... [+]

Кандидати морају да прођу како процене фитнес, фобија евалуацију и лекарски преглед како би добиле приступ у хитну медицинску помоћ степена.

Каријера

Хитне помоћи Стручњаци су специјалисти у области прехоспиталној хитне помоћи и спасавања, са фокусом на управљање критично болесних или повређених пацијената.

Захтеви за пријем Минимум АПС: 26 Језик наставе и леарнинг- енглеском: 5 (60% +) Матхематицс: 4 (50% +) Математичке писмености: Није прихваћено Физичке науке: 4 (50% +) Лифе Сциенцес: 4 (50% +) Аддитионал Тема 1: 4 (50% +) Додатни Тема 2: 4 (50% +) ... [-]
Јужноафричка Република Johannesburg
February 2019
Redovne studije
4 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom