Filter
Diplomirani
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Najboljih Diploma osnovnih studija u Herbal Medicine 2019

Диплому дипломира зарађена особа након што је он или она прошла ригорозне три до седам година сазнања о одређеној теми. Појединци обично траже диплому за напредовање у каријери.

Шта је бацхелор у биљној медицини? Програм бацхелора у овој области генерално има за циљ да подстакне дубље разумевање биљних лекова и како се они могу користити за лечење заједничких болести и стања. Дипломци програма су обично опремљени да одмах почну да раде као ботанички медицински стручњаци, али неки од њих одлучују да постану напредни степен на терену. У току студија учесници могу научити како да идентификују и класификују биљке, како спречити болести и одржавати дугорочно здравље путем употребе биљака и како неговати лековито биље. Курсеви се такође могу фокусирати на аспекте производње и осигурања квалитета биљних лекова, као и историјске, културне и економске перспективе ботаничких лијекова.

Дипломци овог програма имају тенденцију да стекну дубоку процену природе и природних лековитих својстава и чврсту основу у тренутним истраживачким методама. Многи такође имају јаке критичке и аналитичке способности. Свака од ових особина може бити корисна у свом личном и професионалном животу.

Трошкови бацхелор дипломе варирају знатно, а појединци требају радити своје истраживање пре подношења захтјева за било који програм. Фактори који могу утицати на трошкове школарине укључују локацију школе и трајање програма.

Појединци који имају напредни степен биљног лијека могу открити да имају много узбудљивих каријера које им се представљају. Оне могу укључивати позиције као стручњаци за осигурање квалитета, стручњаци за истраживање и развој, биљни култиватори, консултанти за биљну индустрију, представници, произвођачи или формулатори или акупунктуристи. Дипломци могу пронаћи успех и испуњавање у здравству и веллнессу, фармацеутским производима, ботаници, медицинској неги, прехрани, фармакологији или природној медицини.

Многе институције нуде онлине програме у биљној медицини. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više Pročitajte manje

1 Results in Herbal Medicine

Bastyr University

биљни науке степен завршетак програма Бастыр Универзитета тренира професионалце који могу да одговоре на растуће потражње за биљним стручњака медицине. Проучавајући са ма ... [+]

биљни науке степен завршетак програма Бастыр Универзитета тренира професионалце који могу да одговоре на растуће потражње за биљним стручњака медицине. Проучавајући са мастер травари, студенти предузму темељну и научно ригорозну образовање. Дипломци заврше програм за две године, а спремни су да директно уђу у поље биљних производа, почиње са радом као ботанички стручњаци медицине или наставе даље школовање у сродним областима.... [-]

Сједињене Америчке Државе Kenmore San Diego
September 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom