Filter
Diplomirani
Либан Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Vidite Programe osnovnih studija u Biomedicinska nauka u Libanu

Нежења је напредни степен који обично траје око четири године школовања на зараде. студенти знања и обуке добијају уз остварење зараде своје дипломе може довести до невероватних професионалне могућности по завршетку студија.

Знања из биолошких и медицинских поља се користе у биомедицинској науци. Студија у овој области посматра улогу имунологије и нутриционог статуса као могуће предикторе за здравствени статус људи и животиња.

Либан, званично Либанска Република, је држава у источном Медитерану. Граничи се са Сиријом на северу и истоку и на југу Израела.

Programa osnovnih studija u Biomedicinska nauka u Libanu

Pročitajte više Pročitajte manje
Druge mogućnosti za program u Азија

1 Results in Biomedicinska nauka, Либан

Lebanese International University

Медицински биохемичар је дизајниран да представи основе биохемије, чиме укључујући проучавање структуре угљених хидрата, липида, протеина, ензима, и нуклеотида, поред сво ... [+]

Дипломирани у биомедицинске науке

Програм обухвата следеће курсеве:

Клиничка хемија

Курс уводи ученике у принципе и процедуре различитих тестова извршених у клиничкој хемији. То представља биохемијске и физиолошке основе крзна тестове, принцип и процедуром крзно тест, и клинички значај резултата теста, укључујући контролу квалитета и нормалне вредности. Она такође укључује Т> основне хемијске лабораторије, технику хемијске лабораторије безбедност, електролита и киселина-базне равнотеже, беланчевине, угљене хидрате, масти, ензиме, метаболити, ендокрини функцију и токсикологија. Предуслови: Сениор стајање... [-]

Либан Beirut
October 2019
Redovne studije
3 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom