Filter
Diplomirani
Холандија Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Uporedite Diploma osnovnih studija u oblasti Zdravstva u Biomedicina u Holandiji

Нежења је степен који се може добити након три до четири године студија. Завршетку диплому може да обезбеди дипломце са више каријере и шанса да зараде више новца у животу.

Проучавање биомедицине је поље медицинске науке, често се фокусира на учење о системима и структури тела. Ово може укључивати проучавање одређених механизама, укључујући мозак, живце или срце.

Холандија је земља саставни Краљевине Холандије, који се састоји од дванаест покрајина у северозападној Европи и три острва на Карибима. Енглеског говорног студенти ће имати никаквих проблема у проналажењу одговарајуће курсеве. За међународне студенте који конкуришу на универзитетима у Холандији, неколико стипендија су на располагању.

Diploma osnovnih studija u Biomedicina u Holandiji

Pročitajte više Pročitajte manje

1 Results in Biomedicina, Холандија

Diplome
Lokacija
Холандија
Tip studija
Tempo pohađanja
Vrije Universiteit Amsterdam

Бацхелор програм Биомедицал Сциенцес на VU Amsterdam јединствено комбинује темељна истраживања са клинички релевантним темама. Проучавање здравља и болести иде руку под р ... [+]

Najbolja Diplome osnovnih studija u Biomedicina u Holandiji. Суштина људских бића и здрављаАко желите истражити суштину људских бића, разумети биологију здравог људског тела и појаву болести, онда биомедицинска наука је програм за вас. Научилићете о људској биологији и како примијенити ово знање у научна истраживања на медицинска питања која се односе на здравље и болести. Још увек има много болести и услова за које немамо решења. Зато је ... [-]
Холандија Amsterdam
September 2019
Redovne studije
3 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom