Filter
Diplomirani
Аруба Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Najbolji Programi osnovnih studija na Arubi 2019

Нежења, који је диплому, може да се заради од колеџа и универзитета који се налазе широм света. Бацхелор степени нуде у различитим концентрацијама, тако да студенти могу да прилагоде своје образовање да се усклади са својим будућим циљевима.

Високог образовања у Аруби има неколико курсева. Студенти са Хаво (виши опште средње образовање), дипломе (МБО-средњи-апплуиед нивоу образовања, стручног оспособљавања оријентисан ка), или чак нижи ВВО (година) могу да се одлуче да наставе са својим високим образовањем. Универзитет у Аруба нуди курсева, као што су основне, магистарске и докторске курсеве и да распон између временском трајању од 2 до 4 године.

Kontaktirajte škole direktno zbog Diploma osnovnih studija u oblasti Zdravstva na Arubi 2019

Pročitajte više Pročitajte manje

Results

Xavier University School of Medicine

Наш БСН Нурсинг Програм омогућава студентима да зараде три године убрзаног Баццалауреате науке у болесника наш Цариббеан Медицал ... [+]

Наш БСН Нурсинг Програм омогућава студентима да зараде три године убрзаног Баццалауреате наука у неге у нашој Кариба медицинску школу.

БСН програм неге допуњује Цариббеан Медицал школу и помаже испуњавају локалном, регионалном и глобалном потребу за високо обучених, самилостан сестара. Поред ублажавање критичну несташицу негу, дипломци БСН програма Ксавиер су такође у могућности да користе своје образовање за постизање водеће улоге у пружању здравствене заштите и побољшање кроз ефикасну комуникацију.... [-]

Аруба Oranjestad
September 2019
Redovne studije
3 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom