Filter
Diplomirani
Аргентина Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Najbolji Programi osnovnih studija u Argentini 2019

дипломирао је програм високо образовање који се може добити за око четири године. Многи специално програми се нуде у лицу, као и на интернет, тако да чак и ученика који живе у удаљеним подручјима, или који не могу да иду у школу са пуним радним временом може унапредити своје образовање.

Аргентина има мултикултурна заједница и добродошлице земља за студенте који бирају да студирају у иностранству. Квалитет образовања је одлична и веома приступачне.

Kontaktirajte škole direktno zbog Diploma osnovnih studija u oblasti Zdravstva u Argentini 2019

Pročitajte više Pročitajte manje

Results

Diplome
Lokacija
Аргентина
Tip studija
Tempo pohađanja
ISPED

Медицине основним студијама се одржава кроз споразум са УМ - Универзитет морон, и за Бразилце са средњом или потпуним високом образовању који желе да добија тражено докто ... [+]

О дипломирања

Медицине основним студијама се одржава кроз споразум са УМ - Универзитет морон, и за Бразилце са средњом или потпуним високом образовању који желе да добија тражено докторе.

Због великог интересовања за бразилске студенте који сањају обуке у медицини, али су финансијске потешкоће и доступност постојећих институција у нашој земљи, институције су споразуми развили овај јединствени програм.... [-]

Аргентина Buenos Aires
March 2019
Redovne studije
6 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom