Read the Official Description

Током

Академски тренинг дипломирани професионалца у биомедицини на Универзитету у Франца, је вођен у профилу општег и хуманистичког образовања, за рад у превенцији здравља и промотивних активности у оквиру највишим стандардима квалитета и етичких принципа. Нови педагошки већи диплому у биомедицини пројекат доприноси побољшању вјештина и компетенција професионални у тржиште рада перспективе.

тржиште рада

Биомедицинска је особа која тежи активности везане за клиничке анализе, токсиколошких анализа, банке крви, молекуларне биологије, цитологију, анализу слике, анализа заштите животне средине, хране науке, производњу и анализу био заснован, ектрацорпореал перфузије, научног истраживања, експертизе, акупунктура , естетски биомедицина, учење, координација ставова, ревизије и санитариста.Цом технолошки развој је поље биомедицинских игру је проширио углавном у молекуларном онкологији, биотехнологије, на асистиране људске репродукције и биотехнику.

диференцијални

Ток биомедицини има високо квалификованог факултет, који се састоји од наставника и лекара; Има инфраструктуру са савременим наставним лабораторијама, добро опремљени, омогућавајући да обавља основне практичне активности на основу теоријског знања. Курс нуди прилику да развију научне пројекте, под надзором стажирање у различитим областима, ваннаставне активности кроз проширења курсева и техничке посете. Други удар диференцијални: трећа година заредом, глумио у евалуацији Студент Гуиде (ГЕ) / 2014 Едитора Абрил; класификација Универзитета у Сао Паолу у 2014 Ранг листу (РУФ), је међу првих десет курсева у земљи; То је други најбољи приватне институције и први у држави Сао Пауло.

додатне информације

Под надзором Интерншип потребно да се изврши ван редовне наставе.

Program taught in:
Portuguese (Brazil)
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
Mart 2019
Duration
8 - 8 Семестра
Fleksibilno vreme
Price
898 BRL
By locations
By date
Start Date
Mart 2019
Application deadline
Start Date
Mart 2019
Application deadline