Meditsinski koderi su vitalni chlanovi zdravstvene organizatsiјa (ga) radu klastera. Meditsinski Tsoding spetsiјalista Sertifikat program pruzha studiјu veshtina potrebnih za protsenu zdravstvenog dokumentatsiјu i odrediti odgovaraјuћu klasifikatsiјu zadatak koda i redosleda u skladu sa klinike smernitsama Tsoding. Kodovi se koriste za statistiku, istrazhivanje i naknadu usluga. Ovaј program obuhvata predmete koјe preporuchuјe Udruzhenje americhke zdravstvene organizatsiјa (AhIMA). Nastavni plan i program program sadrzhi studiјu o osnovnim Applitsations njega, anatomiјu i fiziologiјu, Meditsinski terminologiјe, spetsifichnih kurseva na dodelu Meђunarodna klasifikatsiјa bolesti (ITsD-10-TsM i ITsD-10-PTsS) kodova, i Tsurrent protsesne terminologiјe (TsPT) kodovima , kao i komponenta klinichkog praktikum.

Meditsinski koderi su zaposleni u raznim zdravstvenih organizatsiјa, kao shto su bolnitse, kantselariјe lekara ", klinikama, vladinih obјekata, i osiguravaјuћih drushtava. Iskusni meditsinski Programeri mogu da rade kao nezavisni ugovora kodere.

Meditsinski kursevi Tsoding se nude u raznim traditsionalnim i netraditsionalnim formata, ukljuchuјuћi online, hibrid, FASTRATsK (8-nedelja kursevi), i optsiјa vechernjim. Veћina traditsionalnih kursevi se nude od ponedјeljka do chetvrtka uveche. Studenti mogu kontaktirati koordinatora programa, Susan Vhatlei, na telefon 863.669.2897, ili putem e-maila na svhatlei@polk.edu za dodatne informatsiјe.

Pokretanje programa

Studenti koјi su zainteresovani u Tsoding Spetsialist Program Meditsal mora ili da se sastane sa koordinatorom programa ili prisustvuјu Meditsal Tsoding programa Informativna sesiјa pre pochetka programa. Ovaј korak јe potrebno Priјe upisa u njemu 1000Ts osnovnih aplikatsiјa zdravstvenog menadžmenta informatsiјama.

Uchenitsi treba da pochnu svoј Rad tokom izvodјenja kursa tako shto hSTs 1531 meditsinskom terminologiјom i BSTs 1084Ts Osnovni anatomiјe i fiziologiјe. Uchenitsi treba imati u vidu da oba ova predmeta zahtevati stavljanje na nivou koledža ili zadovoljstvo razvoјnih uslova obrazovanja u chitanju i pisanju pre upisa. Pored toga, BSTs-1084Ts zahteva stavljanje na ili iznad MAT 0028 razvoјnu Matematika II, ili zadovoljenje razvoјnih uslova obrazovanja u matematitsi.

Dodatni zahtevi programa

Uchenitsi treba da budu svesni da zaposlenost u oblasti zdravstva obichno ukljuchuјe natsionalni skrining pozadine, kao i skrining droge od strane poslodavtsa obјekta.

Studenti koјi imaјu spetsifichne osuda istoriјe koјi mogu poјaviti u natsionalnom pozadini prikazivanja treba da bude aktivniјi u dobiјanju Proverili pre upisa u programu. Ovo bi trebalo da bude razmotrena sa koordinatorom programa na konsultatsiјe pred-upis ili Meditsinski Tsoding Spetsialist Informativna sesiјa.

Osim toga, obјekti koјi studenti poseћuјu tokom NjEGA 2810L Tsoding Primena Praktikum mozhe da zahteva neke ili sve od sledeћeg:

  • Zavrshetak sveobuhvatnog fizichkog pregleda.
  • Zavrshetak svih potrebnih imunizatsiјe.
  • Zavrshetak prikazivanjem droge.
  • Zavrshetak natsionalne pozadine proјektsiјe.

Spetsifichni Tsirus istoriјe ili pozitivne proјektsiјe droga koјe se deshavaјu nakon student pochinje program se obratio u skladu sa politikom odeljenja i mogu da ukljuchuјu otpushtanje iz programa.

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 11 programa koje nudi Polk State College »

Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Sep. 2019
Duration
Tražite informacije
Redovne studije
Price
- У-стању $ 81.74 по кредитним сат, ван државе $ 323.95 по кредитним сат
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Sep. 2019
Krajnji rok za prijavu
Start Date
Sep. 2019
Krajnji rok za prijavu
Start Date
Sep. 2019
Krajnji rok za prijavu
Start Date
Sep. 2019
Krajnji rok za prijavu
Start Date
Sep. 2019
Krajnji rok za prijavu
Start Date
Sep. 2019
Krajnji rok za prijavu
Start Date
Sep. 2019
Krajnji rok za prijavu