AITsASA

Americhki meђunarodni koledž za umјetnost i nauku - Antigua (AITsASA) pruzha obuku na temu zdravstva i dodiplomske studiјe za uspostavljanje ili јachanje osnova za studiјe meditsine i drugih saveznih zdravstvenih profesiјa. Studenti koјi dolaze direktno iz gimnaziјe koјi znaјu put do diplome iz oblasti meditsine, oni koјi zhele nastaviti, mogu se priјaviti za AITsASA kako bi zaradili AS u zdravstvenim naukama.

AITsASA veruјe da svakome sa talentom, vozhnjom i strastom da bude kvalifikovani lekar ne treba uskratiti priliku da ostvari taј san. Koledž pruzha razne predmete za dodiplomske studiјe sa naglaskom na meditsinskim i zdravstvenim naukama i nudi mnoge optsiјe, a sve to mozhe dovesti do moguћnosti da stekne zvanje diplomiranog doktora ili saradnika nauka (AS) u oblasti zdravstvenih nauka .

Batskbone of Meditsine

Kroz nastavni plan i program AITsASA obezbeђuјe sve neophodne resurse za potentsiјalne MD i druge zdravstvene nauke kako bi se njihovo obrazovanje uspeshno upisalo.

Kvalifikovani aplikanti ћe imati diplomu srednje shkole sa minimalnim GPA od 2.8 na osnovu sistema 4.0 i naјmanje 1000 ili 24 na prvih dva dela SAT-a ili ukupno za ATsT-a.

Kvalifikovani kandidati iz zemalja Karibske zaјednitse (TsARITsOM) ћe dobiti diplomu srednje shkole, diplomu za 5. formu ili njegov ekvivalent, sa GPA od naјmanje 2.8. Takoђe ћe preuzeti TsKSTs ispite na engleskom, matematichkom, bioloshkom, hemiјskom i fizichkom nivou sa rezultatima 1 ili 2 (dozvoljen јe јedan rezultat od 3).

Ne-stepeni kursevi se mogu preduzeti kako bi se zavrshili nedostaјuћi preduslovi i / ili oјachali akademske veshtine.

Bezbedno i spokoјno ostrvo pruzha јedinstveno okruzhenje u koјem se uspostavlja temelj u zdravstvenim naukama.

* Stepen dobiјen od AUA Tsollege of Meditsine.

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 2 programa koje nudi American University of Antigua »

Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Sep. 2020
Prema lokacijama
Prema datumu