Read the Official Description

Понудио Од: Цоллеге оф хуманистичке и друштвене науке

Преглед

Припремите се за вођење јавног здравља
Ако желите да радите у водећој улози у здравственој организацији јавног сектора, магистар јавне управе Гранд Цанион Университи (ГЦУ) са нагласком на здравственом менаџменту нуди начин да стекнете критички увид у ово динамично поље. Колеџ за хуманистичке и друштвене науке је осмислио овај програм који вам омогућава да истражите принципе и моделе за препознавање, анализу и решавање етичких дилема у здравственим занимањима. Законска одговорност, сигурност на радном мјесту и обавеза здравственог објекта да пруже заштиту од повреда за пацијенте, њихове породице и особље су теме које се испитују. Поред тога, испитујете практичне вештине финансијске анализе које имају непосредну примену у здравственој индустрији.

Када се упишете на магистра јавне управе са дипломом за нагласак у здравственој заштити, имате прилику да стекнете детаљну перспективу на моделима јавног здравља, укључујући њихову правну и укупну одговорност да останете у функцији и пружите услуге јавности. Поред специфичних тема везаних за јавно здравље, такође можете истражити етичко одлучивање у руководству здравствене заштите, као и улогу лидера службеника.

Дегрее Исходи

Истражити јавне установе
Предмети у МПА програму омогућавају вам да примените административне вештине у областима лидерства, развоја људског капитала, политике и управљања у оквиру здравственог окружења у јавном сектору. Такође можете развити свеобухватно разумијевање савремених модела здравствене заштите из перспективе финансијског, економског, квалитета, приступа и диспаритета. Из ове широке перспективе можете почети да дефинишете своју улогу и перспективу као администратор у оквиру система здравствене заштите. Такође имате прилику да истражите своје опције и дефинишете свој потенцијал да бисте служили као лидер систематског побољшања у вашој здравственој дисциплини, на основу промена у овим факторима вожње.

Шта ћете научити

Добити знање у јавном здрављу
Предмети укључују истраживање:

  • Развој и управљање људским капиталом, као и администрација здравствених субјеката и функција
  • Структура прихода и расхода у јавном сектору
  • Модели здравствене заштите који садрже анализу финансијских, квалитетних и приступачних проблема
  • Широка истрага о здравственој заштити, влади и јавном финансирању
  • Истраживање лидерских потенцијала и способности за стално побољшање здравствене заштите
  • Финансијска анализа унутар здравствене индустрије
  • Улога владиних економских политика у друштвеној једнакости и неуспеху на тржишту
  • Економске варијабле које утичу на перформансе и исходе здравствених радника

Каријера Исходи

Дефинишите своју улогу у јавном здрављу
ГЦУ'с МПА помаже вам да се припремите за каријеру која ради у јавном сектору са системима здравствене заштите. Имате прилику да се оспорите да идентификујете и пружите решења за јединствена питања која се данас суочавају са здравственим организацијама јавног сектора.

program Локације

Онлине
Наставити образовање следеће генерације са онлине дипломом на Универзитету Гранд Цанион. Зарадити диплому са удобност и флексибилност са онлине курсевима које вам омогућавају да студирају било када, било гдје. ГЦУ нуди најискуснијих водство у пружању онлајн студијских програма. Фулл-тиме чланова факултета и потпуно обучени додатак инструктори, опремљена са јаким академских средина и практичног искуства у својим областима, те подржати сваки корак на том путу. Дизајниран са каријера оријентисана професионално у виду, наши онлине часови дају интимну окружење које стимулише ангажовање и изазовне расправе. Изаберите неки од програма преко наших различитих факултетима, у високо-потражње области запошљавања. Часови почињу често.

Вече
Вечерњи програми Универзитета Гранд Цанион задовољавају захтеве професионалних радника који преферирају околину у учењу. Оур Нигхт класе задовољавају само једном недељно и нуде интеракцију и дискусију о типичном колеџа учионици. Нигхт класе су дизајнирани за одређени број студената, пружајући топао и неговање окружење које подржава занимљив доживљај. У вечерњем генерације, ви ћете напредовати кроз свог дипломског програма са истим каријере ума другова, пружајући прилику да се повежу и створе односе који иду изван учионице. Часови почињу често на различитим локацијама, укључујући нашег главног кампуса.

Онлине и Евенинг програм обелодањивања

Program taught in:
енглески језик

See 25 more programs offered by Grand Canyon University »

Ovaj kurs je Online студије, Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
Tražite informacije
Fleksibilno vreme