Read the Official Description

Велцоме то Министарства здравља, физичког васпитања и рекреације (ХПЕР). Одељење ХПЕР у Алабама Стате Университи (Асу) је део колеџу (СЕ). Одељење нуди и дипломске степене физичког васпитања (н-12) и здравствено образовање (6-12) са дипломци добијају сертификат наставника из државе Алабама, или основним ненаставног степена у рекреацију са концентрацијом у рекреативним терапија. Одељење такође нуди алтернативу "А" дипломе из физичког васпитања и здравствене едукације, као и малолетника у здравственој едукацији.

Све припреме наставника програми у колеџу су НЦАТЕ акредитовани, што осигурава да је Одсјек посвећена изврсности, чиме се обезбеђује различите курсеве које признају различите интересе ХПЕР смерова, као и опште студентског тела. ХПЕР академски програми су изграђени на садржај, практичних искустава, заједничких истраживања, партнерстава у заједници, научним постизање и учење услуга које припремају студенте да испуњавају професионалне и личне циљеве.

Одељења Мисија и циљеви

Мисија Министарства здравља, физичког васпитања и рекреације (ХПЕР) на Алабама Стате Университи (АСУ) одражава Асу и колеџу (ЦоЕ) мисија. У дисциплине ХПЕР су засновани на хуманитарним и демократским идеалима самоопредељења, поштовање људске разноликости, образовне правде и права појединаца да праве изборе. ХПЕР је дисциплине су утемељене у признатим органима знања; да усвоје знања садржаја, вештина, склоности и стандарде учинка из области биолошких и физичких наука, клиничке науке, друштвене науке и образовање. Одељење за ХПЕР је посвећена изврсности, чиме се обезбеђује различите курсеве које признају различите интересе ХПЕР смерова, као и опште студентског тела.

Мисија Одељења за ХПЕР одржава улогу модератора учења ангажовањем наставника кандидата у области физичког васпитања и здравствено образовање, и не-наставних степена већим у рекреативном терапији. Ови академски програми су направљени на садржај, практичних искустава, заједничких истраживања, партнерстава у заједници, научним постизање и учење услуга које припремају студенте да испуњавају професионалне и личне циљеве. Један од прелазити циљева одељења је да промовише и допринесе добробити наших иницијалног образовања стручњака кроз образовне програме квалитета и интерактивних активности које побољшавају квалитет живота не само у Алабами, али у земљи и иностранству.

Program taught in:
енглески језик

See 3 more programs offered by Alabama State University »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
Tražite informacije
Redovne studije