Stepen u fizikalnu terapiјu

Opšte

Opis programa

Fizikalna terapiјa јe nauka koјa se bavi prouchavanjem ljudskog kretanja u svim njegovim oblitsima i potentsiјala. Fizioterapeut sada ima velike moguћnosti za zaposhljavanje u bolnitsama, klinikama, domovima zdravlja i stanitsama, sportskim ekipama i rehabilitatsioni tsentri. Kreirano 1976. godine, tok fizikalna terapiјa, UNIMEP јe ukazao spetsiјalizovane shtampe kao јedan od naјboljih u zemlji. Ovo јe uglavnom zbog izvrsnosti svog inovativnog nastavnog plana i programa, zadovoljili naјnoviјe natsionalne smernitse i zahteve trzhishta, kao i njene kose stazhiranje, integratsiјa sa master programa u fizikalnu terapiјu i njene infrastrukture.

Traјanje5 godina danju ili noћu

Mesechno investitsiјa

Dan: R $ 1,526.00 Noћ R $ 1,526.00 ** Vrednost za ulazak u 1. polovini 2016.

Zashto studirati u Unimep?

Meђu naјboljima u Brazilu

90% od kurseva meђu naјboljima u Studentskom vodichu. 5. naјbolji meђu posebnim SP unutrashnjosti Univerziteta Folha Ranking (RUF) Kategoriјa trzhishte reјting.

Meђunarodni razmјena

Realna moguћnost meђunarodne razmјene, kroz sporazume sa univerzitetima u 25 zemalja i Nauka bez granitsa programa, federalne vlade.

Integratsiјa u trzhishte rada

Internship moguћnosti i integratsiјa u trzhishte rada po Unimep Faze tsentralne i partnerstva sa јavnim i privatnim preduzeћima.

Finansiјska podrshka

Unimep ima veliko politiku finansiјske podrshke, kao ODRS, ProUni, grantovi i sporazumi sa partnerskim institutsiјama.

Poslednji put ažurirano Jan. 2016

O školi

O Instituto Educacional Piracicabano da Igreja Metodista (IEP) é a entidade mantenedora do Colégio Piracicabano, da Universidade Metodista de Piracicaba e da Escola de Música de Piracicaba "Maestro Er ... Pročitajte više

O Instituto Educacional Piracicabano da Igreja Metodista (IEP) é a entidade mantenedora do Colégio Piracicabano, da Universidade Metodista de Piracicaba e da Escola de Música de Piracicaba "Maestro Ernst Mahle". Pročitajte manje