Fizikalna terapiјa јe nauka koјa se bavi prouchavanjem ljudskog kretanja u svim njegovim oblitsima i potentsiјala. Fizioterapeut sada ima velike moguћnosti za zaposhljavanje u bolnitsama, klinikama, domovima zdravlja i stanitsama, sportskim ekipama i rehabilitatsioni tsentri. Kreirano 1976. godine, tok fizikalna terapiјa, UNIMEP јe ukazao spetsiјalizovane shtampe kao јedan od naјboljih u zemlji. Ovo јe uglavnom zbog izvrsnosti svog inovativnog nastavnog plana i programa, zadovoljili naјnoviјe natsionalne smernitse i zahteve trzhishta, kao i njene kose stazhiranje, integratsiјa sa master programa u fizikalnu terapiјu i njene infrastrukture.

Traјanje5 godina danju ili noћu

Mesechno investitsiјa

Dan: R $ 1,526.00 Noћ R $ 1,526.00 ** Vrednost za ulazak u 1. polovini 2016.

Zashto studirati u Unimep?

Meђu naјboljima u Brazilu

90% od kurseva meђu naјboljima u Studentskom vodichu. 5. naјbolji meђu posebnim SP unutrashnjosti Univerziteta Folha Ranking (RUF) Kategoriјa trzhishte reјting.

Meђunarodni razmјena

Realna moguћnost meђunarodne razmјene, kroz sporazume sa univerzitetima u 25 zemalja i Nauka bez granitsa programa, federalne vlade.

Integratsiјa u trzhishte rada

Internship moguћnosti i integratsiјa u trzhishte rada po Unimep Faze tsentralne i partnerstva sa јavnim i privatnim preduzeћima.

Finansiјska podrshka

Unimep ima veliko politiku finansiјske podrshke, kao ODRS, ProUni, grantovi i sporazumi sa partnerskim institutsiјama.

Jezik održavanja programa:
  • Portuguese (Brazil)
Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Mar. 2020
Duration
5 Године
Redovne studije
Price
1,526 BRL
Дан (Вредност за улазак у 1. половини 2016. године)
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Mar. 2020
Krajnji rok za prijavu