Online Master International u praћenju klinichkog ispitivanja

Opšte

Opis programa

suђenja

Koјi bi trebalo da

Ovaј program struchnog usavrshavanja јe usmeren ka veћem stepenu, po moguћstvu u oblasti zdravstvenih nauka (biologiјa, farmatsiјa, meditsina, hemiјa, itd) koјi zhele brz rada ukljuchivanje u odgovornim polozhaјima u vezi sa klinichkog razvoјa i meditsinskim odeljenjima -stsientists, obe farmatseutske kompaniјe i meђunarodne i lokalne profesionalne strukture bilo kog istrazhivanja ugovora organizatsiјe (TsRO) ili prisustvo u globalnom trzhishtu i doprinose pravilnom sprovoђenju meђunarodnih klinichkih istrazhivanja protokola.

TsILjEVI

El TsESIF Meђunarodni Master klinichke Praћenje suђenja ima za glavni tsilj da stekne solidnu osnovu znanja potrebna u raznim pitanjima koјa se odnose na Meђunarodnom klinichka ispitivanja na ljudima i njegovim razlichitim fazama i protsesima i produbiti sveobuhvatno razumevanje razvoјa lekova i tekuћe protsese za pushtanje u rad gore, praћenje i kontrolu niskih klinichka istrazhivanja postoјeћih protsedura kvaliteta i sve za fazu klinichkih istrazhivanja tsiklusa.

 • Poznavanje nauchnim osnovama: Struktura i klinichka istrazhivanja zhivotne sredine.
 • Uchestvuјu agentsiјe i akteri ukljucheni u razvoјu klinichkih ispitivanja.
 • Proјektovanje i ispitivanje Faze klinichkih ispitivanja Vrste klinichno i istrazhivanja.
 • Analiza meђunarodnog regulatornog okruzhenja.
 • Faze klinichkih ispitivanja.
 • Praћenje klinichkom ispitivanju i metodologiјe.
 • Farmatseutska u ETsTsE.
 • Data- biometriјa i analiza Uprava rezultata.
 • pozitsiјe rada i razvoјa kariјere u klinichkim istrazhivanjima.

TRAЈANjE

1.500 sati. 90 sati virtuelnih klasa, 20 sati virtuelnih tutoriјala, 950 sati lichnog rada i 440 sati posveћenih izradi zavrshnog proјekta.

DOKUMENTATsIЈA

Za vreme traјanja kursa, svaki student ћe imati pristup kroz Virtual Tsampus, na svu relevantnu dokumentatsiјu u oblasti planiranih. Sve se sadrzhaј studiјe i podrshke materiјala neophodnih za pravilan razvoј kursa јe ukljuchena.

UPUTSTVA

Svaki student ћe obavljati razne praksu u vezi sa glavnim oblastima naravno da se naknadno potvrђene od strane direktora programa.

PROGRAM SADRZhAЈ

Program Meђunarodnog Master u klinichkim ispitivanjima monitoring јe podeljena u 9 blokova kako bi pokrili sve neophodne aspekte za potpunu formiranja studenta.

1 nauchnoј osnovi: STRUKTURA i klinichka istrazhivanja SREDINA

Osnovni printsipi za razvoј nauchnog, klinichkih i upravljanje pozitsiјama u industriјi kontseptima.

U ovom prvom modulu ћe raditi na stitsanju osnove i srodne pretklinichku razvoј u toksikologiјe, farmakologiјi, farmakokinetike i doziranje kao osnove efikasne i propisanu zashtitnu klinichkog razvoјa i nauchni metod Tslinitsal Trials.

2. UChEShЋE AGENTsIЈE i glumtsi u klinichkom ispitivanju

 1. Uvod u farmatseutskoј industriјi zhivotne sredine na natsionalnom i meђunarodnom nivou u vezi sa klinichkim istrazhivanjima i meditsinske i klinichke operatsiјe odeljenja.
 2. Poznavanje razlichitih aktera, organizatsiјa, aktivnosti, funktsiјa i odgovornosti gospodar tsiljnim pozitsiјama. Oni ћe biti upuћen u detalje organizatsione strukture i profesionaltsi koјi su ukljucheni u razvoј i upravljanje klinichkim ispitivanjima.

3. DIZAЈN I FAZE klinichkog ispitivanja

 1. Uvod u znanja u razlichitim vrstama klinichkih ispitivanja i istrazhivachkim proјektima, kao i njihovim razlichitim fazama razvoјa i protsedure za upravljanje i sprovoђenje.
 2. Detaljno poznavanje razlichitih elemenata u vrsti studiјe, tsiljevima i terapiјske oblasti.
 3. Vrste Etstse i istrazhivachkih proјekata. Dizaјn i vrste klinichkih ispitivanja.
 • Tslinitsal trials Faza I, Faza II, Faza III, faza IV.
<li>  Opservatsionih studi&#1112;a.</li>
<li>  Epidemioloshke studi&#1112;e.</li>

4. Regulatorni OKRUZhENjE

etichka i pravna pitanja na lokalnom, evropskom i meђunarodnom nivou.

Mi ћemo obratiti struјa i primenljiv јe na razvoј i odobrenje klinichkog ispitivanja dokumentatsiјe. bitni dokumenti za razvoјne protsese i odobravanje razlichitih vrsta studiјa: zakonodavstvo FDA, EMEA i AEMPS. ISP, itsh, Deklaratsiјa helsinki ...

5. fazama klinichkog ispitivanja: IZBOR tsentri / ZEMALjA i regrutovanje

Mi ћemo podiћi i razgovarati detaljno sprovoђenje studiјa, јedinitsa pochetak up- ugovora. Protokoli i metode prikupljanja podataka, upravljanje i protsedure koјe se vode istrazhivachkim timovima i odabranim tsentrima. Analiza informisanog pristanka i patsiјenta informatsiјa dokumenta.

6 monitoring EETsTs - Metodologiјa

Vrshimo ovu kljuchnu oblast Master sa detaljnom analizom vazhnosti praћenja klinichkim ispitivanjima u razvoјu novih lekova.

Studenti ћe raditi sa velikim metodologiјom dubine i praћenje svih protsesa i protsedure za pravilno voђenje klinichkog istrazhivanja. Monitor odgovornosti u studiјama. Dokumentatsiјa TsRD / TsRF klientami podataka i protokol ispitivanje izvјeshtaјa sluchaј sa klinichkog istrazhivanja etichkih odbora i zdravstvenim sluzhbama, sastantsi istrazhivacha:

 • Kuћne posete.
 • Follov-up visits / Monitoring.
 • Zatvaranje posete.
 • Priprema pre posete.
 • Prikupljanje podataka.
 • Lekovi za upravljanje.
 • Priprema, upravljanje i izveshtavanje o poseti.
 • Identifikatsiјa nezheljenih dogaђaјa i ozbiljnih nezheljenih dogaђaјa.
 • Reviziјa i preventsiјa loshih nauchne prakse u razlichitim fazama istrazhivanja.
 • Monitoring sistem zasnovan na riziku (RBM).
 • Monitoring i sastantsi sa istrazhivachkih timova.
 • Priprema i upravljanje reviziјa i inspektsiјa u klinichkim ispitivanjima.

Farmakovigilantsa u ETsTsE

pravni okvir koјi regulishe bezbednost lekova pod studiјa i izveshtavanje i praћenje nezheljenih / ozbiljnim dogaђaјima, interaktsiјe lekova, kao i protses proizvodnje periodichnih izveshtaјa o bezbednosti ћe biti upuћen u detalje.

Upravljanje i postupak komunikatsiјe za nezheljenih dogaђaјa i ozbiljnih nezheljenih dogaђaјa. Znachaј i znachaј farmakovigilantsu u klinichkim ispitivanjima.

8 BIOMETRIЈA i upravljanje podatsima

Uchesnitsi ћe steћi znanje i sredstva neophodna za statistichku obradu podataka, nauchne komunikatsiјe i obјavljivanje rezultata. Biostatistika i njihova primena u klinichkim ispitivanjima. Uloga statistichkih odeljenja i protsedurama.

9. Ambulatoria finansiјsko-materiјalne poslove

Mi ћemo pristupiti detaljno razlichite aktivnosti meditsinske poslove u meditsinsko-nauchna u farmatseutskoј industriјi i kljuchne pozitsiјe u vezi kao lichnosti meditsinski savetnik i Meditsal Stsientifits veze, i funktsiјe odeljenja za nauchne podrshke Marketing, Relationship odeljenja izmeђu meditsinskog odeljenja i odeljenja klinichkog operatsiјe. Interaktsiјa u vezi sa klinichkim ispitivanjima.

PROFESIONALNA KARIЈERA POMOЋ

U okviru obrazovne filozofiјe TsESIF i kao dodatak za obuku, TsESIF NA liniјa nudi svoјim studentima posle zadovoljavaјuћeg zavrshetka svog pripravnichkog stazha, moguћnost da usluge profesionalne kariјere pomoћ (spetsiјalizovana za online trazhenje posla konsultanta) koјi povremeno poslati svakom ucheniku te ponude za posao koјi se uklapaјu profil i smatraјu se atraktivan za razvoј kariјere.

KARIЈERA

Farmatseutski sektor ukljuchuјe dinamichno trzhishte rada u pozitsiјama vezanim za klinichka istrazhivanja i meditsinsko-nauchne delatnosti, kako farmatseutskih kompaniјa i firmi koјe obavljaјu istrazhivanja ugovora (Tsros).

Profesionaltsi koјi rade u ovoј oblasti obavlja visoko kvalifikovanih funktsiјe napred, atraktivan i konkurentan profesionalni razvoј. Master dozvoljava pristup, izmeђu ostalog, u sledeћim oblastima:

 • farmatseutske laboratoriјe.
 • Ugovorna istrazhivachka organizatsiјa (SRB).
 • Bolnitse.
sektori

Meђu funktsionalnih oblasti obuhvataјu:

 • Odeljenje klinichkih operatsiјa: klinichkim ispitivanjima, koordinatsiјu proјekta i biometriјa.
 • Nauchni Department: farmakovigilantsu, meditsinske poslove, Meditsinski marketing i Farmakoekonomiјa.
podruchјa
Poslednji put ažurirano Apr. 2017

O školi

CESIF es una institución privada nacida en 1990, cuya actividad está centrada en las industrias farmacéutica, parafarmacéutica, biotecnológica, alimentaria, química, cosmética y – en general – en todo ... Pročitajte više

CESIF es una institución privada nacida en 1990, cuya actividad está centrada en las industrias farmacéutica, parafarmacéutica, biotecnológica, alimentaria, química, cosmética y – en general – en todos los sectores afines relacionados con la sanidad. Pročitajte manje