109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png


MPh @ GV јe online magistar јavnog zdravlja (MPh) sa The Milken Institute School of Public Health na Univerzitetu George Vashington. Sa chasovima razviјenim i isporuchenim od strane GV-ovog fakulteta svetske klase, MPh @ GV ima iste rigorozne akademike i selektivne kriteriјume za priјem kao i na kampusu.

Kroz dinamichan spoј zhivog online sadrzhaјa, saradnje na visokom nivou sa profesorima i vrshnjatsima i iskustvom iz stvarnog sviјeta, MPh @ GV priprema struchnjake za јavno zdravlje da naprave razliku u globalnim zaјednitsama.

Prednosti

Iskustvo dinamichnog virtualnog kampusa - Klase se odrzhavaјu u nedeljnim on-line postavkama koјe koriste tehnologiјu video konferentsiјe za stvaranje intimnog okruzhenja za uchenje. Nedeljne sesiјe su dopunjene multimediјalnim kursom koјi јe zavrshen tokom sedmitse, kao i poznatim drushtvenim interaktsiјama sa vrshnjatsima i nastavnitsima.

Zahtevni akademski i priјemni standardi - MPh @ GV studenti se drzhe istih kriteriјuma selektivnog upisa kao i studenti na kampusu i zavrshavaјu isti akademski rigorozni nastavni plan.

Stvarni kursevi pruzheni od strane realnog fakulteta - GV fakultet su svјetski poznati lideri u tom podruchјu, te osobno dizaјniraјu i predaјu MPh @ GV techaјeve.

Praktichno utsenje na terenu - Utsenitsi tse zavrshiti prilagoђeno praktitsno iskustvo na terenu koјe јe dizaјnirano da izgradi praktitsne veshtine u izabranoј kariјeri utsenika.109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 2 programa koje nudi The Milken Institute School of Public Health »

Ласт упдатед Februar 6, 2019
Ovaj kurs je Online studiјe
Start Date
Contact school
Duration
Tražite informacije
Redovne studije
Price
Contact school
Deadline
Contact school
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Krajnji rok za prijavu
Contact school

Contact school

Location
Krajnji rok za prijavu
Contact school
End Date
Contact school