Read the Official Description

  • Једногодишњи пост-баццалауреате програм који води до магистарског студија фармакологије.
  • Десигнед фор тхосе интерестед ин импровинг тхеир цредентиалс то гаин адмиссион то медицал ор дентал сцхоол.
  • Величина разреда се одржава на мање од 35 година како би се створила лична веза између ученика
  • Студенти у нашем МС програму полажу курс Медицинског факултета Медицинског факултета (одвојено у различитим редоследима).
  • Сви постдипломски предмети се предају на Медицинском факултету редовног факултета Медицинске школе.
  • Успешни резултати знатно ће унапредити оне акредитиве за пријављивање у медицинску или стоматолошку школу.
  • Студенти који су МЦАТ по други пут након завршетка нашег МС програма у периоду 2009-2013. Значајно су повећали резултат МЦАТ-а за 3,5 ± 1,8 (н = 47, П
  • У протеклих 5 година, 78,5% фармаколога дипломираних студената МС стекао је признавање у медицинску, зубну или дипломску школу (113/144 студенти за наставу који се завршава између 2013-2017. Године).


Циљеви

  • Обучити ученике у принципима који су у основи дисциплине фармакологије.
  • Да бисте научили приступ, образложење и методе потребне за дизајнирање и спровођење истраживања у фармакологији.

Тулане је постала прва национална истраживачка институција која је интегрисала јавни сервис у свој основни наставни програм за студенте 2006. године. Сада, читава универзитетска заједница, укључујући школе архитектуре, бизниса, права, либералних умјетности, медицине, јавног здравља и тропске медицине, науке и Инжењеринг и социјални рад - посвећен је јавној служби.

Јавна служба је од посебног значаја за оне који улазе у нашу једногодишњи мастер програм, јер је обезбеђивање евиденције значајне јавне или друштвене службе постало предуслов за пријем у већину америчких медицинских школа. Очекује се да ће се студенти изаћи иза научника и радити у заједници ради побољшања здравља становништва. То је "о чему је лек".

Као резултат тога, основни захтјев нашег мастер програма у фармакологији јесте то што студенти пружају јавну или друштвену услугу у просеку најмање 1 сат недељно или 12 сати по семестру. Током 2017. и 18. академске године студенти у нашем мастер програму фармакологије обављају 2167 сати јавне службе у области Њу Орлеанса (са просеком од 68 часова по студенту за академску годину).

Тулане има Центар за јавни сервис који помаже ученицима повезивање са бројним партнерима у заједници

Тулане поставља стандард за јавни сервис за следећу генерацију универзитета. Када добијете образовање из Тулана, добићете нешто више од активности у заједници које већина других институција не нуди. Наши ученици добијају јединствено образовно искуство које се може наћи само у Нев Орлеансу. Само код Тулана.


Захтеви за степен

Теза: Студенти су обавезни да успјешно заврше минимум 26 кредитних сати предмета, 4 сата сати за Мастерс Тхесис Ресеарцх и попуне захтјеве за магистарску тезу. Теза ће бити заснована на лабораторијском или библиотечком истраживању (тема коју ће студент одабрати у консултацији са савјетником и тијелом).


Студија о не-тези: Студенти су обавезни да успјешно заврше најмање 30 кредитних сати предмета, укључујући 4 изборне предмете (8 сати рада) у прољећном семестру.


Заједничка служба: евиденција заједнице или јавне службе постала је предуслов за пријем у већину америчких медицинских школа. Студенти морају завршити најмање један сат службе у заједници седмично или најмање 12 сати по семестру. Документација


Курикулум

Зимски семестар

* Курсеви почињу 27. августа 2018

** Захтева истовремену регистрацију за Принципе фармакологије или претходно завршену медицинску физиологију

Летњи семестар

- Студенти магистарских студија из праксе који нису теза требају преузети све 4 изборне листе наведене у наставку; Они на тезгу Тезе треба да узму 2 од 4 изборна.

Спринг Елецтивес


Захтеви за пријем

Кандидати за пријем су обавезни да успјешно заврше захтјеве за степен бацалауреа укључујући основни рад у биологији и хемији. Конкурентни резултати за пријем су ГПА од ≥3.0, а и кумулативни МЦАТ скор од 500 (или стари МЦАТ резултат: 27) или виши, просјечни ДАТ резултат од 18 или више или просечно ГРЕ резултат од 300 или више.


Апликација

Апликација Мастер студије на фармакологији мора бити пропраћена накнадом од 50 долара. Накнада је неповратна. Пријаве за наредну академску годину требају бити примљене до 15. јуна 2018. године. Међутим, пријаве ће бити прегледане пошто се оне примају, стога се веома подстиче рано подношење пријава.

Пријављивање на МС програм

Можете креирати налог и довршити онлине апликацију приступом овом линком до Туланеовог дипломског програма на сајту биомедицинских наука.

Ако имате било каквих питања везано за вашу пријаву или процес пријаве, молимо позовите Биомедицал Сциенцес оффице на број 504-988-5226.


Школарина

Редовна школарина за 2018-19 школску годину износи 23,500 долара која се плаћа на двосеместралној основи. За овај програм нису доступне никакве одштампане одштете. Студенти ће такође наплаћивати следеће процењене накнаде на основу семестра: услуге академске подршке (400 долара), студентске активности (120 долара), Реили центар за рекреацију (150 долара) и студентске здравствене услуге (320 долара). Накнаде се могу променити.

Магистарски хонорар

Када се пријављује за дипломирање, неопходна је тарифа од 35,00 долара.

Program taught in:
енглески језик

See 8 more programs offered by Tulane University - Biomedical Sciences Graduate Program (School of Medicine) »

Last updated June 7, 2018
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
avg. 2019
Duration
1 Година
Redovne studije
Price
23,500 USD
Редовна школарина за 2018-19 школску годину износи 23.500 долара која се плаћа на бази два семестра. За овај програм нису доступне никакве одштампане одштете
Deadline
Tražite informacije
Applications open in October and close June 15th.
By locations
By date
Start Date
avg. 2019
End Date
Maj 31, 2019
Application deadline
Tražite informacije
Applications open in October and close June 15th.

avg. 2019

Location
Application deadline
Tražite informacije
Applications open in October and close June 15th.
End Date
Maj 31, 2019