Read the Official Description

Мастер у онкологији

Да ли прехладе вируса нам дати вакцину за рак? Дендритске ћелије су специјализоване ћелије које Алерт имуни систем опасности. Тумори омета ове функције, чиме су успели да побегну детекцију од стране имуног система. Др Тања Де Груијл на ВУмц имунотерапија истраживачке групе покушава да развије нове вакцине против рака помоћу прехлада вирус. Ово је само један пример од иновација спроводи поред традиционалних метода лечења.

Обука нову генерацију специјалиста у сусрет будућим изазовима


Рак је један од главних узрока смрти у западном свету. У нашем друштву старије број оболелих од рака ће наставити да расте у наредним деценијама, јер учесталост болести је већи међу старијима. Истраживање спречавање, откривање и лечење ове болести стога ће постати још важнији у будућности. Истраживање како рак развија и дугорочни ефекти лечења рака је такође од суштинског значаја, нарочито сада када су људи живе дуже након успешно лечи.

истраживање рака је мултидисциплинарна и одвија се у оквиру глобалне мреже. Истраживачи морају бити добро опремљени да ефикасно функционише у таквом захтевном окружењу. Програм је мајстор у онкологију ће вам пружити потребну обуку како да спроведе ове виталне интердисциплинарни рад.

Каријера изгледи

магистрирао у онкологију ће вам омогућити да раде у области биомедицинских / онколошких истраживања на универзитетима (укључујући Врије Университеит Амстердам / ВУмц) или других истраживачких института, као што су Холандија института за рак и фармацеутских или биотехнолошке компаније у Холандији или у иностранству. Ове организације су у велику потребу за студенте мастер у онкологији. Већина онкологија студената (75%) наставити своју каријеру радећи за докторат (ПхД). Други изгледи за каријеру укључују даљу специјализацију у медицинским или клиничких програма.

Зашто студирати онкологију?

истраживање рака у оквиру глобалне мреже: ВУмц Амстердам - ​​фаворити у истраживању рака и терапије

У Врије Университеит Амстердам и ВУ Медицал Центер, идентификовали смо истраживање рака као једног од наших кључних области истраживања и да комбинују своје ресурсе у једном институту у првом плану националне и међународна истраживања. Рак Центар Амстердам (ЦЦА) је међународно оријентисан, али има блиске везе са истакнутим холандских истраживачких центара, као што Холандског института за рак (НКИ)

Широк спектар перспектива

Програм је мајстор у онкологију привлачи широк спектар амбициозних ученика који су заинтересовани за биомедицинска / рака - студенти који траже нови изазов и који су заинтригирао новим могућностима. Пружамо им са одличним мултидисциплинарни програм им је потребно да би се припремили за успешну каријеру у истраживању рака. Добре комуникацијске вјештине и тимски рад су од суштинског значаја.

Изазован

Да ли имате биомедицински позадину и интерес у примени своје знање о основним принципима ћелијских процеса до релевантних клиничких питања? Ако је тако, емисија је мајстор у онкологију је за тебе. Можда имате више од искуством у биохемије или биофизике, или сте убеђени у важност технике снимања или геномицс и Протеомицс технологије? Ако је тако, овај мастер програм ће вас изазов да развију нове технике за савременим истраживањима и дијагностици рака. Ако имате медицинску позадину и интересовање за транслациона онкологије истраживања, ВУмц могу вам понудити веома стимулативно окружење у којем да проширите своје знање и унапреде своје вештине.

Program taught in:
енглески језик

See 12 more programs offered by Vrije Universiteit Amsterdam »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
2 Године
Redovne studije
Price
2,083 EUR
за студенте ЕЕА; 12.000 € за Нон-ЕЕА
Deadline
Tražite informacije
deadline for international students
By locations
By date
Start Date
sept. 2019
Application deadline
Tražite informacije
deadline for international students

sept. 2019

Location
Application deadline
Tražite informacije
deadline for international students
End Date