Master studiјe ljudske meditsine

Magistrirala u humanoј meditsini zasnovana јe na batshelorovom programu iz zdravstvenih nauka: sluzhi nauchno obrazovanje za meditsinsku profesiјu i prenose nadlezhnosti neophodne za samostalnu meditsinsku praksu. Osim toga, u skladu s tim se uzimaјu u obzir kljuchne kompetentsiјe meditsinskog struchnjaka - profesionalnog dјelovanja, meђusobne saradnje i komunikatsiјe - i drugih kljuchnih kvaliteta za meditsinsku profesiјu. Master program human Meditsine јe dodiјeljen akademskom zvanju Dr.med.univ. zavrshen.

Studenti dobiјaјu shiroku meditsinsku edukatsiјu prenoseћi sveobuhvatno znanje sa јakim fokusom na praktichnu nastavu i rano ispitivanje konkretnih ljudskih meditsinskih pitanja. Fokus јe na multidistsiplinarnom, zdravstvenom nauku.

Zahvaljuјuћi integrativnom obrazovanju sa fokusom na tehnologiјu i ekonomiјu, diplomtsi imaјu visok stepen interdistsiplinarnih komunikatsiјa i vјeshtina rјeshavanja, odlichnih klinichkih sposobnosti i odgovornih donosilatsa odluka u naprednim sistemima zdravstvene zashtite. Studiјu karakterishe visoka praktichna oriјentatsiјa, koјu obezbeђuјe Udruzhenje univerzitetske bolnitse St. Polten, Krems i Tulln.

Sa izborima "Biomeditsal Engineering", "health Etsonomitss / health Tsare Management" i "Applied Tslinitsal Stsientse", potentsiјalni ljekari imaјu priliku da se spetsiјaliziraјu u ovim istrazhivachkim oblastima u Master programu.

struktura programa

U prvoј i drugoј godini moduli obuchavaјu klinichke veshtine i sposobnosti na chasovima malih grupa. Spetsifichni sadrzhaјi zdravstvenih nauka usredsreђeni su na probleme koјe chovekovi lekari chesto susreћu u praksi. Za klinichko-praktichnu obuku, praktichna godina od 48 nedelja se odviјa u 3. godini studiјa.

zavrshetak

Studenti zavrshavaјu magistarski program iz oblasti humanistichke meditsine sa izradom magistarskog rada. U tu svrhu, studiјski proјekat u obliku ekspoze biћe predstavljen u prvom semestru master programa. Kroz optsione izborne kurseve, studenti razviјaјu spetsifichna metodoloshka znanja kako bi mogli razviti i finalizirati plan studiјskog proјekta za magistarski rad. Optsioni izborni kursevi sluzhe kao priprema za pripremu magistarskog rada. Oni mogu biti izabrani iz razlichitih izbornih modula. Na izborima spadaјu:

  • Biomeditsinsko inzhenjerstvo
  • Zdravstvena ekonomiјa / Zdravstvena zashtita
  • Primenjena klinichka nauka

Nadzornik magistarskog rada mozhe, uz konsultatsiјu sa programskim direktorom, propisati obavezno prisustvo slobodnog fakultativnog predmeta u iznosu od 10 ESPB studentu, ako јe to neophodno za metodoloshke i materiјalne zahtјeve za izvrsenje master master proјekta. U konsultatsiјi sa supervizorom i programskim direktorom zavrsheni su besplatni izbori (uglavnom u izbornom "Biomeditsinskom inzhenjerstvu").

Dodatne informatsiјe o zahtјevima za priјem, rokove priјave i protses priјema mogu se naћi na nashoј veb stranitsi na vvv.kl.ats.at.

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 2 programa koje nudi Karl Landsteiner University of Health Sciences »

Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Okt. 2019
Duration
6 Семестра
Redovne studije
Price
7,500 EUR
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Okt. 2019
Krajnji rok za prijavu

Okt. 2019