Read the Official Description

* Апликациони систем се отвара 2. јануара 2019. године.

Мастер и здравствено лидерство и политика (МХЛП) у Сениорс Царе је осмишљен тако да омогући учесницима да воде, дизајнирају и пружају свеобухватну негу и услуге за старије особе у низу заједничких и институционалних окружења.

Пропорција старијих брзо убрзава. Док се многе услуге пружају у јавном сектору, све већи број и опсег услуга за старије особе у приватном и непрофитном сектору. Ови демографски трендови наглашавају потребу здравствених радника који могу створити будућност бриге о старијима у заједници и институционалним контекстима.

Као здравствени специјалиста за негу старијих особа, ви сте одговорни за побољшање исхода пацијента и подстицање добробити старијих особа. Морате водити, дизајнирати и пружати свеобухватну негу и услуге за старије особе. Са двоструким фокусом на јачању својих вештина у техничким аспектима бриге о старијима и продубљивању ваших способности лидера, овај програм ће вам помоћи да развијете иновативна решења, управљају тимовима за сарадњу и водећим пројектима.

МХЛП је 12-месечна диплома почев од јануара. Док 70 одсто ваших курсева Сениорс Царе ће се фокусирати на вашу техничку специјализацију, преосталих 30 одсто су курсеви развоја лидерства који ће побољшати ваше пословање, комуникацију и људске вјештине. Достава курсева менаџмента и руководства је у партнерству са UBC Саудер Сцхоол оф Бусинесс.

Шта чини програм јединственим?

Потребно је само 12 месеци да завршите програм и стекнете МХЛП степен. Почевши од јануара, у програму Сениорс Царе, ви ћете:

 • Проширите своје техничке вештине
 • Оштре пословне вештине
 • Развијте се као лидер
 • Сарадите са индустријским партнерима

МХЛП студенти морају имати професионално искуство пре покретања програма. То значи да ћете бити део зреле студентске групе са различитим професионалним искуством и искуством у каријери како бисте се ослонили када сарађујете на пројектима једни с другима. Приступ овом разноврсном знању и искуству је од суштинског значаја за ваш развој.

Прочитајте неке наше приче из алумни на нашој веб страници како бисте сазнали како су наши дипломирани студенти завршили своје каријере са својим UBC МХЛП у Сениорс Царе.

Брзи чињенице

 • Диплома: мастер лидерства и политике здравља
 • Наслов: Здравље и медицина
 • Начин испоруке: У кампусу
 • Специјализација: Сениорс Царе
 • Компоненте програма: само у оквиру предмета
 • Факултет: Факултет примењених наука
 • Школа: Школа неге

Каријера Опције

Наши дипломци ће бити у великој потразњи у приватном и јавном сектору. Могућности за запошљавање могу укључити концептуализацију и водеће клиничке програме усмерене на сениоре, водећи и управљати службама за старије особе у низу поставки, као и предлагати или анализирати иницијативе политике за старије бригу. Прочитајте неке наше приче о нашој алумни на нашој веб страници како бисте сазнали како су наши дипломци прошли своје пословне каријере са својим UBC МХЛП-ом у програму Сениорс Царе. Дипломци програма започели су на позицијама, као што су директор за негу, директор Лифестиле и терапеутских услуга, покрајински координатор за заступање

Општи захтеви

 • Додипломски степен са укупним просеком од 76%
 • Документ којим се доказује ваше тренутно држављанство (обично пасош или други држављанин документ из ваше земље) или вашег канадског сталног боравка

Специфични захтјеви програма

 • Додипломски степен за негу, социјални рад, дијететику, радну или физикалну терапију или друго сродно поље
 • Три или више година релевантног радног искуства, од којих је једна година у старијој бризи

Захтеви на енглеском језику

Ако сте завршили диплому на универзитету ван Канаде у којем енглески језик није основни језик, морате обезбедити резултате испитивања стручности на енглеском језику као део ваше апликације:

 • Ако сте завршили диплому или диплому ван Канаде на универзитету на енглеском језику, прихватићемо службени доказ писма енглеског језика са универзитета у којем се наводи да је основни језик за васпитање био енглески.
 • Ако сте магистрирале или не магистрирали на енглеском језику, морате дати валидни резултат на енглеском језику:
  • ТОЕФЛ (Тест за енглески језик као страни језик):
   • Минимални резултат од 90 (интернетски испит), са минималним компонентама од 22 (у читању, слушању) и минималном компонентом од 21 (писмено, говорећи)
   • Минимални број по 55 за читање, слушање и писање (у тесту на папиру), са 4.0 на тесту писаног енглеског језика (ТВЕ).
  • ИЕЛТС (Међународна служба за тестирање енглеског језика): минимални укупни опсег од 6,5, без икаквог резултата друге компоненте мање од 6,0 академског (не опћенито) ИЕЛТС теста
 • Тестови стручности на енглеском језику морају бити предузети у последњих 24 месеца у време подношења пријаве. Ако резултати вашег енглеског језика ускоро истичу, морате доставити званичне резултате (поред незваничних резултата достављених са вашом пријавом на Интернет) на Универзитету у Британској Колумбији, одељењу за дипломске школе (ИЕЛТС) или користећи код 0965 (ТОЕФЛ). Званични резултати теста морају се примати директно од организације која издаје рок до истека рока важења од 24 месеца. Одељење није одговорно за студенте који нису у могућности да поднесу своје резултате након истека.
 • Ученици морају да доставе своје званичне резултате тестирања директно UBC путем упутства на документу за слање докумената како би ваша апликација била потпуна.
Program taught in:
енглески језик

See 4 more programs offered by University of British Columbia - Faculty of Applied Science »

Last updated December 24, 2018
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
Jan. 2020
Duration
1 Година
Redovne studije
Price
9,550 CAD
$ 9,550.87 Школарине годишње за канадске држављане, сталне резиденте, избјеглице, дипломат; 16.755,15 УСД годишње за међународне студенте
Deadline
Tražite informacije
1st Round: May 1, 2019 2nd Round: August 1, 2019 Final Round: October 1, 2019
By locations
By date
Start Date
Jan. 2020
Application deadline
Tražite informacije
1st Round: May 1, 2019 2nd Round: August 1, 2019 Final Round: October 1, 2019

Jan. 2020

Location
Application deadline
Tražite informacije
1st Round: May 1, 2019 2nd Round: August 1, 2019 Final Round: October 1, 2019
End Date

Seniors Care - MHLP

Web Series MHLP in Seniors Care

UBC Master of Health Leadership & Policy (MHLP) professional master's degree