Read the Official Description

Мастер оф Нурсинг за регистроване медицинске сестре

Да ли си ти рн потрази за надоградњу своје квалификације или постане лидер у сектору здравствене заштите? Наш мастер оф Нурсинг је дизајниран да повећа своје вештине у лидерство и стратешко управљање у вашој тренутној сестринске праксе. Поред опције за изборне предмете и могућности истраживања могу бити у складу са вашим личним амбицијама у каријери.

Студија Нурсинг на мрежи

Без обзира на то где живите у свету, можете проучавати на мрежи са нашим Мастер оф Нурсинг. Наши старачки курсеви су намењени за онлине студије, тако да може да настави да ради као РН.

Цареер исходи

Да ли би право гласа у стратешком правцу вашем оделењу, болнице или организације? Наш мастер оф Нурсинг ће повећати своје шансе за каријеру у сестринству и управљању здравствене заштите.

Услови за упис

  • Регистеред нурсе (овјерена копија цертификату Цуррент годишњу лиценцу потребно) држи 3 године дипломирао Нурсинг из аустралијском универзитету или еквивалентно.
  • Иако није обавезно, било би корисно да се клиничко искуство као медицинска сестра.

Енглеског језика Захтеви

Потребно је да задовољи применљиве енглеског језика захтеве. Овај програм захтијева минимум ИЕЛТС 6.5 или еквивалент. Ако не испуњавају услове на енглеском језику можете се пријавити за проучавање Универзитет је одобрила програм енглеског језика.

Алтернативна путеви

Формални процес акредитације претходног учења (АПЛ) ће се користити за процену регистрованих медицинских сестара, без основних степени, који желе да стекну улазак у програм на основу еквивалентне искуством или квалификацијама. Кандидати треба да контактирају координатора програма уколико желе да се процени за упис по овом основу.

Program taught in:
енглески језик

See 5 more programs offered by University of Southern Queensland (USQ) »

Ovaj kurs je Online студије
Start Date
feb. 2019
Jul 2019
Duration
18 - 60 Месеци
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Price
18,720 AUD
Домаћа пуна такса плаћа по први пут студије (приближно)
By locations
By date
Start Date
feb. 2019
Application deadline
Start Date
Jul 2019
Application deadline

feb. 2019

Jul 2019