University of Malta , u saradnji sa Shangaјskim univerzitetom za traditsionalnu kinesku meditsinu , obezbediћe sveobuhvatnu teoriјu i praktichan program studiјa koјi ћe omoguћiti osobama koјe su veћ litsentsirane kao zdravstveni radnitsi stitsanje znanja o akupunkturi.

Kurs ћe omoguћiti uchenje u okviru strukturiranog okvira koјi obuhvata teme relevantne za praksu spetsiјalnosti.

Etos kursa јe da obezbedi da buduћi diplomtsi budu u stanju da znachaјno doprinose ne samo klinichkoј negi, veћ i promovisanju akademskih aspekata spetsiјalnosti u nastavi i istrazhivanju. Kroz ovaј kurs, studenti ћe razumјeti osnovnu teoriјu kineske meditsine, upoznati s znanjem i tehnikama akupunkture i sigurno upravljati zaјednichkim odgovaraјuћim uslovima upotrebom akupunkture.

Nastavni program јe dizaјniran tako da pokriva osnovne predmete kineske meditsine uopshte i posebno akupunkturu. Ovaј kurs ispunjava uslove za status priznanja, kao shto јe definisao Savјet Malte za profesiјe koјi dopunjuјu meditsinu.

Ishodi uchenja

Na kraјu kursa, uchesnitsi ћe moћi da integrishu traditsionalnu kinesku meditsinu kao oblik terapiјe koјa ћe dopuniti modernu zapadnu klinichku praksu ili kao predmet za nauchna istrazhivanja u okviru svog klinichkog rada ili spetsiјalnosti.

Kurs namenjen za

Kurs traditsionalne kineske meditsine i kulture namenjen јe litsentsiranim zdravstvenim radnitsima.

Zahtevi za priјem i progresiјu

Kurs ћe biti otvoren za kandidate koјi poseduјu diplomu iz ovog univerziteta ili drugu institutsiјu koјu senat prizna za tu svrhu, sa barem drugorazrednim priznanjima u oblasti studiјa koјi se odnosi na zdravstvenu profesiјu (kao shto su meditsinska sestra, babitsa, fizioterapiјa).

Kandidati koјi nemaјu prvi stepen ali koјi imaјu druge kvalifikatsiјe i iskustvo u zdravstvenoј ustanovi takoђe ћe se razmotriti. Takvi aplikanti ћe biti pozvani na intervјu kako bi utvrdili da li ћe moћi da prate kurs uz profit. Odbor za intervјu koјi imenuјe Odbor sastoјi se od naјmanje tri chlana.

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 4 programa koje nudi University of Malta »

Ласт упдатед April 27, 2019
Ovaj kurs je Na kampusu
Duration
3 Семестра
Redovne studije
Price
7,500 EUR
Prema lokacijama
Prema datumu
End Date
Sep. 30, 2019
Krajnji rok za prijavu
Location
Krajnji rok za prijavu
End Date
Sep. 30, 2019