Read the Official Description

Центар Хаинетова генетика на Универзитету Тулане нуди диплому магистра знаности постдипломског студија у трајању од годину дана са концентрацијом у медицинској генетици и геномици. Наш програм је мултидисциплинарни, интрадепартални програм који комбинује клиничку генетику, биохемијску генетику, молекуларну генетику, популациону генетику и цитогенетику. Мастер програм је осмишљен тако да дипломцима омогући дубинско разумијевање брзо напредујућег поља људске генетике и припрема квалификоване особе за каријере у здравственим наукама.

Студенти ће моћи примијенити оно што уче у класи посматрајући наше генетичаре и генетске савјетнике у клиници. Они ће се састати са пацијентима генетике како би боље разумели како се процењују, дијагнозирају и лече за специфичне поремећаје. Студенти ће такође провести класе обилазећи наше лабораторије како би видели како се одвијају генетски тестови.

Ово едукативно искуство омогућава студентима да побољшају своје акредитиве и повећају могућност да се појединац прими на постдипломске програме. Наши дипломци су наставили студије у:

 • Медицинска школа
 • Др. Програми
 • Генетско саветовање
 • Форензичке науке
 • Стоматолошка школа

Иако се то разликује од године до године, процењујемо да је 90% наших дипломаца који се пријављују за медицинску или остеопатску школу примили у наредним годинама. Поред оних студената који настављају студије, имамо и студенте који траже каријеру за фармацеутске компаније, истраживачке лабораторије и компаније за биомедицинску технологију.


Курикулум

Програм почиње сваке године у јесењег семестра и не дипломира . Студенти морају завршити укупно 30 сати предмета и имати кумулативни ГПА од 3.0 да би сте добили магистарски степен. Студенти су обавезни да напишу обиман рад на предмету из области људске генетике током свог другог семестра за курс специјалних тема. Будући да је наш програм интрадепрометан, сви ученици ће имати исти курс и пратити исти распоред.


Распоред по семестру

Зимски семестар

Назив курса


Летњи семестар

Назив курса


Захтеви за пријем

Потенцијални студенти који се пријављују на мастер програм мора испуњавати сљедеће услове за кандидат за пријем:

 • Кандидати морају имати степен бацалауреа прије почетка семестра јесени. Ако тренутно радите на одређеном степену или узимате часове, обавезно нам пошаљите ажуриране транскрипте док они постану доступни. Званични транскрипти са свих универзитета које сте присуствовали требали би бити послати директно нашем одељењу.
 • Иако прихваћамо студенте из различитих специјализатора, веома је препоручљива јака научна позадина . Кандидати би требало да успешно заврше курсеве као што су органска хемија, генетика, молекуларна / ћелијска биологија, биохемија итд.
 • Званични ГРЕ или МЦАТ резултати морају бити доступни нама. ГРЕ резултата се могу послати нама користећи код Тулане институције 6178, а МЦАТ верификациони код и ААМЦ ИД број морају се унети у апликацију, тако да можемо електронско проверити резултате. Такође ћемо прихватити ДАТ резултате уместо ГРЕ или МЦАТ резултата. Ако желите послати резултате ДАТ-а, ставите 0 у МЦАТ резултате у апликацији и пошаљите ваше ДАТ резултате на кремер@тулане.еду.
 • Три препоруке од особа које су упознате са претходним академским и / или професионалним перформансама. Препоручујемо да најмање 2 писма буду академски, пожељно од научних професора.
 • Изјава о сврси која објашњава ваше циљеве у каријери, позадину и релевантна искуства.
 • Међународни студенти морају доставити званичне ТОЕФЛ резултате и сви материјали за пријаву морају бити на енглеском језику. Минимални ТОЕФЛ прихваћен је 80.

Просечне оцене и опсеге за студенте који су примљени у наш програм у претходним годинама су сљедећи:


Апликација

Подносиоци пријаве морају поднети пријаву користећи Туланеову веб страницу базирану на апликацији. Сви пратећи документи требају се послати директно у Хаивардов генетски центар на доле наведеној адреси.


Рок за пријаву

Систем пријаве отвара се 1. октобра 2017. године, а рок за пријаву је 13. јула 2018. године. Подносиоци пријава се прихватају на успостављеној основи тако да је најбоље што је могуће добити вашу пријаву што прије. Не постоји гаранција да ће и даље бити отварања у класи до рока.


Подношење пријаве

 1. Креирање налога: Да бисте приступили он-лине апликацији, идите на хреф = "хттпс://ввв.аппливеб.цом/аппли/тулане/ и направите налог. Када ово урадите, бићете усмерени назад на главну страницу на којој сте одабрати "Примијенити на дипломски програм у биомедицинским наукама".
 2. Изаберите Хуман Генетицс као ваш програм: унесите своје демографске податке и пређите на следећу страницу. На овој страници обавезно изаберите "Биомедицал Сциенцес МС - Хуман Генетицс". Овај систем примене се користи за многе различите програме и видимо само апликације за оне који бирају наш програм.
 3. Пошаљите своје резултате тестирања: На трећој страници онлине пријаве од вас ће бити затражено да унесете резултате теста за ГРЕ или МЦАТ (међународни студенти такође морају да поднесу резултате ТОЕФЛ-а). Поред тога што сами извештавате о овим резултатима, морате да имате и службену копију која нам је послата. За резултате ГРЕ и ТОЕФЛ-а, пошаљите копију помоћу шифре институције 6178. За резултате МЦАТ-а, молимо Вас да приложите свој 16-цифрени верификацијски код и ААМЦ ИД-број на апликацији како бисмо могли провјерити ваше резултате на мрежи. Ако желите послати ДАТ резултате, пријавите 0 за МЦАТ резултате и пошаљите е-маил директору програма, др Карен Веиссбецкер, на кремер@тулане.еду ваше званичне ДАТ резултате.
  * Они који поднесете нове МЦАТ оцјене, само обавезно унесите свој 16-цифрени верификациони код и ААМЦ ИД како бисмо могли да прегледамо и проверимо све на мрежи. Можете унети "0" као заступнике за старе резултате на апликацији.
 4. Пошаљите све званичне транскрипте: Да ли су сви службени транскрипти са сваког факултета или универзитета присутни послати на доленаведену адресу.
 5. Поднесите изјаву о циљу: на последњој страници апликације пружа вам простор да нам кажете зашто желите да присуствујете нашем програму и како мислите да ће вам МС у хуманој генетици помоћи да постигнете своје циљеве. Такође можете користити овај простор да нас обавестите о свим релевантним активностима, ваннаставним активностима итд.
 6. Поднеси 3 препоруке: најмање 2 писма морају бити академске, пожељно од професора наука. Можете да користите образац наведен на веб локацији апликације или да их пошаљете директно нама. Ако шаљете писма преко Интерфилена, можете све да пошаљете на адресу испод или пошаљете путем е-поште цроцкхол@тулане.еду
 7. Плаћајте накнаду за пријаву: Накнада за апликацију у износу од 50,00 долара мора бити плаћена на мрежи у тренутку подношења пријаве.


Адреса

Сва пратећа документа треба послати на следећу адресу:

Пажња: Примјена Мастерса

Центар за генетику Хаивард

Медицински факултет Тулане

1430 авенија Тулане, СЛ-31

Њу Орлеанс, ЛА 70112

За питања о Мастер програму, молимо контактирајте др. Карен Веиссбецкер на кремер@тулане.еду или позовите (504) 988-6242.

Program taught in:
енглески језик

See 8 more programs offered by Tulane University - Biomedical Sciences Graduate Program (School of Medicine) »

Last updated June 7, 2018
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
avg. 2019
Duration
1 Година
Redovne studije
Price
22,000 USD
Deadline
Tražite informacije
Applications open in October and close July 13th.
By locations
By date
Start Date
avg. 2019
End Date
Jul 31, 2019
Application deadline
Tražite informacije
Applications open in October and close July 13th.

avg. 2019

Location
Application deadline
Tražite informacije
Applications open in October and close July 13th.
End Date
Jul 31, 2019