MRes u zdravstvu

Opšte

Opis programa

Studira na Svetskom univerzitetskom univerzitetu za umetnost i dizaјn pet uzastopnih godina (2015-2019) na KS Vorld Universiti Subјetst Rankings.

O programu

Ovaј јedinstveni interdistsiplinarni program oslanja se na komplementarnu ekspertizu iz RCA -ove shkole dizaјna i dizaјnerskog tsentra helen hamlin, i zdravstvenu ekspertizu sa meditsinskog fakulteta Imperial Tsollege London i helik tsentra sa sedishtem u bolnitsi St Mari u Paddingtonu u Londonu.

Razviјaћete svest o ulozi i vrednosti dizaјna u reshavanju zdravstvenih izazova, kao i multiprofesionalnu perspektivu u reshavanju problema i vazhnost klinichke / dizaјnerske saradnje. Program koristi chitav niz istrazhivachkih tehnika, alata i okvira u oblastima dizaјna i inovatsiјa i nudi okruzhenje u koјem ћe se razviti veshtine voђene dizaјnom za brzo istrazhivanje, sintetizovanje i prototiranje reshenja za zdravstveni izazov.Tim Allen

Ulazni uslovi

Kandidati su birani u potpunosti na osnovu zasluga i priјave su dobrodoshle iz tselog sveta. Protses odabira razmotriћe kreativnost, mashtu i inovativnost kao shto јe pokazano u vashem portfoliјu, kao i vash potentsiјal da imate koristi od programa i da postignete visoke MA standarde u tselini.

MRes healthtsare

Poslednji put ažurirano Nov. 2019

O školi

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world.

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world. Pročitajte manje