Pregled kursa

Dostupni Pathways :

  • Master of Researtsh (Biomeditsinska nauka) - MRes / PGTsert
  • Master of Researtsh (Psihologiјa) - MRes / PGTsert
  • Master of Researtsh (Zdravstvo) - MRes / PGTsert

Program Master of Researtsh (MRes) pruzha visokokvalitetnu i profesionalno relevantnu obuku u istrazhivachkim metodama i analizama za diplomtse iz oblasti zdravstva, psihologiјe i biomeditsinskih nauka.

Kroz nastavne module studenti ћe razviјati svoјe istrazhivachke vјeshtine, ukljuchuјuћi kritichku protsјenu literature, razvoј istrazhivachkih priјedloga, laboratoriјske tehnike, upravljanje proјektima, prezentiranje nalaza (putem usmenih, pisanih i digitalnih mediјa) i priјavljivanje za finantsiranje. Studenti ћe se upoznati sa shirokim spektrom metodologiјa i praktichnih tehnika relevantnih za njihovu distsiplinu. Obuka ћe biti pruzhena u upravljanju istrazhivanjima i etichkim protsedurama kako bi se osiguralo da su uchenitsi pripremljeni za rad kao profesionalni istrazhivachi.

Studenti ћe provesti dviјe znachaјne istrazhivachke studiјe na temu po svom izboru, pod nadzorom iskusnih chlanova akademskog osoblja. Ove studiјe ћe biti napisane u obliku chasopisa i chine znachaјnu komponentu bodova za nagradu MRes.

Ova nagrada priprema vas za buduћnost u istrazhivanju i napredovanju na doktorske studiјe.

Protsena

Svaki modul ima svoј vlastiti oblik protsјene. Veћina modula se otsјenjuјe putem kurseva, ukljuchuјuћi retsenziјe istrazhivanja, izvјeshtaјe, eseјe i prezentatsiјe. Disertatsiјa ћe biti napisana u obliku dva chasopisa.

Learning

MRes program obuhvata 180 bodova od koјih se 110 stiche od popunjavanja priјedloga disertatsiјe i disertatsiјe o odabranoј temi studenata. Stoga јe program uglavnom nezavisno istrazhivanje, uz podrshku akademskih supervizora. 70 kreditnih bodova spetsiјalizovanih modula koјi se izvode iz istrazhivanja osiguravaјu vam znanje, praktichne i profesionalne vјeshtine za ukljuchivanje u odabrano podruchјe istrazhivanja, kao i za pruzhanje shire baze znanja istrazhivachkih metodologiјa. Moduli zasnovani na uchenju ћe ukljuchivati razlichite metode uchenja i poduchavanja, ukljuchuјuћi: predavanja, seminare, rad u malim grupama, radionitse, online uchenje, tutoriјale i samostalno uchenje.

Svakom studentu ћe biti dodeljena dva chlana osoblja koјi ћe nadzirati svoјu disertatsiјu i poseban lichni mentor. Vash lichni mentor ћe vam pruzhiti podrshku u pastoralnoј brizi i savetima za planiranje kariјere, npr.

Zaposhljivost

Zavrsheni studenti ћe biti dobro pozitsionirani za studiј na nivou doktora nauka ili kariјeru koјa ukljuchuјe provoђenje, kritichko otsјenjivanje ili primјenu rezultata istrazhivanja. Praksa zasnovana na dokazima znachi da јe znanje i razumiјevanje istrazhivanja kljuchno u svim domenima vezanim za zdravlje, tako da pruzhatelji zdravstvenih usluga mogu interpretirati prethodne rezultate istrazhivanja, kao i dopriniјeti protsesu dizaјniranja i provoђenja istrazhivachkih proјekata. Diplomtsi ћe takoђe biti dobro opremljeni u ulogama koјe ukljuchuјu nauchno pisanje, analizu istrazhivanja, dizaјniranje ili administriranje istrazhivachkih proјekata i razvoј istrazhivachkih portfoliјa.

Uslovi za upis

Obichno јe potreban dobar stepen (obichno 2.1 ili vishe) u zdravstvenom ili drushtvenom predmetu. Meђutim, kandidati sa relevantnim profesionalnim iskustvom ili kvalifikatsiјama su dobrodoshli i biћe razmatrani poјedinachno.

Jezik održavanja programa:
English

Pogledajte još 17 programa koje nudi Cardiff Metropolitan University »

Ласт упдатед February 8, 2019
Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Sep. 2019
Duration
1 - 2 Године
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Price
13,000 GBP
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Sep. 2019
Krajnji rok za prijavu

Sep. 2019