Pročitajte zvanični opis

Развијање врхунских стипендиста

Интегрисана фармацеутска медицина је научна дисциплина која се бави откривањем, развојем, формулацијом, испоруком, фармаколошком и токсиколошком процјеном, регистрацијом и научним праћењем дрога у корист јавног здравља.

Доктор филозофије (Пх.Д.) Програм

Тхе Пх.Д. степен интегрисане фармацеутске медицине у НЕОМЕД-у захтијева укупно 90 кредитних сати. Сви студенти докторских студија у програму ће морати да заврше 45 сати дидактичког студија (16 сати основног наставног програма и 29 сати изборних предмета који подржавају истраживачку област), 30 сати истраживања и 15 сати дисертационог рада, који завршава писаном дисертацијом и одбрана дисертације.

МД / ПХ.

Ученици који желе да похађају двоструки степен, узимају курс Транситионс то Пхармацеутицал Медицине у односу на курикулум који је потребан за директан улазак. Курс Прелазе на фармацеутску медицину прелази професионалног студента из првенствено дидактичког окружења за учење у онај који рјешава проблеме са инструкцијама чланова факултетског факултета. Постоје два, двосатна сесија седмично у трајању од 16 седмица. Колегијум наглашава теме као што су откривање и развој лекова и испорука лекова и ефикасност лекова, након чега следи интеграција и процена две недеље.

Предмети

Основни наставни план и програм за докторат. степен интегрисане фармацеутске медицине (ИПМ) је 90 сати укупног семестра састављен од 45 сати дидактичког рада и 45 сати истраживања / дисертације.

Курс

Кредитно време

Транситионс то Пхармацеутицал Медицине *

5

Семинар о фармацеутској медицини *

1

Статистика / Биостатистика *

3-5

Одговорно спровођење истраживања *

2

Принципи интеракције лека и тела

6

Фармацеутика са лабораторијом

5

Медицал Пхармацологи

4

Целлулар Сигналинг

3

Људска структура за фармацију

3

Молекуле у ћелије

4

Браин Минд анд Бехавиор

5

Људски развој и структура

6

Физиолошка основа медицине

4

Брига о пацијенту за МД-Пх.Д.

1

Ресеарцх Вритинг

2

Истраживање

30

Истраживање дисертације (само студенти МС)

10

Дисертациона истраживања (само студенти докторских студија)

15

*Потребан

Наставни план ИПМ-а осмишљен је тако да омогући флексибилност за поједине студенте. Студијски програм који је прилагођен истраживачким циљевима ученика ће бити развијен од стране савјетника студента који ради са програмским директором. Уписани студенти такође могу похађати постдипломске курсеве које нуде Кент Стате Университи, Универзитет Акрон, Цлевеланд Стате Университи и Иоунгстовн Стате Университи.

Дуал-Дегрее Студенти

Под условом да су у добром стању, студенти двоструког степена могу преносити семестралне кредитне сати из завршеног МД или Пхарм.Д. наставног плана и програма, респективно. Овакав трансфер сати семестра ће бити одобрен од стране Декана Високе школе за дипломске студије на захтев студента током процеса уписа у МД-Пх. или Пхарм.Д.-Пх.Д. степен програма.

Студенти са двоструким степеном ће такође морати да премости своје дипломске и професионалне компоненте са посебно дизајнираним клиничким вештинама које нуде њихови домаћи професионални факултети (или Медицински факултет или Фармацеутски факултет). Један од примера таквог курса је курс “Патиент Царе фор МД-Пх.Д.” који се тренутно нуди на Медицинском факултету.

Jezik održavanja programa:
енглески језик

Pogledajte još 5 programa koje nudi Northeast Ohio Medical University- College of Graduate Studies »

Ласт упдатед March 20, 2019
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
avg. 2019
Prema lokacijama
Prema datumu