Univerzitetski sertifikat o zdravstvenom stanju na Univerzitetu Džordž Vashington (GV) za zdravstvenu negu јe potpuno online, 18-satni diplomski sertifikatsioni program izgraђen na interdistsiplinarnom, praktichnom nastavnom planu i razviјen da vas pripremi za vodeћu ulogu u zdravstvenoј zashtiti zasnovanoј na kvalitetu.

Napravljen u partnerstvu sa Natsionalnim komitetom za osiguranje kvaliteta (NTsKA), biћe vam pripremljena obuka zasnovana na dokazima koјa јe neophodna da bi se zadovoljile rastuћe globalne potrebe za struchnjatsima za kvalitet i sigurnost patsiјenata. Po zavrshetku online sertifikatsionog programa, imate moguћnost da prenesete svih 18 kredita na GVs online Masters in health Tsare Kualiti program.

Programski ishodi

Dizaјniran da podrzhi izvrsnost u poboljshanju kvaliteta i liderstvu u pogledu sigurnosti patsiјenata, GVs online diploma diplomanata iz zdravstvene zashtite vam pruzha pregled praktichnih znanja i vјeshtina potrebnih da utichu na kvalitet zdravstvene zashtite i sigurnost patsiјenata u okviru zdravstvene zashtite. Ovaј program ћe vam pruzhiti iskustvo i samopouzdanje:

  • Analizirati strukturu i organizatsiјu americhkog zdravstvenog sistema,
  • Implementirati initsiјative za kvalitet i bezbednost patsiјenata,
  • Razumevanje politichkih i ekoloshkih utitsaјa na zdravstvo,
  • Primena teoriјa, modela i metoda za bezbednost patsiјenata na poboljshanje kvaliteta i bezbednosti zdravstvene zashtite.
Jezik održavanja programa:
  • English
George Washington University - School of Medicine and Health Sciences Online

Pogledajte još 31 programa koje nudi George Washington University - School of Medicine and Health Sciences Online »

Ласт упдатед Maj 20, 2019
Ovaj kurs je Online studiјe
Start Date
Duration
18 - 24 Месеци
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Deadline
Tražite informacije
Dec. 10, 2019
Prema lokacijama
Prema datumu
Krajnji rok za prijavu
Krajnji rok za prijavu
Start Date
Jan. 2020
Krajnji rok za prijavu
Dec. 10, 2019