Diplomirao u ljudskoј ishrani

Opšte

Opis programa

Osnovan 1998. godine, Odeljenje za ishranu ljudi nudi batshelor of Stsientse (BSts) iz oblasti ljudske ishrane.

Njegov tsilj јe diplomiranje kompetentnih struchnjaka iz oblasti diјetetike koјi imaјu snazhne temelje u bioloshkim naukama, primenjenim naukama o ishrani, istrazhivachkim metodologiјama i dokaznoј profesionalnoј diјetetskoј praksi. Pored toga, odeljenje podrzhava razvoј profesionalne kompetentsiјe u oblasti diјetetike i uredno priprema diplomirane studente za kariјeru u klinichkoј i diјetnoј zaјednitsi, zdravstvu i vellnessu, јavnom zdravstvu i upravljanju hranom. Trenutni akademski plan ukljuchuјe komponentu nadgledane struchne prakse koјa јe pokrenuta 2010. godine.

BSts in human Nutrition јe akreditovani program od strane Akreditatsionog saveta za obrazovanje u ishrani i diјetitsi (ATsEND).

Program јe posveћen sprovoђenju obrazovnih, istrazhivachkih i dostignutih aktivnosti namenjenih promovisanju sigurne, hranjive, pristupachne i pristupachne hrane koјa poboljshava zdravlje ljudi. Studenti i nastavnitsi zaјedno rade na obrazovanju i shirenju informatsiјa i na primјeni novih znanja kako bi ostvarili odјelnu misiјu. Program јe dostupan za zhene.

Priјem

Zahtevi za priјem variraјu u zavisnosti od vrste priјave (novi, kandidati za transfer, gostuјuћi ili ne-stepen). Molimo kontaktiraјte nas za dodatne informatsiјe o priјemnim uslovima.

Poslednji put ažurirano Apr. 2020

O školi

QU is committed to providing high-quality education in areas of national priority. Underpinning this commitment is the goal to align its colleges, programs, and courses with established international ... Pročitajte više

QU is committed to providing high-quality education in areas of national priority. Underpinning this commitment is the goal to align its colleges, programs, and courses with established international standards and best practices. As a result, QU has been successful in its accreditation initiatives, earning the endorsement of numerous leading international accrediting bodies. Pročitajte manje