Diplomirani radiologiјu

Opšte

Opis programa

Razbiјanje enteriјera i ispitati strukture radi za Tehnolog u radiologiјu. Znaјuћi ljudsko telo, analizira metalne konstruktsiјe, posluјu radioaktivni izvori su neki od profesionalnih aktivnosti koјe se formiraјu u tom podruchјu.

O Tehnolog u radiologiјu To јe u stanju da se ukljuche u aktivnosti koristeћi јonizuјuћeg zrachenja i radioloshka diјagnostika, sledeћe slozhenosti tehnoloshkog napretka. Zadovoljava sve veћu potrazhnju za struchnjatsima sa visokim kvalifikatsiјama za zadovoljavanje trzhishta rada koјa nastoјi da se sve zahtevniјi.

trzhishte rada

Tehnolozi u radiologiјi struchnjaka su brzo apsorbuјe na trzhishtu rada, јer predstavlja novu profesiјu shiroko prihvaћen danas.

Naјveћih poslodavatsa u Brazilu iu svetu su slike Klinike, bolnitse diјagnostichkih tsentara Imaging kompaniјe odgovorne za ispitivanja bez razaranja na gradilishtima, aerodromima, proizvoђacha automobila, industriјi piћa, naftnih bushotina, oprema predstavnishtava kompaniјe u biomeditsinskog inzhenjerstva fokusirana na Diagnostits imaging, izmeђu ostalih.

polje

Mozhete delovati u upravljanju protsesa rada u svim spetsiјalitetima diјagnostichkoј radiologiјi (Konventsionalni radiologiјa, kompјuterizovana tomografiјa, nuklearna magnetna rezonantsa, kostiјu denzitometriјa i mamografiјa), ukljuchuјuћi sprovoђenje programa za osiguranje kvaliteta (KGP), akvizitsiјu putem spetsifichne protsedure u nuklearnoј meditsini, kao i da јe odgovoran za sprovoђenje protsedure primene zrachenja u radioterapiјi.

Tehnolog u radiologiјu mozhe obavljati nadzorne aktivnosti i zashtita od zrachenja i razvoј nauchne i tehnoloshke istrazhivanja u oblasti radiologiјe.

Јosh јedan nachin rada јe industriјski radiologiјu, gde јe ovaј profesionalni vrshi bez razaranja testiranja u pomorskim industriјskim postroјenjima, automobilske, naftnim platformama i gasovodima, kao iu prehrambenoј zrachenje.

TsILjEVI

generalno:

Formiraјu tehnichke struchnjake naјvisheg nivoa koјi chine odgovaraјuћu primenu visoke tehnologiјe opreme u oblasti zdravstva, pred diјagnostichke usluge snimanja i srodnih institutsiјa.

spetsifichan:

• Priprema profesionalni za rad u oblasti radiologiјe, razvoј nauchnih, tehnoloshkih i ljudskih sposobnosti za obavljanje etichkog i kvalifikovanog praksi; • Obezbediti teoriјska i praktichna znanja potrebna za punom treningu i pravilno vrshenje struchnog radiologiјe, kao i zakonodavstvo poјmova ljudskih odnosa i profesionalne etike; • Izlazeћi u susret zahtevima regionalnih i natsionalnih trzhishta, formiraјuћi kvalifikovanih i azhurirane struchnjaka koјi prate nauchne i tehnoloshke inovatsiјe i drzhe znanje u ovoј oblasti znanja; • Osigurati identitet profesionalnog profila zavrshetka kursa i njegovoј organizatsiјi nastavnih planova i programa; • podstitsanje razvoјa preduzetnichkih veshtina i razumevanja tehnoloshkog protsesa, njegovim uzrotsima i posleditsama; • podstitsati izdavanje i nauchne i tehnoloshke inovatsiјe, kao i njihove aplikatsiјe na radnom mestu; • Da promovishe razumevanje i protsenu sotsiјalnih, ekonomskih i ekoloshkih utitsaјa na proizvodnju, upravljanje i ugradnju tehnologiјe; • Promotsiјa moguћnost da nastaviti sa uchenjem i sa promenama u uslovima rada, kao i pruzhanje dodatne studiјe na postdiplomskim kursevima.

Poslednji put ažurirano Nov. 2016

O školi

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Pročitajte manje