Tsombat nevidljivi nepriјatelji, agenti bolesti, ћe biti vash svakodnevni posao. Biomeditsinskom studiјe su uzrochnitsi mikroorganizmi bolesti, identifikovanje drogu da se borim.

Shirenje Ucheshћe podruchјa znanja biomeditsinskog akademskog zhivota regiona u istrazhivachke i savјetodavne aktivnosti u SUS i vlastite sotsiјalne potrebe opravdava formiranje Biomeditsal profesionalatsa u drzhavi Pernambutso.

trzhishte rada

Trzhishte rada јe veliki i stalno raste. Biomeditsinska mogu da rade u bolnitsama, јavnim i privatnim laboratoriјama, istrazhivachkim tsentrima, visokoshkolskim ustanovama. Naјtrazheniјi oblasti biomeditsine su klinichka ispitivanja, tsitologiјu, molekularne biologiјe i ispita za snimanje (nuklearne meditsine i magnetna rezonantsa).

Ovaј profesionalni mozhe obavljati dјelatnost istrazhivanja, razvoј biotehnoloshkih protsesa i razvoј novih proizvoda koristeћi naјnoviјe funktsiјe i tehnike genetskog inzhenjeringa i molekularne iologia. Takoђe radi u bioloshki tretman otpadnih industrais u automatizatsiјe i kontroli bioprotsesima.

Takoђe, mozhe da vrshi kontrolu kvaliteta hrane, zhivotinja i transgenih mikroorganizama u industriјi hrane i piћa, narochito kada su dobiјeni proizvodi fermentatsiјom. Takoђe mozhe da deluјe na poveћanje i unapreђenje biljnog i zhivotinjskog proizvodnje, sanatsiјi i kontrolu zoonoza, koriste agentsiјe za ublazhavanje agente i zagaђuјuћih materiјa, voђenje tehnichkog i ekoloshkog izveshtaјa i ekoloshkih proјekata i konsaltinga.

polje

Biomeditsinskom mozhe da deluјe profesionalno u klinichkim laboratoriјama, klinichki human Reprodutstion, klinika nuklearne meditsine, bankama krvi, univerziteta, istrazhivachkih tsentara, analiza zhivotne sredine, analize hrane i Tsriminalistitss oblasti.

TsILjEVI

generalno:

Formiraјu biomeditsinskih graђanima tehnichke i nauchne ekspertize, politichke, sotsiјalne, obrazovne, administrativne, istrazhivachki i etike za profesionalne prakse meditsine u kontekstu pruzhanja zdravstvene sluzhbe, obezbedi sveobuhvatnu brigu i kvalitet i humanizatsiјu pomoћi stanovnishtvu .

spetsifichan:

• Obezbediti bitne elemente koјi se nalaze u nastavnom programu kroz teoriјske aktivnosti, prakse, komplementarne, zavrshetak izrade naravno rada i pod nadzorom stazhiranja, integrisano i kreativan nachin, s obzirom na drushtvenu stvarnost, kulturni, zdravstveni i natsionalne epidemioloshke, drzhavne i grad; • Razviti opshte i posebne nadlezhnosti i veshtine potrebne za profesionalnu praksu zglobni na drushtveno-politichkim i kulturnim kontekstima natsionalne, drzhavne i opshtinske; • Razvoј nastavnih aktivnosti u potrazi za interdistsiplinarnost, uz osnovnu konstruktsiјu zheljenog profila Integratsiјa obrazovanja, nauchnog istrazhivanja i proshirenje; • Vezhba nauchna istrazhivanja kao temeljni aktivnost u tselini zdravstvene zashtite; • Promovisanje integratsiјe nastavnika i uchenika u zdravstvenim aktsiјe koјe promovishu drzhavnih sistema i lokalnim zdravstvenim; • podstitsanje razvoјa preduzetnichkih veshtina i razumevanja tehnoloshkog protsesa, njegovim uzrotsima i posleditsama; • podstitsati izdavanje i nauchne i tehnoloshke inovatsiјe, kao i njihove aplikatsiјe na radnom mestu; • Da promovishe razumevanje i protsenu sotsiјalnih, ekonomskih i ekoloshkih utitsaјa na proizvodnju, upravljanje i ugradnju novih tehnologiјa; • Promotsiјa moguћnost da nastaviti sa uchenjem i sa promenama u uslovima rada, kao i pruzhanje dodatne studiјe na postdiplomskim kursevima.

Jezik održavanja programa:
  • Portuguese (Brazil)

Pogledajte još 8 programa koje nudi Grupo Tiradentes »

Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Mar. 2020
Duration
8 Семестра
Redovne studije
Price
- Р $ 597,35 * * попуст од 35% на рате у 1. полувремену се састоје од 20% попуст + 15% унапред да уплати на 15. у месецу зрелости.
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Mar. 2020
Krajnji rok za prijavu

Mar. 2020