Read the Official Description

Бацхелор Дегрее оф Медицине Сциенце

Према "Привременим Правилника о стандардима квалитета за енглески учио Медицал примарно образовање за стране студенте у Кини контролом", Министарство просвете Кине одобрила Соутхеаст Университи као један од квалификованих универзитета у Кини за упис страних студената у енглеском учио додипломски програм медицине.

Да убрза корак интернационализације, југоисточне Универзитет ће наставити да се упишу међународне студенте у енглески-предавао додипломски програм медицине у јесен семестра 2010. године. Програм има за циљ да негујемо квалификоване медјународне здравствене раднике, узимајући у обзир да евентуалне потребе њих да служе у своју домовину или другим земљама.

По завршетку укупне потребно кредите, студенти ће бити додељена диплома од стране Универзитета југоисточне и квалификоване студенте добиће диплому Бацхелор оф Медицине науке (МББС). Дипломци ће имати прилику да се упишу за лекара квалификациони испит у складу са релативним прописима дотичне земље.

Одвија на енглеском језику, програм је отворен за међународне студенте у потрази за науке и праксе медицине, чији курсеви нуде Медицинског факултета, сеу.


Преглед Медицал Цоллеге, сеу

Медицински Факултет Универзитета Југоисточне, пореклом из Нањинг Раилваи Медицал Цоллеге, чије порекло се може пратити уназад до Медицал Цоллеге Централне Универзитета основан 1935. године, је припојена југоисточне Универзитету у 2000. години. Она има свој углед у земљи и иностранству за своје дуге историје и високо-квалитетног образовања.

Цоллеге оф Медицине, југоисточне Универзитет (ЈСО), налази се на сликовит Ксуанву језера у Нањингу, историјског и културног граду Кине, на граници Хунан Стреет, национални познати пословни улицу. Кампус има лепе сценама широм целе године. Факултет медицине је важан базу у националном медицинске едукације. У последњих неколико година, она је гаји више од 20.000 дипломаца, укључујући и неке академика кинеске академије за инжењерство и других многих познатих медицинских стручњака у земљи и иностранству.

Цоллеге оф Медицине, ЈСО је састављен од Сцхоол оф основне медицинске науке, Сцхоол оф Цлиницал и школе за јавно здравље. Колеџ нуди шест Пх.Д. програми, двадесет девет мастер програми, једна од 7 година програм и за основне и магистрирао и седам програма диплому.

Постоји преко 80 професора и 150 ванредних професора на Факултету Цоллеге оф Медицине, укључујући и 30 докторских надзорника и 200 супервизора господара, од којих већина има искуства студирања у познатих страних медицинским школама и добили Докторат. Поред тога, постоје 87 парт-тиме професора и 226 ванредних професора у приложеном болницама и лабораторијских болницама.

Са 193.000 квадратних. м. модерних наставних и лабораторијских зграда, гимназија и библиотекама, Цоллеге оф Медицине, ЈСО обухвата укупну површину од 263.000 квадратних. м. Библиотеке прикупљају 400.000 примерака књига и 1500 врста страној периодици. Клинички центар Експериментални, који је у изградњи, омогућиће медицинске студенте са савременим клиничким техникама, путем стимулативног електронског система пацијента. Постоје 19 болнице везани за Цоллеге оф Медицине, сеу, више од 40 лабораторија болнице шири широм земље.

ЈСО је свеобухватан универзитет са преко 28000 редовних ученика, међу којима су студенти медицине 2700 се састоји од 800 дипломираних студената и 1900 студентима. Постоји више од 1000 страних студената из 102 земаља који студирају овде.

Основне информације о мббс ПРОГРАМА

Период: 6 година

Квалификациони: Преко стара, висока школа 16 године дипломских или више, здрави странци

Примена Период: Март 1, 2012 у јуну 25, 2012

Примена документ:

1. ЈСО Формулар за стране студенте.
2. Сениор Хигх Сцхоол Диплома (оригинал или оверена верзија, у овереним кинеском или енглеском језику)
3. Гимназија транскрипти (оригинал или оверена верзија, у овереним кинеском или енглеском језику)
4. Овлашћени Копија ТОЕФЛ сцоре (500 или горе у тесту на папиру / 61 или горе у компјутерском-басед тест), или ИЕЛТС оцена 5.0 или новији за оне кандидате чији матерњи језик или службени језик није енглески.
5. Важећи пасош копија


Примена такса: 400РМБ

Школарина: 30000 јуана / год

Остале накнаде: око 6000 јуана / годишње за једну попуњености у соби два оццупанциес

Упис процедура: Ми ћемо проверити све докумената за пријављивање и размотрити квалификације сваког подносиоца захтева. Најбољи кандидата биће уписано.

Степен Договарање: Они који поштују кинеске законе и прописе Сеу ће бити поверени степен диплому медицинске науке од Сеу након што су завршили све потребне академске кредите и добију сертификат дипломски.

Пријава време: Октобар, 2012

Program taught in:
енглески језик
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
6 Године
Redovne studije
Price
30,000 CNY
годишње
By locations
By date