Pročitajte zvanični opis

Опис програма

Овај постдипломски сертификат и диплома представљају јединствену прилику за студенте који желе да истраже аспекте људске анатомије кроз флексибилност програма за учење на даљину.

Сви курсеви који чине програм користе иновативне методе наставе како би студентима пружили кључне преносне вештине поред чврстог основа анатомског знања.

Наш програм у анатомским наукама се испоручује у потпуности на мрежи и стога се ослања на коришћење ИТ-а, на примјер путем кориштења е-поште, аудиовизуелних материјала, дискусија и других различитих интерактивних ресурса.

Ово је постдипломска квалификација за медицинске, биомедицинске, савезне здравствене раднике и оне у холистичкој пракси са интересовањем за људску анатомију. Програм се заснива на високо цењеном наставном и истраживачком особљу на Универзитету.

Наш циљ је да обезбедимо квалитетне курсеве који ће бити испоручени из нашег виртуелног окружења за учење. Интерактивни софтвер се специјално развија за коришћење у овом програму уз лиценцирани софтвер који је тренутно у употреби за програм на мастер кампусу у хуманој анатомији и наш курс за медицинске студије.

Програм је дизајниран да уведе и развије знања студената у анатомским наукама; Поред тога, циљ је обнављање и јачање комуникације и информационог знања и вештина.

Наш систем за онлајн учење вам омогућава да радите у потпуности са своје куће. Ово ће побољшати ваше искуство у учењу и радно знање, а наградити вас високо цењеним квалификацијама.

Anatomy

Онлине учење

Наша онлајн технологија за учење је у потпуности интерактивна, награђена и омогућава вам да комуницирате са нашим високо квалификованим наставним особљем из свог дома или радног окружења.

Наши онлајн студенти не само да имају приступ одличним ресурсима Универзитета, већ и да постану део подршке онлине заједнице, која окупља студенте и туторје из целог света.

Структура програма

Програм обично траје две године.

Година 1: Сертификат

Курсеви укључују:

 • Фундаментал Хуман алт = "Анатомија 1 - укључујући горњу и доњу екстрему, леђа и карлице.
 • Фундаментал Хуман алт = "Анатомија 2 - укључујући грудни кош, абдомен, главу и врат.
 • Ембриологи - хуман девелопмент.
 • Неуроанатомија - нервни систем

Година 2: Диплома

Анатомско знање ћете проширити с курсевима у:

 • Напредно људски алт = "Анатомија 1 - детаљније истраживање анатомије раније испитане са анатомским принципима.
 • Адванцед Хуман алт = "Анатомија 2
 • Хистологија - микроскопска анатомија.
 • Имагинг - модалитети који су релевантни за анатомске науке.

Сваки од четири предавања има сет модула који се издају студентима недељно из нашег виртуалног окружења за учење.

Модули се састоје од следеће структуре.

 • Снимљено предавање за упознавање са темом
 • Интерактивни садржај (видео / анимирани / наративни)
 • Комплет повезаних ресурса за читање курса - библиотека и истраживање.
 • Одбор за дискусију олакшао је тутор.
 • Скуп питања (МЦКс) које студенти могу да предузму на крају сваког одељка - они су формативни и не доприносе коначном оцени.

На крају сваког модула постоји још један низ питања за више избора које ученици узимају; овај сет МЦК-ова доприноси коначној оцени.

Постдипломски професионални развој

Постдипломски професионални развој (ППД) је усмјерен на радне стручњаке који желе унаприједити своје знање путем курсева или постдипломских студија, без времена или финансијске посвећености пуног магистра, постградуатског или постдипломског цертификата.

У нашој ППД шеми можете преузети више од 50 кредита у трајању од две године. Они воде до постдипломске академске студије Универзитета у Единбургу. Алтернативно, након једне године похађања курсева, можете одабрати да пренесете своје кредите и наставите даље студирати према вишој награди на Мастерс, Постградуате Диплома или Постградуате Цертифицате програм. Иако курсеви ППД-а имају различите почетне датуме током целе године, у септембру можете покренути само магистарски програм, диплому за постдипломске студије или постдипломске студије. Било које вријеме проведено у проучавању ППД-а биће одузето од времена које ћете оставити да завршите диплому магистарских студија, постдипломске студије или постдипломске студије.

Флексибилна студија

Програм такође нуди могућност полагања сертификата за постдипломске студије (60 бодова), или скраћено радно време преко 9 месеци или на интермитентној основи током 2 године; или Диплома за постдипломске студије (120 бодова), или са пола радног времена преко 21 месеца или са интермитентном основом преко 4 године.

Могућности за каријеру

Овај програм је дизајниран не само да вам помогне да стекнете високо цењену квалификацију, већ и да вам пружите скуп главних преносивих вештина које ће бити релевантне за вашу тренутну каријеру, даље проучавање или једноставно повећање дугорочних перспектива за каријеру.

Услови за упис

УК 2: 1 хонорарни степен, или његов међународни еквивалент, у медицинској, биомедицинској или релевантној теми биологије.

Такође можемо размотрити вашу пријаву ако сте у струци која је повезана са медицином или имате одговарајуће радно искуство; молимо Вас да нас контактирате како бисте провјерили прије него што се пријавите. На нивоу сертификата можете бити примљени само у првом степену.

Захтеви на енглеском језику

Сви кандидати морају имати једну од сљедећих квалификација као доказ њихове способности на енглеском језику:

 • додипломски или магистарски степен, који је био предаван и оцијењен на енглеском језику у већинском енглеском говорном простору, како је то дефинисано УК визама и имиграцијама
 • ИЕЛТС Ацадемиц: укупно 6.5 (најмање 6.0 у сваком модулу)
 • ТОЕФЛ-иБТ: укупно 92 (најмање 20 у сваком модулу)
 • ПТЕ (А): укупно 61 (најмање 56 у свакој од секција "Комуникативне вештине", секције "Омогућавање вештина" не разматрају)
 • ЦАЕ и ЦПЕ: укупно 176 (најмање 169 у сваком модулу)
 • Тринити ИСЕ: ИСЕ ИИ са разликама у све четири компоненте

Степени који се предају и процењују на енглеском језику морају бити старији од три године на почетку вашег програма. Језички тестови морају бити старији од две године на почетку вашег програма.

Jezik održavanja programa:
енглески језик
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Pogledajte još 33 programa koje nudi The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine »

Ласт упдатед October 23, 2018
Ovaj kurs je Online студије
Start Date
sept. 9, 2019
Duration
12 - 48 Месеци
Fleksibilno vreme
Price
10,335 GBP
(ПгДип). 5.170 ГБП (ПгЦерт).
Deadline
avg. 30, 2019
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
sept. 9, 2019
Krajnji rok za prijavu
avg. 30, 2019

sept. 9, 2019

Location
Krajnji rok za prijavu
avg. 30, 2019
End Date